braza 15.02.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Z ciemniejszymi wnękami!!!!! Zdecydowanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No, jeśli ceglasty, to wnęki ciemniejsze, na pewno nie zielone. Chociaż prawdę powiedziawszy, ja bym zastanowiła się nad tym, żeby wnęki były jasne, a cały czopuch nieco ciemniejszy, pozwoliłoby to uniknąć efektu czarnej dziury. Czy we wnękach będzie dodatkowe oświetlenie tychże? Wyglądałoby to bardzo efektownie. Jeśli nie, to chociaż jaśniejsze wnęki proponuję. Emi piękna w tym śniegu i ten jej "szczenięcy" siad na boku tyłka - cudna, jak zawsze! A śniegu faktycznie tyle, że poważne zaspy są. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Oświetlenia we wnękach nie przewidzielismy, ale jeszcze jesteśmy przed tynkowaniem a gniazdko niedaleko, więc pomyślimy. Wnęki mają być ciemnejsze, bo chc e w ustawić co jaśniejsze koty z mojej kolekcji.Emisi przekazałam Wasze zachwyty. Miło jej było i pięknie podziękowała.Koty jakoś nie wybierają się na pole, chociaż kusi mnie, żeby wrzucić leniuchy-piecuchy w zaspę i patrzyć na ich święte oburzenie.A śnieg dalej sypie, chociaż słoneczko świeci. Piękna pogoda na narty,ale Andrzejowi urlop sie przesunął o jeden dzień i dzisiaj jest w pracy. Właściwie to nie pamiętam, kiedy zaczął urlop w zaplanowanym terminie pracując w Krakowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 śliczna ta Emi ...da się pisać pod tym śniegiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Wyrzuć leniuchy-piecuchy i zrób zdjęcie ich świętego oburzenia, to jest niezapomniany widok!!!! Wieczorem się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Miśka dzisiaj sama wyszła . Chyba szybko zauważyła, że to był błąd, bo już po chwili siedziała pod oknem balkonowym i patrzyła wielkimi oczkami, błagając wzrokiem o wpuszczenie. Oczywiście wybłagała. Jutro na narty! Pisać się da, ale czasu nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 nie zapomnij o dialogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No to zyczę miłego wypoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dziękuję! A do pamietania, to ja mam korektę Za poprzednią jeszcze nie zapłacili, więc mi motywacji brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dobra motywacja to podstawa, ja jej nie ma ... trąba!!! Popracuj lepiej nad kolejnym odcinkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Matko, jaka u mnie zadyma aktualnie jest za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A oni długo na tych nartach będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Oni na narty dojeżdżają, takoż wracają codziennie do dom.Wczoraj taka zadyma na stoku była, że hej!Ale zima w górach piękna! No mówię Wam! Dawno takiej nie widziałam i szczerze mówiąc nie sądziłam, że jeszcze zobaczę (przez to ocieplenie globalne). Baterie w aparacie wysiadły, więc zdjeć nie pokażę. Zresztą byłoby widać głównie sypiący śnieg. Po południu mniej sypało, ale się ciemno juz robiło i mgła przyszła.Pojechaliśmy do Kasiny na Śnieżnicę. Zrobili tam wyciąg krzesełkowy na długim (ponad kilometr) stoku.Początkowo się nawet przestraszyłam, czy to był dobry wybór stoku, bo ośla łączka zbyt ośla dla Małgosi, a bałam się, czy na dużym stoku sobie poradzi. Madzia w jej wieku szalała po takich stokach jak mustang, ale Małgo jest ostrożniejsza. Pierwszy zjazd był trudny, ale szybko się potem rozkręciła i szlo jej fantastycznie.Ciężki świeży śnieg bezlitośnie obnażył moje braki kondycyjne i techniczne. W efekcie zastanawiałm się wczoraj, czy dzisiaj z łóżka wstanę. W dodatku nie było żadnej kolejki do wyciągu, więc i okazji do odpoczynku. No, fakt, że samym wyciągiem jedzie się 7 minut na siedząco, ale za to marznąć, kiedy wiaterek powieje.Dziecka zachwycone były. Zwłaszcza Madzia szalała i nie miała dosyć. Małgoś pod koniec była juz zmęczona i przewracała się przy ostatnim zjeździe, ale awanturę zrobiła, że ona jeszcze chce jeździć. Bałam się jednak, że w takim stanie może sobie krzywdę zrobić i twardo zabroniłam, narażając się na ciężką niełaskę.Ale fajnie było i jutro znów tam pojedziemy. Ma mniej sypać.Dzisiaj sypie raz na ukos, raz poziomo - zależy jak wiaterek powieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Zawsze podziwiam Waszą aktywność sportowo-rekreacyjną. Dziewczynkom przekaż gratulacje ode mnie - pewnie dawno mogłyby być moimi nauczycielkami jazdy na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Tak sobie wpadłam na moment i piszę post śmierdzący basenowym chlorem. Zaraz obiadek, kąpiel i... korrrrrekta! Poprzednia wciąż niezapłacona, więc motywacji nadal brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A to jakies opóźnienie z tą zapłatą czy tak wychodzi z umowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Przyszłam powiedzieć, że jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry. Dzisiaj na nartach czy na basenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 tłusty czwartek to pączki przyniosłam http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_6.jpg dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Miłęgo obżarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts