frosch 18.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 mnie tak splynely kiedys ....majtki i tez w Wisle (Jaworniku) i tez nurkowalam , ale gaci nie znalazlam tata powiedzial , ze poplynely ...do morza Frosia - a jakeś Ty wtedy z tej wody wylazła? zmienione juz mialam tylko przeplukiwalam te ze stroju kapielowego nad wodospadem i polecialy w piz.du do..morza w ogole wieesz jak , trzydziesci lat do zadku, stroj dwuczesciwy dla kilkulatki , to juz byl szczyt szczytow w kwestii mody , a mi majtki odplynely w sina dal zal i rozpacz po dzien dzisiejszy niezrekompensowalne ktokolwiek widzia, ktokolwiek wie ......majtki rozmar na oko 9 lat ...desen szachownica czerwono-burozielona ....eeeech ...plakac sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 No i się wyjaśniło. Oczekujący sensacyjnych relacji zostali mocno zawiedzeni...Opłakujemy nasz zawód, lub utracone majtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Eeee, zawiodłam się... Gdyby jakiś malowniczy coming out był to tak, ale tak prozaicznie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 W dodatku ja się kąpałam w tej Wiśle trochę wyżej, więc nie miałam szans ich wynurkować.Zresztą za tę butelkę schłodzonego piwka dostaliśmy od ojca kasę, więc wtedy bardziej nam się opłaciło. Chociaż, gdyby tak Froszka jakąś nagrodę wyznaczyła teraz, to kto wie, jak liczne grupy nurków rzucą się na poszukiwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Na przykład... 3 cmoknięcia żaby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Na przykład... 3 cmoknięcia żaby? No zaraz! To miało być odwrotnie - książę miał cmokać żabę, a nie ona jego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Czasy się zmieniają, świadomośc w narodzie rośnie to i cmoknięcia żab teraz w cenie!!! Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No dobra, to jak znajdę jakieś gacie, będę negocjowała te cmoknięcia, żeby na taką nieuświadomioną część narodu nie wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dzień dobry. U nas dzisiaj brzydko bardzo, chyba z tego wszystkiego poprawię sobie nastrój i pojadę po nowe okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dobra, to do 3-ech buziakow dodam jeszcze.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.01.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A u nas pięknie słoneczko świeci! Niestety, pewnie śnieg stopnieje, bo ciepło jest. Szpital się powiększa - dzisiaj Weronika osiągnęła zamierzony cel i jest chora. Akurat w dniu próbnego egzaminu Na razie tylko Madzia się trzyma (i ja). Doszłam do wniosku, że to dzięki pokrzywie, którą zażywała tylko ona, więc od dzisiaj wmuszam to wszystkim dzieciom i nie ma zmiłuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.01.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dobra, to do 3-ech buziakow dodam jeszcze.............. Co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dobra, to do 3-ech buziakow dodam jeszcze.............. Nooooo ... kontynuuj, kontynuuj ....!!!! Moja też próbny egzamin przechorowała, ale takie próbne to Oni mają co miesiąc!! Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.01.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dzisiaj jest taki oficjalny próbny - na sali gimnastycznej, wejście za okazaniem legitymacji, stroje galowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ło matko Ja nawet nie wiem, kiedy u nas, ale pewnie tuż feriach. Aż strach, normalnie, jak to moje cudo sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.01.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A ja się nie dowiem jak BY sobie poradziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Agduś, załatw jej ksero arkusza, daj w domu odpowiednią ilość czasu i niech pisze. Oceń potem polski sama, do matmy z klucza albo znajdziesz koleżankę matematyczkę. Tak wiesz, dla niej i dla siebie, żeby wiedzieć, jak sytuacja wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A jak można załatwić ksero arkusza??? Bo ten test co był w ub.tygodniu to okazuje się ten poważnie próbny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Pogadaj z nauczycielką, powiedz po co Ci, nie powinna robić problemów, bo już jest po egzaminie i nie ma niebezpieczeństwa, że coś "wycieknie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ej, co jest, toż to środek dnia, najwyższy czas na chwilę odpoczynku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts