Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A coś Ty taka w gorącej wodzie kąpana? :o

Toż dopiero po 9! :lol:

Kominek wygląda, że chyba przepiękny będzie. Koty śliczne, a najlepszy to chyba rudy zabijaka. :D

No i bardzom ciekawa tego kominkowego piętra. :roll:

Kuffa, zaczynam być zielona na twarzy, jak te zdjęcia oglądam. Powoduje mną brzydkie uczucie na "z". :oops: :p

Dobry dzionek - zawołam dziarsko, starając się nie spoglądać w lewo (okno), by uwierzyć w te słowa.

To co? Dla dobra Twojej Depsiu urody mam nie wklejać kolejnych zdjęć?

Poświęcę się - ostatecznie... Wolę to, niz żebyś miała ostatecznie zzielenieć.

A Ty Braza nie zieleniejesz, bo przecież nie lubisz kafli, więc kitu nie wciskaj!

Piętro właśnie sie buduje. Panowie już o drabinę pytali. Po obejrzeniu parteru wprowadziliśmy drobne zmiany w projekcie piętra, coby lepiej pasowało.

Czemu rudy zabijaka ma smucić leniwą kotkę? Przecież ona jest tak leniwa, że nawet nie zauważyla ptaszka siedzącego jej na zadku.

Agduś - :evil: :evil: :evil:

Dawaj foty, bo jeszcze bardziej zbrzydnę, jak zrobię się czerwona z niecierpliwości! :x

To jest celowe znęcanie się nad niewinnymi. :-?

Jestem przerażona, uciśniona i oburzona. :D

Litości! Śpiąca jestem, a na naszym łożu piętrzy się stos prania do poskładania. Nie lubię tego robić!

Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą o zezwolenie na zapodanie dzisiejszych zdjęć jutro. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie.

A jakby ktoś chciał się pośmiać, to na psychologu jest taki wątek o rozsypującym sie małżeństwie. Wątek głupi, bo to prowokacja, ale na początku drugiej strony ktoś zacytował list z Bravo-girl. Warto!

Dziń dybry!

Fotki będą, jak będą. Dzisiejsze postępy obfotografuję wieczorem, jeżeli baterie w aparacie to wytrzymają i wkleję. Na razie rośnie w górę.

czy już jest wieczór :roll: :lol:

może ciut słodkiego na zachętę :wink:

http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/ptasie_mleczko/files/page164_2.jpg

Do dentysty musiałam jechać!

Zaraz biegnę po aparat i wklejam. Dzisiaj panowie już siatkę przyklejają. Tynkowanie należy do nas. Jutro pewnie pojedziemy po jakiś tynk strukturalny, a w przyszłym tygodniu będziemy ćwiczyć tynkowanie. Ma być nie całkiem równo, nie sztucznie pozacierane, nie zbyt rustykalnie... Jak to zrobić?