braza 20.02.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Łooooojjjjjj .... jak ślicznie..... Wyściskaj dziewczynki od nas ... są fantastyczne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Pochwalę i wyściskam (jeszcze nie śpią!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Pewnie że nie śpią, ferie w końcu, no nie!!! Młoda też nie śpi, chociaż jutro na 9 do stajni ... oczy chyba na zapałki podeprze A w niedzielę zawody ... na wyjeździe (5 km od naszej stajni co prawda, ale jednak obczyzna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No ekstra! Proszę dołaczyć gorące pochwały ode mnie!!! Widoczki - przepiekne, kocham taką cudną zimę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Zaraz przekażę.właśnie byli panowie od internetu i przełączyli nas na jakąś inną antenkę nadawczą i inny sposób odbierania sygnału. Ma być lepiej! I lepiej dla nich, jeżeli tak będzie! Depsia, wysłałam Ci dzisiaj list polecony. Daj znać, kiedy dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 OK, natychmiast zamelduję, gdy dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Przyszłam powiedzieć, że żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dzień dobry, też żyję. A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i jestem ... dziewczyny pojechały świetnie, ale znowu losowanie było Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i jak w losowaniu? Z miny wnioskuję, że... normalnie...Nieważne! Przeca i tak wiedzą, że bylo świetnie! Dwa dni lenistwa za nami. Bałwana nie dało się ulepić, bo śnieg zbyt sypki. Jutro dziewczyny wybrały... łyżwy. Mnie pozostanie rola obserwatorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dlaczego tylko obserwatorski?? Ja bym pojeździła ... jak był mróż, to Młoda trenowała, a jak już może odetchnąć, to odwilż Losowanie ... pewnie, że normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja nie umiem na łyżwach Na rolkach też I jakoś mnie nie ciągnie. Chociaż ostatnio stojąc obok lodowiska tak zmarzłam, że nawet miałam ochotę się powywracać, żeby się rozgrzać podczas wstawania. Zresztą samo uderzanie w lód też wyzwala jakąś energię kinetyczną, która zmienia się w ciepło. Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Na rolka nie jeździłam .. czas chyba nadrobić ... chociaż nie mam przekonania. Na łyżwach jeździłam jak szatan i tego się faktycznie nie zapomina, może do szatana to już mi dalej, ale radzę sobie Energia kinetyczna się wyzwala i to nawet mocno ... a jak zdrowo grzmotniesz to i lód można stopić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Z jeżdżenia na łyżwach, to właśnie tę część dobrze poznałam. Bo kilka razy próbowałam jako nastolatka.Potem jeszcze raz - już w czasie studiów. Wtedy byłam ostrożniejsza i już nie d... mnie bolała po jeździe a... ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Różnica wielce odczuwalna, faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 W sumie... Podczas studiów zarówno możliwość siedzenia jak i możliwość pisania były mile widziane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 22.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam, porzuciłam dziennik po wprowadzce a tu tak miłe towarzystwo i działa nadal. Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 W sumie... Podczas studiów zarówno możliwość siedzenia jak i możliwość pisania były mile widziane... Nie zawsze można mieć wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ale za to czasem w nieoczekiwany sposób coś, co wydawało się przeszkodą, może się nagle okazać źródłem nadzwyczajnych korzyści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cześć Agduś, fajnie się wczoraj z Tobą "filozofowało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts