Agduś 13.02.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Może jutro kupimy tynk. Jeżeli analiza stanu kont na to pozwoli. I jeżeli wyjedziemy z garażu. Śnieg oszalał! Sypie od wczoraj bez przerwy. Już ze 30 cm jak nie więcej nasypało! Śladów sprzed godziny w ogóle nie widać! Andrzej jedzie właśnie pociągiem do Staniątek, bo żaden bus nie przyjechał przez prawie godzinę na przystanek w Krakowie. Zastanawiałam sie, czy po niego nie wyjechać, ale nie wiem, czy dam radę. Jeżeli utknę tuż obok domu, to pikuś - wrócę na piechotę. Gorzej, jeżeli spotka mnie to gdzieś dalej, bo dzieci byłyby same w domu długo, zanim bym się przekopała na piechty. A ja już raz zaliczyłam utknięcie w śniegu - tuż po wprowadzce. Niedaleko domu na szczęście i udało mi się wrócić autem po podsypaniu budowlanego piasku pod koła. Wtedy pod śniegiem był lód. Teraz pewnie też, bo w dzień było ciepło i wszystko pływało pod spodem, a teraz chwycił mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 U mnie śniegu nie ma, za to wieje jak jasna cholera z północnego zachodu ... najgorsza franca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jutro też ma sypać cały dzień. Pojutrze słabiej...Nie wieje, na szczęście. U nas zazwyczaj z zachodu najgorzej pi...i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nie zanosi się na mniejszy wiatr ... a my jutro do stajni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 U nas spokojnie - wiatru specjalnego nie ma, śniegu tylko jakieś 2 cm, tyle, że biało jest, a nie buro. Wg moich wyliczeń powinnam dzisiaj mieć nowy miesiąc rozliczeniowy na net, więc przyszłam. Braza, teraz nie wydawaj, bo banki będa Was prześwietlać, jak za mało Ci zostanie to kicha będzie, tfu, tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zasypało nas po kolana, miejscami po pas. Pięknie jest!!! Zaspy takie malownicze mamy w ogrodzie! Na razie jesdziemy po tynk, ale potem pokażę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Depsia, muszę, inaczej córcia nie będzie mogła skakać ... aż takie wielkie te pieniądze nie są, no ale ... jednak trzeba trochę wydać! Za tydzień w niedzielę zawody, muszę Brazylię zarejestrować, bo mi dziewczyn nie zakwalifikują... Agduś, są te zdjęcia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No właśnie się tłumaczyłam u Ciebie, że przeca Fotisik upomina się o jakieś pieniądze ode mnie. Zapewne na razie mi nowych zdjęć nie wklei. Jutro przypomnę sobie, jak się wkleja przez ImageShack. A Fotosikowi i tam trzeba zapłacić, bo inaczej dziennik będę miała całkiem nudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Wiem, zostawiłąm Ci u siebie odśnieżarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dzięki, na razie wystarcza łopata i Andrzej jako napęd. Zresztą dziecka też chętnie się nią bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ten napęd to dobry jest ... ekonomiczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zależy, jak na to patrzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No jak "jak": wikt i opierunek ... z ... no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A nie można by poprzestać na "no"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nie wiem, czy nie zejdzie, zanim się odzwyczai od wiktu ... ale spróbować można!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No dobra, wikt może być, ostatecznie. Ostatnio dziecka wzorem najstarszej siostry stwierdziły, że nie lubią ziemniaków. No to ja przez tydzień wyłącznie makaronem je karmiłam. Fajnie - obierać nie trzeba... Ciekawe, po jakim czasie znielubią makaron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Moja też woli makaron i z tego samego powou co Ty kocham ten włoski wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Kiedyś, gdy Andrzej wyjechał na miesiąc, ja regularnie paliłam ziemniaki. Bo jak gotowałam na nas dwie (wtedy byłyśmy we dwie), to zawsze za szybko mi się gotowały te dwa ziemniaki i dopiero smród przypominał mi o nich. Na pięć osób lepiej się gotuje - gorzej obiera. Zresztą obierać obieraczką (oczywiście) to ja nawet lubię, tylko to czas zajmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ja szczerze nie lubię obierania ... czegokolwiek! Nieważne: marchew, seler czy kartofle ... nudzi mnie to!!! A moja fajna obieraczka właśnie wzięła i się spsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No wiesz, ja też znam bardziej fascynujące sposoby spędzania wolnego czasu, ale znam też i gorsze rzeczy do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts