DPS 15.01.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ja tam nie wiem czy na pewno oddają. Ostatnio widziałam w TV niusa bodaj ze Śląska - firma skupująca niegdyś makulaturę i płacąca za nią... każe sobie płacić za przyjęcie tejże! Cennik galanto wypisany, w zależności od rodzaju makulatury, od 75 gr/kg do 1,30 zł/kg. Przywozisz makulaturę i zapłacić za nią musisz... Świat na głowie staje, naprawdę. hehe na Slasku wszystko jest mozliwe ale ponoc najlepiej nam sie tam zyje ostatnio tak w necie wyczytalam chyba tym makulaturzystom Ach joooo, jak mawia krecik. Na pewno z tego dobrobytu Wam się w głowach poprzewracało i do Reichu tak z kaprysów jeździcie pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A na którym Śląsku się najlepiej żyje? Nam się od jakiegos czasu wreszcie lepiej przez Śląsk przejeżdża, dzięki czemu ta nazwa geograficzna nie wywołuje u mnie takich dziwnych uczuć, jak dawniej, gdy do Krakowa z Opola jechało się 4 godziny, z czego połowę czasu zajmowało przebijanie się przez Śląsk. Marzyłam wtedy o baterii katiuszy i stadzie spychaczy przed sobą... Ale Ślązaków zawsze lubiłam. Zwłaszcza górników, którzy przyjeżdżali na wypoczynek weekendowy do Wisły. Kupowali skrzynkę piwa, rozkładali biwak nad Wisłą i wypoczywali. Potem butelki zostawiali, a my z braciszkiem zbieraliśmy je skwapliwie, oddawaliśmy w bufecie i była kasa na colę i paluszki Lajkonik. Raz nawet wyłowiliśmy z Wisły pełną butelkę! Ktoś ją chłodził w wodzie, ale mu uciekła i spłynęła z wodospadu, pod którym nurkowaliśmy (dżizus, jak myśmy mogli godzinami nurkować w tej lodowatej wodzie??!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Dzień dobry - jak poszła korekta? Jak wypiłas to cappucino, jeszcze ze wspomagaczem, to pewnie trochę udało Ci się zrobić. No i popatrz - posprzątali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Przylazłam i informuję, że na poczcie (onet) czekają życzenia dla Werci Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Cześć, .... szkoda, że nie masz płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No jak nie jak tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No nie mam! Płot to takie cóś ze szczebami, no nie? Nie mamy jeszcze ani kawałka szczebla! Ale będziemy mieć! Kiedyś... Na pewno... Wiosną... Którąś... się zrobi... Sam? Życzenia pokażę, kiedy Młoda ze szkół wróci (ośm lekcji dzisiaj ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To my jeszcze z wieczora zadzwonimy Moja Młoda w domu siedzi, jeszcze wczoraj narzekała na brzuch i głowę ... nie wyglądała na taką, co ściemnia, bo z lekka bladzieńka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ma prawo być bladzieńka, skoro się tak przechorowała. Nie ma to jak się spokojnie wypiecuszyć w takiej sytuacji. A u nas tak pięknie nocą zasypało! No cudnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No nie mam! Płot to takie cóś ze szczebami, no nie? Nie mamy jeszcze ani kawałka szczebla! Ale będziemy mieć! Kiedyś... Na pewno... Wiosną... Którąś... się zrobi... Sam? Życzenia pokażę, kiedy Młoda ze szkół wróci (ośm lekcji dzisiaj ma). He, a te wiklinowe to co, nie płot? Inny rodzaj tylko. I nie łapać mnie tu za słówka, że płot to rodzaj bla, bla! A jakie życzenia trzeba przekazywać Wero? To od nas też proszę przekazać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To tylko panele z jakiegoś Obi czy innego Praktikera przywiązane do siatki od zachodu, bo za bardzo pi... wiało z tamtej strony. Płot będzie... na wiosnę. (To już trzecia wiosna z taką zapowiedzią się spotyka.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Jakkolwiek robiony, jest to płot i nie dam sie przekonać, że jest inaczej. A wiosna już dawno ten płot widziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ale to coś nie jest od frontu...chyba ... cholera nie pamiętam ... więc czy tak cyz tak to Gwoździk na pewn pod innym, nie Agdusiowym, płotem skakał Dlaczego w telefonie Wero odzywa się jakaś mechaniczna baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Wero posiała ładowarkę. Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moja wina... Jak zawsze... Oczywiście, że przed moim płotem nikt nie skakał! Emi by mi powiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Oczywiście, że przed moim płotem nikt nie skakał! Emi by mi powiedziała. g....woździk prawda .... byłem, skakałem .... i .... odjechałem .... ... a tak przy okazji kuchni ... to lubię wszystko co ma w sobie dużą ilość żelaza ...żelki mi smakują też ... szczególnie z Chorwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Wero posiała ładowarkę. Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moja wina... Jak zawsze... A bo taka nieuporządkowana jesteś .... Oczywiście, że przed moim płotem nikt nie skakał! Emi by mi powiedziała. No pewnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dzień dobry. Gwoździk, a Ty mówiłeś Agduś, że zamierzasz skakać przed jej płotem? Bo jak nie to cierpiało ciało, co chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 nie to miała być niespodzianka ... ...oczywiście zapomniałem dodać, że nie mam zielonego pojęcia gdzie Ona mieszka... poza tym, że blisko Krakowa ... a co se poskakać już nie wolno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Tak bez zabezpieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Raz nawet wyłowiliśmy z Wisły pełną butelkę! Ktoś ją chłodził w wodzie, ale mu uciekła i spłynęła z wodospadu, pod którym nurkowaliśmy (dżizus, jak myśmy mogli godzinami nurkować w tej lodowatej wodzie??!!! ) mnie tak splynely kiedys ....majtki i tez w Wisle (Jaworniku) i tez nurkowalam , ale gaci nie znalazlam tata powiedzial , ze poplynely ...do morza na calym Slasku taki dobrobyt http://wiadomosci.onet.pl/2699,1895895,slask_najlepsze_miejsce_do_zycia_w_polsce,wydarzenie_lokalne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts