Agduś 07.03.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kurczę, nie pamiętam... Nie lubię się podporządkowywać zasadom, których sensu nie widzę. Z drugiej strony po zastanowienia się doszłam do wniosku, ze hołduję zasadom, których sensu inni mogą nie widzieć... Bez sensu! Czy u Was forum też ma czkawkę? U mnie pojawia się stronka, zaczynam pisać, a tu hep! i nie pisze się. Jeszcze raz strzelam kursorem w okienko i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 U mnie to częste, więc przestałam zwracać uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Depsia, minęła chęć kodyfikowania czy nada Cię trzyma Ja tam hołduję swoim zasadom i nawet jeśli są bez sensu to trudno, ja je lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ja zawsze mogę kodyfikować. Uwielbiam kodyfikować. Wszelkie przejawy samodzielnego myslenia będą stanowczo rugowane. Nie zezwala się na jakiekolwiek odstępstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Buuuuu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ja zawsze mogę kodyfikować. Uwielbiam kodyfikować. Wszelkie przejawy samodzielnego myslenia będą stanowczo rugowane. Nie zezwala się na jakiekolwiek odstępstwa. Iiiieeetaaaammm ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ruszać się, słoneczko piękne świeci!!!!!!! ............ no, przynajmniej u mnie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 U mnie też pięknie świeci. No dobra, z okazji Dnia Kobiet zdejmuje się zakaz samodzielnego myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ruszać się, słoneczko piękne świeci!!!!!!! ............ no, przynajmniej u mnie........ A u nas od wczoraj ponuro. I śnieg nosą sypnął Zgłupiał normalnie! Zastanawiam się, czy już rozbierać brzoskwinię i orzechy z zimowych ubranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Brzoskiwniom i orzechom zostaw ubranka, bo diabli wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Na razie ich nie rozbieram. Korektę chcę skończyć zanim się naprawdę ciepło zrobi, coby potem móc wyjść do ogródka. Planów, jak co roku, mnóstwo, a co się uda zrobić? Ogrodzenie powinno powstać wreszcie, bo już mamy daszki na płot. A przy okazji może i balkon się wykończy... Na razie Małgo ma wreszcie drzwi do szaf, a niedługo i szafki kuchenne zostaną zamknięte. Czekamy na półki do kominka, żeby móc go wreszcie otynkować. Wysłaliśmy Góralowi mailem rysunki i wymiary, czekaliśmy na wiadomość, że można przyjeżdżać po gotowe, a tymczasem jego żona jeszcze poczty nie otworzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dobry (?) dzionek! Pogoda w kratkę u nas i stąd ten znak zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 z tą pocztą to ja też tak mam dobrego dnia Agdusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Hejeczka poniedziałkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 z tą pocztą to ja też tak mam dobrego dnia Agdusiu Ja też zaczynam od foruma, a na pocztę czasem nie wystarcza czasu ale żeby tak przez tydzień nie sprawdzać poczty i to mimo telefonicznej zapowiedzi, że zamówienie prześlemy Dziękuję i nawzajem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Wieczorek dobry. U nas zimny wieczór jakiś, więc siedzę pod kocykiem z laptopkiem na kolankach. Jak tam korekta? Skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dobrze mi się dzisiaj korektowało, ale do końca daleko - z 350 stron mam zrobione na papierze ponad 80. A jeszcze trza to potem wklepać w komputer. Zapłacili mi - wczoraj dostałam kasę za poprzednią korektę, to i zapału do pracy przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 cześć.. my robimy lekcje.. i jakoś nam sennie .. a jak przeczytałam o kocyku..to już zieeewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Moja szóstoklasista znów "nie ma nic na zadanie". Ciekawe, ile braków złapie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Moja nigdy nie ma nic zadane ... a tak na nauczycieli ludziska narzekają, nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts