Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Koleżankę prosiłam, żeby robila Madzi zdjęcia i mi przysłała, więc może będą. A w domu mogę przebrać - czemu nie? Niedługo Weronika będzie za Pipi przebrana, bo jej klasa wylosowała Szwecję. Mają po feriach robić jakieś prezentacje i Wero jako Pipi będzie o Astrid Lindgren mówiła. Madzi klasa ma Danię i Madzia ma byc Dziewczynką z zapałkami.

Przez całe ferie codziennie w szkole będa zajęcia - codziennie inny kraj, do tego wyjazd do konsulatu francuskiego i do kina. Dla chętnych.

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poślij Młodą do szkoły społecznej lub prywatnej, zaraz Ci się stosunek zmieni i zaczniesz wymagac. Tylko za szkołę państwową też przeciez płacimy. Inaczej, ale płacimy, więc dlaczego nie wymagać?

Ja nie lubię tej szkoły, bo jest wielka. Poza tym robią dużo, ale głównie rzeczy, którymi można się pochwalić. I wcale nie czuję tam troski o dziecko, a raczej o własny wizerunek. Prosta sprawa - dzieci nie mogą wychodzić nawet w suche letnie dni na boisko, bo by korytarze zabrudziły! Przeciez zdjęciami dzieci podczas przerwy biegających po boisku nie można się pochwalić w gazecie czy internecie, wiec po co się wysilać?

No to zmienia postać rzeczy ... nasze mają ogromniasty teren i jak tylko można to wywalają je wręcz na dwór!!!!

Madzia się jednak nie wybroniła, szkoda! Ale powiedz Jej, że trzymamy za Nią kciuki i zdrówka życzymy mocno, mocno!!!!! :D

Madzia jest tylko zachrypnięta. Mogłaby spokojnie iść do szkoły. ALe ona taka biedna była - do szkoły chodziła codziennie, chociaż Weronika się leniła prawie tydzień, no to niepedagogicznie pozwoliłam jej ten jeden dzień opuścić. Tylko 4 lekcje straci, basenu ani WFu dzisiaj nie ma, więc jej nie żal bylo.

To Wy już po feriach?

Ja niepedagogicznie napisałam Wero zwolnienie z WFu. Twierdziła, że mają zamiar jakiś zorganizowany bunt przeciwko panu uskuteczniać wlaśnie w ten sposób. Nienawidzi badmintona. A jak mówiłam, zeby do klasy sportowej nie szła, to sie zaparła jak osioł! Zapowiedziałam jednak, że to ostatnie takie nieuzasadnione zwolnienie z WFu w tym roku! HOWGH! Rzekła na to, że się przenosi do innej klasy. A niech się przenosi! Jej sprawa!

Przerwa - idę po Małgo. Już tylko 1,5 strony hieroglifów mi zostało. Aż się boję liczyć, ile zarobiłam!