braza 24.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 "Nieliczne przypadki zgonów" To brzmi jak czarny humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Najbardziej zastanawia mnie, jak to się dzieje, że taki lek zostaje dopuszczony do obrotu. Kto sie podpisuje pod tym, że jest OK tali lek, który potrafi zabić zamiast leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 NIELICZNE PRZYPADKI zabija, większość leczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 NIELICZNE PRZYPADKI zabija, większość leczy. Nie, no rozbrajasz mnie Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witanko wieczorne!Cały dzień w domu, bo pogoda do kitu i Małgo ma do wtorku w domu siedzieć. Zdrowa już jest, czasem zakaszle, ale lekarka kazała, to siedzimy. Jutro dalej będą robić kominek.Pokazać dotychczasowe osiągnięcia, czy nie pokazywać i poczekać na całość? Zastanawiam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Coś się długo zastanawiasz Dawaj te osiągnięcia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Wstawać!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dawno wstałam, starsze wyprawiłam do szkoły, młodsze nakarmiłam, pograłam w warcaby, kuchnię ogarnęłam, resztę dołu pobieżnie, bo i tak panowie kominek robią, więc się brudzi, ciasto na chlebek rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ło matko, kawał dobrej roboty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No to ja dzisiaj znacznie mniej zrobiłam, aż wstyd się przyznać, bo właściwie to nic... Ale będę dzisiaj w pracy, więc mam nadzieję, że odpędzę to poczucie winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Koniecznie poproszę o fotki - tak kominka, jak i upieczonego chlebka! Według jakiego prepisu pieczecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja tam poczucia winy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Agduś a chlebek pieczesz w piekarniku czy maszynie do pieczenia? przepis poproszę.... ja po składaniu (a raczej budowie) budy dla suni nadwyrężyłam nadgarstek i niestety większość prac chwilowo odpada ale i tak kuchnia ogarnięta za chwilke szybko dół posprzątam a na razie napawam się ciszą bo wczoraj dziecka na zimowiska wyprawiliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Chlebek (Depsiu, nie grzmij) upiekłam z gotowej mieszanki (przeca jej nie wyrzucę!), takoż przepisem się nie pochwalę. Może kiedyś się zdobędę na bardziej samodzielne wyczyny, ale jeszcze nie dzisiaj. Pochwalę się jeszcze, że uszyłam 5 prześcieradeł dla schroniska w Dzierżoniowie (wątek na zwierzęcej części foruma) i zamiaruję uszyć kolejne. W międzyczasie pograłam z Małgo, coby sie nie nudziła, jednocześnie z szyciem pomagałam jej w czytaniu i rozwiązywaniu zadań w książeczce i wyzdajałam obiadek, który tradycyjnie został wzgardzony przez dzieci. Muszę jeszcze dzisiaj odwiedzić 8 osób i pozbierać ich podpisy pod oświadczeniami, że mają obywatelstwo polskie, nie są pozbawieni praw publicznych i inne takie. A kominek tak się od wczoraj zmienił, że ho ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ho, ho to ja Ci zrobię, jak nie pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Hostinguje właśnie, ale nie zdążę wkleić - musze Wero na angielski odprowadzić i podpisy pozbierać. Może po powrocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Matko ... hostinguję ... ależ to mądrze brzmi.. Dobraaaa, poczekam, ja musze z psuką wyjść i jakąś farbę do włosów kupić, Szanowny chyba wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A co ja grzmić będę, toż to też smaczne, tylko nie wiadomo co tam nawkłądane - no ale przecie nie trujące. Wróciłam już zpracy, a zdjęć jeszcze nie ma. Wiem, wiem, podpisy zbierasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 "Hostinguję" to brzmi właśnie tak beznadziejnie głupio, że... tylko na forumie można tak napisać, bo tu takie mądre ludzie przychodzą, że nawet to zrozumią. Tak, zbierałam podpisy. Jakbyś zgadła. Ale już zebrałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 I żeby nie było, że nie mówiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts