Gosia-Anbudowa 26.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 fajne koty a dlaczego dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 To będzie kominkowy hit!!!!!! Może ja się nad końmi zastanowię .... Miśka wygląda fantastycznie, normalnie jak rasowiec!!! Wiesz co ... przeczytałam sobie spokojnie Twój opis niedociągnięć i braków i ... cholera, skąd Ty to wzięłaś??? Ja w czasie pobytu u Was niczego takiego nie widziałam Bajarka jesteś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Jakby co, to widziałam w "naszej" kaflarni też kafle z końmi... ładnie wyglądały... Jeżeli kafli nie lubisz, to nie u siebie, ale w domku dla gości - OBOWIĄZKOWO!!!a co do niedociągnięć, to... są, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Kafli nie lubię, ale może dałoby się na drewnie ... takie szkice, wypalanki nawet .. nie wiem jak to opisać, na pewno się da!!! Qurcze, Piąteczki brakuje, Ona by wiedziała ...W domku dla gości to ja chyba kozy postawię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Wypalanki, niestety, nieodmiennie kojarzą mi się z "pamiątką z Zakopanego" albo innej górskiej miejscowości. Natomiast obrazy na deskach malowane - jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No to zaczną się kojarzyć z "pamiątką z Uroczyska" Nieeee, tak walnęłam, obraz na dechach ... to jest to!!!!!! Witanko poranne, lecę z psuka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Otworzysz sklepik z pamiątkami z "Uroczyska"? Głodna kocica się koło mnie szwęda. Carmen jest bardziej nieśmiala niż żarłoczna, o czym się przekonałam dzisiaj. Kiedy wchodzi do domu ktoś obcy, Carmen zmyka na górę. Ponieważ ostatnio panowie kominkarze są codziennie, Carmen spędza pół dnia w naszej lazience, którą uznała najwyraźniej za bezpieczne schronienie. Dzisiaj nie zdążyłam wrzucić kotok puszki do michy, zanim przyszli panowie. Ponieważ się upasły, to im trochę ograniczam suche, więc były na pewno głodne - michy swieciły pustkami (woda się nie liczy). Normalnie Carmen slyszy dźwięk otwieranej puszki z każdego miejsca w domu i pędzi na złamanie karku. Dzisiaj lęk przed OBCYM wygrał z głodem. Teraz przylazła do mnie i patrzy z wyrzutem. Pewnie liczy, że jej tu michę przyniosę. No to się przeliczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ło matko, już zaczynam zazdrościć Wam kominka. "Bramka" na narzędzia kominkowe przepiękna jest, a te narzędzia jak kratka w furteczce. Piękne! Już nie mogę się doczekać na następne zdjęcia. Błękitna kocia krew to jednak tchórzliwa bywa. Nefer, chociaż połowicznie, ale syjamka błękitnokrwista, kiedy usłyszy odgłosy jakieś gościowe, natychmiast pędzi pod wersalkę. Nie wylezie stamtąd za nic - aż goście sobie pójdą. Zabunkrowuje się w skrzyni na pościel w tej wersalce, wchodząc tam od tyłu i żadna siła nie zmusi jej, żeby wylazła. Ot, jak to piękne - różnie wtedy z zawartością główki bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No zaraz, zaraz! Przeca my wszystkie piękne i wybitnie inteligentne jesteśmy!Chyba że tylko koty miałaś na myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No zaraz, zaraz! Przeca my wszystkie piękne i wybitnie inteligentne jesteśmy! ... Absolutnie jestem za ... absolutnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No wyłącznie koty!!! Tfu, jeszcze ktoś pomyśli, że my jak takie piękne, to w główkach małowato. No ale na nas wystarczy spojrzeć, widać z daleka jakie mądre, piękne i zabawne jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.01.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 nie chwalcie się..... tylko załóżcie gumofilce ... i pojedźcie po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ja już mam http://images38.fotosik.pl/54/5da7308dbf46f218.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Muszę nabyć, żeby wejść do tak zacnego grona posiadaczy! TYlko co w tym gronie robił mój pan od PO??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Zapomniałabym! Kominek rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Muszę nabyć, żeby wejść do tak zacnego grona posiadaczy! TYlko co w tym gronie robił mój pan od PO??? Przez pomyłkę był!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Muszę nabyć, żeby wejść do tak zacnego grona posiadaczy! TYlko co w tym gronie robił mój pan od PO??? Przez pomyłkę był!!!!! No najwyraźniej! Nabył gumofilce, żeby się cichcem wkraść, ale został zdemaskowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Muszę nabyć, żeby wejść do tak zacnego grona posiadaczy! TYlko co w tym gronie robił mój pan od PO??? Przez pomyłkę był!!!!! No najwyraźniej! Nabył gumofilce, żeby się cichcem wkraść, ale został zdemaskowany! Nas się nie da oszukać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Muszę nabyć, żeby wejść do tak zacnego grona posiadaczy! TYlko co w tym gronie robił mój pan od PO??? Przez pomyłkę był!!!!! No najwyraźniej! Nabył gumofilce, żeby się cichcem wkraść, ale został zdemaskowany! Nas się nie da oszukać!!!! Z czym do ludzi?! Nas? Oszukać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dokładnie!!!! We are the Champions!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts