Agduś 27.01.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 I tym optymistycznym akcentem kończę na dzisiaj forumowanie. DObranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A ja się jeszcze zapytam ... odpowiedź może być jutro ... dkaczego się dziwisz, że leniwa kotka ma smutne oczka, skoro leniwie leży tuż obok rudego zabijaki??? Dobranoc!! Ja czekam na Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ludzie, co jest, już po 9-ej!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A coś Ty taka w gorącej wodzie kąpana? Toż dopiero po 9! Kominek wygląda, że chyba przepiękny będzie. Koty śliczne, a najlepszy to chyba rudy zabijaka. No i bardzom ciekawa tego kominkowego piętra. Kuffa, zaczynam być zielona na twarzy, jak te zdjęcia oglądam. Powoduje mną brzydkie uczucie na "z". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie daj się temu brzydkiemu uczuciu Depsia, walcz!!!!!!! Ja walczę ... o skutkach się nie wypowiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dobry dzionek - zawołam dziarsko, starając się nie spoglądać w lewo (okno), by uwierzyć w te słowa.To co? Dla dobra Twojej Depsiu urody mam nie wklejać kolejnych zdjęć?Poświęcę się - ostatecznie... Wolę to, niz żebyś miała ostatecznie zzielenieć.A Ty Braza nie zieleniejesz, bo przecież nie lubisz kafli, więc kitu nie wciskaj! Piętro właśnie sie buduje. Panowie już o drabinę pytali. Po obejrzeniu parteru wprowadziliśmy drobne zmiany w projekcie piętra, coby lepiej pasowało. Czemu rudy zabijaka ma smucić leniwą kotkę? Przecież ona jest tak leniwa, że nawet nie zauważyla ptaszka siedzącego jej na zadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Agduś - Dawaj foty, bo jeszcze bardziej zbrzydnę, jak zrobię się czerwona z niecierpliwości! To jest celowe znęcanie się nad niewinnymi. Jestem przerażona, uciśniona i oburzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Litości! Śpiąca jestem, a na naszym łożu piętrzy się stos prania do poskładania. Nie lubię tego robić!Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą o zezwolenie na zapodanie dzisiejszych zdjęć jutro. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie. A jakby ktoś chciał się pośmiać, to na psychologu jest taki wątek o rozsypującym sie małżeństwie. Wątek głupi, bo to prowokacja, ale na początku drugiej strony ktoś zacytował list z Bravo-girl. Warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Czytałam wcześniej, fajny ten list, ale jeszcze lepsza odpowiedź redakcji. Jak Ty śpiąca, to trudno, siła wyższa. Idź się wyśpij, a jutro szybciutko wklejaj fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie lubię kafli, ale to nie znaczy, że nie mogę się zachwycać i zielenieć, że ktoś ma piękne Idę zobaczyć, co to za list... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Płakaliśmy z Szanownym ze śmiechu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dziń dybry. Czy u Was dzisiaj też tak szaro? I kiedy będą foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.01.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dziń dybry!Fotki będą, jak będą. Dzisiejsze postępy obfotografuję wieczorem, jeżeli baterie w aparacie to wytrzymają i wkleję. Na razie rośnie w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dziń dybry! Fotki będą, jak będą. Dzisiejsze postępy obfotografuję wieczorem, jeżeli baterie w aparacie to wytrzymają i wkleję. Na razie rośnie w górę. czy już jest wieczór może ciut słodkiego na zachętę http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/ptasie_mleczko/files/page164_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Chyba bateria nie wytrzymała tych wygibasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Eeeee! My tu czekamy niecierpliwie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Do dentysty musiałam jechać!Zaraz biegnę po aparat i wklejam. Dzisiaj panowie już siatkę przyklejają. Tynkowanie należy do nas. Jutro pewnie pojedziemy po jakiś tynk strukturalny, a w przyszłym tygodniu będziemy ćwiczyć tynkowanie. Ma być nie całkiem równo, nie sztucznie pozacierane, nie zbyt rustykalnie... Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nooo, tak to chyba tylko Twojny umie. Wierzę w niego, da radę. Lecę patrzeć, czy już coś jest w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts