braza 23.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Paczta ... filozof ... Gwoździk, Ty to normalnie człowiek Renesansu jesteś!!! Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Paczta ... filozof ... Gwoździk, Ty to normalnie człowiek Renesansu jesteś!!! Cześć! ...znaczy, że taki stary kapeć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 "Nie filozuj..." - jak mawia pewnien stary góral - bo ci napiszą, żeś stary kapeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Oooo, wreszcie jeden sport, co ja umiem, a Agduś nie! Byłam na łyżwach naprawdę niezła, tylko to było sporo lat temu - nie wiem, jak byłoby teraz. Dzisiaj to nawet na spacer nie chce się wyjść, taka chlapa się robi, wszystko płynie. Gwoździk, to Ty teraz bambosz jesteś czy pantofel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A może ciapeć? U nas też dzisiaj pochmurno i ciepło. Z dachu coraz to się coś zsuwa i kapie cały czas. Śnieg za to się zaczął na bałwany nadawać. Tylko co to za frajda w taką pogodę lepić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A może ciapeć? Ty pisz kolejny odcinek ... a nie wyzywasz od bamboszy i ciapciów .... Kapeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A może ciapeć? Ty pisz kolejny odcinek ... a nie wyzywasz od bamboszy i ciapciów .... Kapeć "Tatoooo, zabiłem wczoraj mnóstwo ćmów!!!!" "Ciem!!" "Kapciem" Przyszłam podpisać się pod tak delikatnie sformułowanym apelem Gwoździka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dzień doberek Jasiu pyta mamę: - Mamo czy dziś jest piękny dzień? - Dlaczego pytasz synku ? - Bo pani powiedziała, że pewnego pięknego dnia zwariuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dzień dobry. Też bym Uroczysko poczytała. Autorka nam się leni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Autorka podjęła kolejną beznadziejną próbę doprowadzenia domu do jakiego-takiego wyglądu w obliczu zbliżającej się wizyty koleżanki (koleżanek wymagaących idealnego stanu domu nie zapraszam). Poza tym autorka jest w "wolnych chwilach" zajęta korektowaniem (podobno w tym tygodniu mam dostać kasę za poprzednią korektę, co dobrze wpłynie na moją motywację). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 To niech Autorka da sobie spokój z "jako takim" ogarnaniem domu, bo koleżanka jak mądra, to zleje stan porządku a zajmie się konwersacją i będzie celebrować radość z przebywania z Tobą a nie Twoimi porzadkami!!!Delikatnie mówiąc, rusz z tym "Uroczyskiem" ... o korekcie się nie wypowiadam - nie znam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Przez te pogaduchy na druga stronę spadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Przerwa w pogaduchach - wracam na pierwszą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 cześć Autorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Przerwa w pogaduchach - wracam na pierwszą stronę. W życiu nie zgadniesz, dzięki komu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dzień dobry. Czy Autorka wzięła się za twórczość, czy nadal ze szmatą i miotłą szaleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Autorko, wywlekam Twoją Szanowną Osobę z czeluści drugiej strony!!!! Hańba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Eeeeee!!!!!! Haaaaalooooooooo!!!!! Jest tu ktooooooo????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jestem!Dziękuję za wywlekanie moich komentów z czeluści niepamięci! Już myślałam, że na piątej stronie będę ich szukała, a tu na drugiej były!Z tej wdzęczności, to się za "Uroczysko" wezmę, zamiast korektować! Ale cicho! Nie mówcie nikomu! Dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts