DPS 16.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 O, a dokąd się wybieracie w kwietniu, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Słabo mnie znasz, Gwoździku, ja Ciebie w ogóle nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 a ja znam agdus tralalalallala a kto to jest gwozdzik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Słabo mnie znasz, Gwoździku, ja Ciebie w ogóle nie znam Niby nie, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 O, a dokąd się wybieracie w kwietniu, jeśli można wiedzieć? Nigdzie daleko, ale można będzie do teatru albo do kina skoczyć, potem gdzieś na kawkę... Takie atrakcje dla zakotwiczonych przy dzieckach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 witajcie, wiem z innego wątku że jesteście posiadaczami pompy ciepła, chciałabym zapytać czy jesteście zadowoleni z wyboru sposobu ogrzewania , a w szczególności jak to jest z tą pompą, czy ona daje tyle "ciepła" ile użytkownik sobie zażyczy czy są jakieś ograniczenia (nie ukrywam że słyszałam że pompa grzeje tylko do jakiś określonych temperatur i jeśli jestem zmarzlakiem to powinnam ją sobie odpuścić, wolę jednak pytać użytkownika niż potencjalnego zainteresowanego który tylko o niej czytał) pozdrawiam, iwona Witaj! Kilka razy pisałam, że jesteśmy zadowoleni, bo właściwie o ogrzewaniu myślimy niewiele. Ot, tyle, że trzeba na regulatorze zadaną temperaturę ustawić. Nie wiem, co to znaczy, że jesteś zmarzlakiem. Ja podobno (zdaniem małża) też jestem, ale z reguły na zimno w domu nie narzekam. Wszystko zależy od tego, jaką temperaturę sie ustawi. Czasem mi odbijało i ustawiałam na 23 stopnie, ale wtedy było za gorąco. Tak normalnie mamy 21- 22. Ja się nie nadaję do oceniania, bo czasem przy 21 jest mi dobrze, a czasem przy tej samej temperaturze za zimno. Jak się chce, tak się ma. Wodą z kranu można się oparzyć (lubię pod prysznicem taką 40 - 41 stopni, ale i cieplejsza leci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia74 16.03.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 przepraszam, ale nie przeczytałam całego Twojego dziennika, stąd brak informacji jeśli chodzi o zakres temperatur to dałaś mi wyczerpujące informacje, dla mnie minimum to 22 stopnie, jeśli pompa tyle wydoli to suuuper; to znaczy że jeszcze wiele mitów krąży o pompach. DZIĘKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ustawić można i więcej niż 23 st. POdejrzewam (nie sprawdzaliśmy bo i po co), że więcej też wydoli. U nas pc jest ustawiona tak, żeby grzala głównie w nocnej taryfie. Gdyby tak jej zadać 25 stopni i kazać grzać cały dzień, to by sie niezły ukrop zrobił.Oczywiście my mamy pc z kolektorem ziemnym - jakos nie przekonują mnie te "powietrzne", ale to może też mit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Słabo mnie znasz, Gwoździku, ja Ciebie w ogóle nie znam Niby nie, ale... Bo Agdus wszyscy slabo znaja, a taka rowna babka z niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Słabo mnie znasz, Gwoździku, ja Ciebie w ogóle nie znam Niby nie, ale... Bo Agdus wszyscy slabo znaja, a taka rowna babka z niej... Bo ja już taka tajemnicza jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Słabo mnie znasz, Gwoździku, ja Ciebie w ogóle nie znam Niby nie, ale... Bo Agdus wszyscy slabo znaja, a taka rowna babka z niej... Bo ja już taka tajemnicza jestem... ... a to już teraz kapuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Słabo mnie znasz, Gwoździku, ja Ciebie w ogóle nie znam Niby nie, ale... Bo Agdus wszyscy slabo znaja, a taka rowna babka z niej... A to nieprawda akurat. Braza i ja nie możemy tego powiedzieć, że słabo znamy. Może nie na wylot, ale nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Słabo mnie znasz, Gwoździku, ja Ciebie w ogóle nie znam Niby nie, ale... Bo Agdus wszyscy slabo znaja, a taka rowna babka z niej... A to nieprawda akurat. Braza i ja nie możemy tego powiedzieć, że słabo znamy. Może nie na wylot, ale nieźle. Nooo...dokłądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Słabo mnie znasz, Gwoździku, ja Ciebie w ogóle nie znam Niby nie, ale... Bo Agdus wszyscy slabo znaja, a taka rowna babka z niej... A to nieprawda akurat. Braza i ja nie możemy tego powiedzieć, że słabo znamy. Może nie na wylot, ale nieźle. Nooo...dokłądnie No dobra, dobra... Wy sie znacie jak lyse konie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ale czemu od razu łyse??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Och, sorry... Znacie sie jak konie z trwala... http://img410.imageshack.us/img410/3306/horsehair4784122.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ja nie mam trwałej.No i kolor się nie zgadza.Raczej w ten deseń: http://www.horses-photos.org/funny_pics/funny_horse_pics.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Tylko grzywa cos za krotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Wybrzydzasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Tylko grzywa cos za krotka. A się czepiasz ... grzywa to prawie jak moja, prawda Agduś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts