dorbie 07.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Tak. Kafle są kremowe, zresztą na zdjęciu w dzienniku widać. Pytanie brzmi - jak pomalować to, co będzie otynkowane? A barwnik do tynku? ja dodawalam jak probowalam to jest w stanie dosc dobrze zabarwic. Polecam fox decorator i wtedy mozesz tym samym barwnikiem zabarwic farbe do malowania sciany jakbys chciala by byla podobna. Te barwniki sa super. Tylko nie wiem jak z tynkiem szamotowym, my stoswalismy mase Primacol ale wiem ze znajomy robil z SheetRock czyli tego co my mamy gladzie na wszystkich scianach to gotowa masa w wiadrach i on ja barwil na bordo tym barwnikiem. To mozna polozyc paca i po prostu nie szlifowac, bedzie jak stary tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wiem, ze można barwić w masie zwykłe tynki, jeszcze nie wiem niczego o szamotowym. W naszym składzie budowlanym też nie wiedzą.Kolorem podstawowym prawie na pewno będzie ceglasty, zastanowimy się, czy wnęki malować innym kolorem, czy np. ciemniejszym odcieniem ceglastego.Kiedyś, w przyszłości, gdy przemalujemy ścianę za schodami i wnękę z półkami na książki, będziemy mogli inaczej pomalować też kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Czy mam rozumieć, że nie trafiłam z tymi kolorystycznymi propozycjami Cholera, przepraszam Jak już "To" kupię, to specjalnie dla Ciebie nabędę taki fotel!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Tego miało nie być - dwoi się coś forumowi - pił, czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak nie trafiłaś, jak trafilaś? Będzie ceglasty być może połączony z zielenią albo ciemniejszym odcieniem ceglastego we wnękach. Podrzuciałaś pomysł zastosowania dwóch kolorów. A fotel mogłabyś kupić, gdybyś w totka szóstkę trafiła. Na razie nie mam sumienia Cię naciągać - i tak będziesz miała wydatków kupę! Kup "TO" i koniki i stajnię im postaw. I domki dla gości wybuduj. Póki co wystarczy mi koc na trawce, tej pod świerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Pójdę dalej i zagwarantuję Ci leżaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jestem wzruszona. Jednakowoż przewiduję inne rozrywki - kielnia, łopata, widły... co tam będzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 http://www.stoklasa.pl/fotky/670302_01.jpg To na to wzruszenie! A widły ekstra załatwię, specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Leżaczek i osobiste widły... rozmarzyłam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Posunę się dalej: mogę nawet wygrawerować na trzonku Twoje imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Uważaj, bo się zbestwię i zacznę mieć WYMAGANIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Te WYMAGANIA zabrzmiały groźnie, ale chyba się nie boję P.S. To ja zaczynam się już rozglądać za gniadą klaczą arabską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 O! To ja będę dwa razy szybciej tymi widłami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.02.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 cześć Agduś a może byloby ładnie dać pasiasta "ludową" kolorową intensywnie..tapetę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nie wiem, jak tapeta będzie się zachowywała na solidnie rozgrzewającej się ścianie. A co do ludowego "pasiaka", to mam pewne plany z nim związane. Andrzej tylko wzdycha, kiedy o nich mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ale mam zaległości hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ale mam zaległości hejka! Hej, hej! To nadrabiaj. Poboba mi się Twoje motto. Muszę je porzepisać wielkimi literami i powiesić najstarszej na ścianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 z tym nadrabianiem może być kiepsko w niedzielę wróciliśmy z urlopu i doba jakaś taka krótkawa się zrobiła poza tym COŚ mnie bierze, mam katar po pachy, boli mnie głowa i jest mi zimno brrrr... nie cierpię tego a co do najstarszej - jakiś buncik przechodzimy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Echinacea w kropelkach i wyciąg z grapefruita. Ale to dopiero po wizycie u lekarza i uzyskaniu zwolnienia na nadrabianie forumowych zaległosci. A bunt to się zaczął w wieku dwóch lat, potem płynnie przechodzil w kolejne kryzysy rozwojowe. Obecnie mamy bunt nastolatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.02.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 moja lekarka co rok serwowała dzieciom szczepionkę z echinacei do wypicia..super..polecam ps. widziałam tapety nad kominkami.. ale jakie to nie wiem.. a ty jak umyśliłaś sobie pasiaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts