Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Kurczę, nie pamiętam...

Nie lubię się podporządkowywać zasadom, których sensu nie widzę. Z drugiej strony po zastanowienia się doszłam do wniosku, ze hołduję zasadom, których sensu inni mogą nie widzieć... Bez sensu!

Czy u Was forum też ma czkawkę? U mnie pojawia się stronka, zaczynam pisać, a tu hep! i nie pisze się. Jeszcze raz strzelam kursorem w okienko i jest ok.

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja zawsze mogę kodyfikować. :p

Uwielbiam kodyfikować. :lol:

Wszelkie przejawy samodzielnego myslenia będą stanowczo rugowane. 8)

Nie zezwala się na jakiekolwiek odstępstwa. :evil: :lol:

Ruszać się, słoneczko piękne świeci!!!!!!! ............ no, przynajmniej u mnie........

A u nas od wczoraj ponuro. I śnieg nosą sypnął :o Zgłupiał normalnie!

Zastanawiam się, czy już rozbierać brzoskwinię i orzechy z zimowych ubranek.

Na razie ich nie rozbieram. Korektę chcę skończyć zanim się naprawdę ciepło zrobi, coby potem móc wyjść do ogródka. Planów, jak co roku, mnóstwo, a co się uda zrobić? Ogrodzenie powinno powstać wreszcie, bo już mamy daszki na płot. A przy okazji może i balkon się wykończy...

Na razie Małgo ma wreszcie drzwi do szaf, a niedługo i szafki kuchenne zostaną zamknięte. Czekamy na półki do kominka, żeby móc go wreszcie otynkować. Wysłaliśmy Góralowi mailem rysunki i wymiary, czekaliśmy na wiadomość, że można przyjeżdżać po gotowe, a tymczasem jego żona jeszcze poczty nie otworzyła :o

z tą pocztą to ja też tak mam :D

dobrego dnia Agdusiu :)

Ja też zaczynam od foruma, a na pocztę czasem nie wystarcza czasu :oops: ale żeby tak przez tydzień nie sprawdzać poczty i to mimo telefonicznej zapowiedzi, że zamówienie prześlemy :o

Dziękuję i nawzajem! :D

Dobrze mi się dzisiaj korektowało, ale do końca daleko - z 350 stron mam zrobione na papierze ponad 80. A jeszcze trza to potem wklepać w komputer. Zapłacili mi - wczoraj dostałam kasę za poprzednią korektę, to i zapału do pracy przybyło.