Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To będzie kominkowy hit!!!!!! Może ja się nad końmi zastanowię ....

Miśka wygląda fantastycznie, normalnie jak rasowiec!!!

Wiesz co ... przeczytałam sobie spokojnie Twój opis niedociągnięć i braków i ... cholera, skąd Ty to wzięłaś??? Ja w czasie pobytu u Was niczego takiego nie widziałam :o Bajarka jesteś ...

Otworzysz sklepik z pamiątkami z "Uroczyska"?

Głodna kocica się koło mnie szwęda. Carmen jest bardziej nieśmiala niż żarłoczna, o czym się przekonałam dzisiaj. Kiedy wchodzi do domu ktoś obcy, Carmen zmyka na górę. Ponieważ ostatnio panowie kominkarze są codziennie, Carmen spędza pół dnia w naszej lazience, którą uznała najwyraźniej za bezpieczne schronienie. Dzisiaj nie zdążyłam wrzucić kotok puszki do michy, zanim przyszli panowie. Ponieważ się upasły, to im trochę ograniczam suche, więc były na pewno głodne - michy swieciły pustkami (woda się nie liczy). Normalnie Carmen slyszy dźwięk otwieranej puszki z każdego miejsca w domu i pędzi na złamanie karku. Dzisiaj lęk przed OBCYM wygrał z głodem. Teraz przylazła do mnie i patrzy z wyrzutem. Pewnie liczy, że jej tu michę przyniosę. No to się przeliczy!

Ło matko, już zaczynam zazdrościć Wam kominka. :o :oops:

"Bramka" na narzędzia kominkowe przepiękna jest, a te narzędzia jak kratka w furteczce. Piękne!

Już nie mogę się doczekać na następne zdjęcia. :D

Błękitna kocia krew to jednak tchórzliwa bywa. Nefer, chociaż połowicznie, ale syjamka błękitnokrwista, kiedy usłyszy odgłosy jakieś gościowe, natychmiast pędzi pod wersalkę. Nie wylezie stamtąd za nic - aż goście sobie pójdą. Zabunkrowuje się w skrzyni na pościel w tej wersalce, wchodząc tam od tyłu i żadna siła nie zmusi jej, żeby wylazła.

Ot, jak to piękne - różnie wtedy z zawartością główki bywa... :roll: :lol:

No wyłącznie koty!!! :o

Tfu, jeszcze ktoś pomyśli, że my jak takie piękne, to w główkach małowato. :o

No ale na nas wystarczy spojrzeć, widać z daleka jakie mądre, piękne i zabawne jesteśmy. :D

Muszę nabyć, żeby wejść do tak zacnego grona posiadaczy! TYlko co w tym gronie robił mój pan od PO??? :o

Przez pomyłkę był!!!!!

No najwyraźniej!

Nabył gumofilce, żeby się cichcem wkraść, ale został zdemaskowany!

Nas się nie da oszukać!!!!

Muszę nabyć, żeby wejść do tak zacnego grona posiadaczy! TYlko co w tym gronie robił mój pan od PO??? :o

Przez pomyłkę był!!!!!

No najwyraźniej!

Nabył gumofilce, żeby się cichcem wkraść, ale został zdemaskowany!

Nas się nie da oszukać!!!!

Z czym do ludzi?! Nas? Oszukać???