Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ogólnie to ja szkołę miło wspominam, a najmilej podstawówkę od 5-ej klasy, gdy nasza nowa wychowawczyni zrobiła z nas zespół taneczny. Cudne wspomnienia ... Ponieważ byliśmy dobrzy i przynosiliśmy szkole chlube, to dyrektor i historyk jednocześnie, zawsze dawał nam fory na tych lekcjach .. oczywiście po naszych jękach, że "jesteśmy wykończeni po wczorajszym treningu..." :wink: Do czasu, aż się nasza wychowawczyni i trenerka w jednym, dowiedziała ... uuuuu ... słowem nie pisnęła, nie wydała nas ale ... matko, jak dostaliśmy w dupę na następnych zajęciach!!!!!!! Na wspomnienie o tym do dnia dzisiejszego wszystko mnie boli :-? :D

Ja o moich mogłabym opowiedzieć bardzo dużo - bogaty zbiór przeróżnych indywidualności i indywiduów. Tylko jeden był beznadziejnie czarnym charakterem. Do tego stopnia, że przestałam mu się kłaniać, gdy mnie już nie uczył, co tak w ogóle uważam za chamstwo. No ale jak się kłaniać facetowi, który NIGDY nie odpowiadal na nasze "dzień dobry", a gdy go kiedyś nie usłyszał, natychmiast leciał ze skargą do wychowawcy? I to było najmniej nieprzyjemne z jego zachowań.

:o

Nie miałam wątpliwego szczęścia zetknąć się z takimi nauczycielami, którym potem człowiek musi przestać się kłaniać. :roll:

Pewnie, że nie wszyscy byli ideałami, ale nie było nikogo, kogo darzylibyśmy szczerą i wielką niechęcią. :roll:

Ogfromna większość to byli mądrzy i dobrzy ludzie. :D

Dzień dobry! Słoneczko u nas świeci, jest pięknie i w ogóle! :D

Ja przestałam kłaniać się fizyczce ... nie ma się czym chwalić, ale nie znosiłam baby serdecznie!!!! Głupia, pusta i z podobną wiedza fizyczną do mojej ... czyli żadną!!!!

:D

Czyżby uczyła nas ta sama fizyca?

Ale ja mojej się kłaniałam. Natomiast uznałam, że kłanianie się facetowi, który mi nie odpowiada (dorosła byłam, bądź co bądź) uwłacza mojej godności.

Chyba leczy tupot białych mew... :lol:

Owszem, leczę, ale, chociaż pewnie nikt mi nie uwierzy, nie tupot białych mew. Na imprezę jechałam tylko z katarem, a wróciłam solidnie przeziębiona. Korzystając z okazji (dzień wolny, więc nie trzeba dziecków prowadzać tu i tam), wylegiwałam się w łóżku, do którego dostarczono mi śniadanie!

Wydzwoniłam Andrzeja, żeby pojechał po mnie na przystanek. Okazało się, że większe dziecka nie śpią. Miałam wrażenie, że czekały, żeby sprawdzić, jak to jest, kiedy mama wraca z imprezy :lol: No bo rano były w szoku, że mama może się gdzieś sama (znaczy bez nich) wybrać.