braza 02.02.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jestem, jakby kto nie zauważył!!!! Narty się udały????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzień dobry. Foty jakieś będom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 02.02.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 przyszłam sie przywitać dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Narty się udały. Foty będą. Tynk na kominek wybrany. Kolor na 99% (ceglany). Spadam do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Zaczęłaś ćwiczyć pisanie telegramów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Matko bosko, na pocztę się przyjęła !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No proszę Cię, przecież ona walić tym datownikiem nie umie! Agduś, proszę zajrzeć do moich komentów, tam link do bloga aukcyjnego, poudzielać się proszę! Pomoc potrzebna! Wpisujesz komentarz pod interesującym Cie przedmiotem i potem admin Cię aktywuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Tutaj proszę: http://konfraternia.org/blogi_autorskie/wordpress_maciek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Matko bosko, na pocztę się przyjęła !!! Jeszcze nie, ale kto wie... Tam pieniądze dają za pracę... Chyba... Chociaż nie jestem pewna, biorąc pod uwagę to, z jakim zaangażowaniem pracują panie na poczcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jak jeszcze nie, to dobrze. W końcu chcesz tę wizualizację, czy nie??? O ceglanym to i ja myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Chcę. Idę mierzyć.człap, czlap, człap... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ciekawe, kiedy się doczłapiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No przeca doczłapałam się!Wysłałam Ci pocztą jako załącznik, bo inaczej nie umiałam. Nawet dwa listy poszły - jeden ze zdjęciem pracowicie porysowanym i popisanym, drugi z jeszcze bardziej pracowicie wyzdajanym rysunkiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Odebrałam i odpisałam nawet! Musze corela poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Corela szukam i się zdrowo sztachnęłam ... coś chyba z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ten rysunek w Correlu to rzut z góry z wymiarami. Jeżeli umiesz bez tego sobie poradzić, to daj se siana z Correlem.Pewnie da się to narysować w bardziej ludzkim programie, ale nie wiem, w jakim i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A czy Ty nie możesz tak po prostu na papierze ... ołówkiem ... a później to albo zeskanować, albo zdjęcie zrobić i przesłac??? Ale okey, ten rysunek z wymiarami powinien wystarczyc, i tak pewnie z 5 razy będziemy to konsultować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2009 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Mam jakieś dziwne artykuły to poprawić, to przepisać... Rozmywa mi się monitor przed oczami... Nie, dzisiaj niczego nie zeskanuję - to przekracza moje aktualne możliwości intelektualne... Zdjęcie ostatecznie mogłabym zrobić, nawet władować w komputra je umiem i wyslać też. No ale nie dzisiaj!I korektę dostanę niedługo... Auuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Spoko, nie nerwowo. Postaram się coś wyzdajać na podstawie tego, co mam, pokonsultujemy później. Lezę chyba spać ... jutro jadę rano do stajni, aaaauuuuu ... nie lubię tak rano!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Poszłam spać po 2, wstałam po 6...Zastanawiam się, czy mam siłę mieć doła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts