Agduś 12.02.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Koleżankę prosiłam, żeby robila Madzi zdjęcia i mi przysłała, więc może będą. A w domu mogę przebrać - czemu nie? Niedługo Weronika będzie za Pipi przebrana, bo jej klasa wylosowała Szwecję. Mają po feriach robić jakieś prezentacje i Wero jako Pipi będzie o Astrid Lindgren mówiła. Madzi klasa ma Danię i Madzia ma byc Dziewczynką z zapałkami.Przez całe ferie codziennie w szkole będa zajęcia - codziennie inny kraj, do tego wyjazd do konsulatu francuskiego i do kina. Dla chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nooo, to szansa jest!!! A w Waszej szkole to się przynajmniej coś dzieje, nasza ma dzieci w dolnym poważaniu w czasie ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Teraz pewnie nie chce Ci się już, ale przeca zawszeć można zacząć się domagać. U nas wynika to raczej z faktu, że złotousty lubi być wychwalany. Zasuwają nauczyciele a on spija śmietankę. Korzystają na tym dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 "Cel uświęca środki" ... Nie chce mi się, to fakt, ogólnie to ja mam do szkoły stosunek ... no dobra... nie kończę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Poślij Młodą do szkoły społecznej lub prywatnej, zaraz Ci się stosunek zmieni i zaczniesz wymagac. Tylko za szkołę państwową też przeciez płacimy. Inaczej, ale płacimy, więc dlaczego nie wymagać? Ja nie lubię tej szkoły, bo jest wielka. Poza tym robią dużo, ale głównie rzeczy, którymi można się pochwalić. I wcale nie czuję tam troski o dziecko, a raczej o własny wizerunek. Prosta sprawa - dzieci nie mogą wychodzić nawet w suche letnie dni na boisko, bo by korytarze zabrudziły! Przeciez zdjęciami dzieci podczas przerwy biegających po boisku nie można się pochwalić w gazecie czy internecie, wiec po co się wysilać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No to zmienia postać rzeczy ... nasze mają ogromniasty teren i jak tylko można to wywalają je wręcz na dwór!!!! Madzia się jednak nie wybroniła, szkoda! Ale powiedz Jej, że trzymamy za Nią kciuki i zdrówka życzymy mocno, mocno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Madzia jest tylko zachrypnięta. Mogłaby spokojnie iść do szkoły. ALe ona taka biedna była - do szkoły chodziła codziennie, chociaż Weronika się leniła prawie tydzień, no to niepedagogicznie pozwoliłam jej ten jeden dzień opuścić. Tylko 4 lekcje straci, basenu ani WFu dzisiaj nie ma, więc jej nie żal bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja wiem, czy niepedagogicznie .... Szkoła nie zając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No niby tak, ale belfrzyca ze mnie wyłazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No niby tak, ale belfrzyca ze mnie wyłazi... Eeeech Tyyyyy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No niby tak, ale belfrzyca ze mnie wyłazi... Eeeech Tyyyyy .... No dobra! Przecież pozwoliłam jej zostać w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nieeee, nooooo jestem pod wrażeniem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To sobie bądź! Wero ma mieć nagranie 3.03 i też jej pozwolę do szkoły nie iść! Taka będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A Młoda dzisiaj nie poszła ... miałam iść do lekarza na badania, ale .... wysłałam Ją do stajni Absolutnie niepedagogiczne a nawet godne potępienia ... wiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To Wy już po feriach? Ja niepedagogicznie napisałam Wero zwolnienie z WFu. Twierdziła, że mają zamiar jakiś zorganizowany bunt przeciwko panu uskuteczniać wlaśnie w ten sposób. Nienawidzi badmintona. A jak mówiłam, zeby do klasy sportowej nie szła, to sie zaparła jak osioł! Zapowiedziałam jednak, że to ostatnie takie nieuzasadnione zwolnienie z WFu w tym roku! HOWGH! Rzekła na to, że się przenosi do innej klasy. A niech się przenosi! Jej sprawa! Przerwa - idę po Małgo. Już tylko 1,5 strony hieroglifów mi zostało. Aż się boję liczyć, ile zarobiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nie licz, bo Cię to bogactwo powali na kolana!!!! To jeszcze później zajrzj tutaj http://forum.muratordom.pl/post3093953.htm#3093953 i się ustosunkuj My o feriach to już zapomniałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Się ustosunkowałam. Jeżeli podziele się tym zarobionym ostatnio bogactwem, to moze na kilka piłeczek wystarczy. Dobrze, że nie grają w badmintona - porządne lotki droższe są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Noooo to i tak nie jest źle Ja się zastanawiam, skąd wziąć na dwudniowy kurs na Brązową Odznakę Jeździecką w marcu??? Jest w Białym Borze, Mickunas jako ten główny będzie!!! Lubię Go!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.02.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Agdus, jakbys mogla zdjecie mi wyslac[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A co z kominkiem??? Wykańcza się, czy czeka na lepszy moment??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts