Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, wreszcie jeden sport, co ja umiem, a Agduś nie! 8) :D

Byłam na łyżwach naprawdę niezła, tylko to było sporo lat temu - nie wiem, jak byłoby teraz. :lol:

Dzisiaj to nawet na spacer nie chce się wyjść, taka chlapa się robi, wszystko płynie. :-?

Gwoździk, to Ty teraz bambosz jesteś czy pantofel? :p :wink:

A może ciapeć?

Ty pisz kolejny odcinek ... a nie wyzywasz od bamboszy i ciapciów .... :evil:

Kapeć :D

"Tatoooo, zabiłem wczoraj mnóstwo ćmów!!!!"

"Ciem!!"

"Kapciem" :D

Przyszłam podpisać się pod tak delikatnie sformułowanym apelem Gwoździka :D

Autorka podjęła kolejną beznadziejną próbę doprowadzenia domu do jakiego-takiego wyglądu w obliczu zbliżającej się wizyty koleżanki (koleżanek wymagaących idealnego stanu domu nie zapraszam). Poza tym autorka jest w "wolnych chwilach" zajęta korektowaniem (podobno w tym tygodniu mam dostać kasę za poprzednią korektę, co dobrze wpłynie na moją motywację).

To niech Autorka da sobie spokój z "jako takim" ogarnaniem domu, bo koleżanka jak mądra, to zleje stan porządku a zajmie się konwersacją i będzie celebrować radość z przebywania z Tobą a nie Twoimi porzadkami!!!

Delikatnie mówiąc, rusz z tym "Uroczyskiem" ... o korekcie się nie wypowiadam - nie znam się!

Jestem!

Dziękuję za wywlekanie moich komentów z czeluści niepamięci! Już myślałam, że na piątej stronie będę ich szukała, a tu na drugiej były!

Z tej wdzęczności, to się za "Uroczysko" wezmę, zamiast korektować! Ale cicho! Nie mówcie nikomu! Dobra?