Agduś 17.03.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Jak Ty to zdazylas zrobic w ciagu tygodnia? Sad i US licza sie jak za 2 dni. Akurat te dwa załatwiłam w jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Podzielili się: impresariat filmowy, dentysta, bank, urząd skarbowy i sąd (oddział zamiejscowy). Jeden dzień oddałam dobrowolnie na forumowanie zdewirtualizowane. Się nabiegasz z tym dawaniem po pyskach... Mogę wziąć impresariat i US!! Dorzuć jeszcze sąd, to więcej zwiedzisz. Impresariat jest w Krakowie, US w Wieliczce a sąd w Niepołomkach. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Co tam, damy radę. Takich trzech (kobit) jak my dwie z Brazą do dawania po pyskach to ani jednej się nie znajdzie nigdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wierzę w Was! Ani przez moment nie wątpiłam! Zapraszam na noclegi przed i po tym koncercie klaśnięć na policzki i ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Pięść tez mogę zacisnąć, ale to takie nieeeleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mnie tam rybka. I tak chodzi mi o te noclegi u mnie, a nie o policzkowanie. Nawet bym Was zniechęcała do tego pomysłu, żeby nie tracić czasu przeznaczonego na gadanie. No i poza tym po takim występie mogłybyście nie wrócić na noc do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja tam bankowo będę, tylko że nie teraz, a w proponowanym przez Ciebie terminie zimowym. Nie przepuszczę tego za nic! A Ty, Braza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja tam bankowo będę, tylko że nie teraz, a w proponowanym przez Ciebie terminie zimowym. Nie przepuszczę tego za nic! A Ty, Braza? Gdzie będziesz? Kiedy? Czemu ja nic nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Hm... Znowu PW [poszło, coby poruty żadnej nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Się zobaczy ... wszystko zależy od różnych takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień dobry - mam nadzieję, że dobry i zdrowy, ostatnio jakieś choróbska po forum się rozłażą, a to nerki, a to reumatyzm, a to wirusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Wirusem poczęstowałam Andrzeja, a sama go chyba pokonałam.Poruty nie będzie. Zaproszenie aktualne, tylko termin tak odległy, że o nim nie pomyślałam mając nadzieję na jakieś wcześniejsze spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień dobry - mam nadzieję, że dobry i zdrowy, ostatnio jakieś choróbska po forum się rozłażą, a to nerki, a to reumatyzm, a to wirusy... No właśnie mnie wczoraj reumatyzm połamał, ale dzisiaj za to słonko świeci, więc warto było pocierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Wirusem poczęstowałam Andrzeja, a sama go chyba pokonałam. Poruty nie będzie. Zaproszenie aktualne, tylko termin tak odległy, że o nim nie pomyślałam mając nadzieję na jakieś wcześniejsze spotkanie. Też cały czas mam nadzieję na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Już pisałam gdzie indziej, że dzieci wybrały miejsca, w których spędzimy wakacje. Załapałaś się A teraz opowiem Wam bajkę. To znaczy nie ja opowiem, tylko Madzia, która podyktowała ją dawno temu. Chcecie bajki? Oto bajka: 8. 03. 2004. Bajka o słoniu Słoń był i małpa była, i drzewo było, i co było? I był taki słoń i miał taką grzywkę, i miał takie piórka. I tyle było zwierząt. Dużo zwierząt. I słoń miał taką trąbę, i słoń miał takie kopyta, takie w kółeczko. I słoń zbierał trawę. I ten słoń miał takie wąsy w grzywie. I słoń miał taką buźkę i miał czerwony język. I miał taką farbę, nosił w trąbie. I on pomalował szkołę. I ten słoń miał takie nogi, i miał stopy. I słoń miał tu pupę, i słoń miał sikawę, i kolana miał. I miał plecy, i miał ogonek długi. I wylewał cały czas tą farbę. Ona pasowała do jego języka, była taka czerwona. I słoń odpoczywał. I on miał kołdrę w kwiatki, taką malutką, krótszą, bo on miał trochę krótsze nogi. On miał takie puzzle i on układał, i on jeszcze raz wylał farbę. I on zapukał do mojego kolegi. Ale w Zoo był ten słoń. I ten słoń miał majtki. I miał taką poduszkę, i on miał takie paluszki. Kolega mój nie bał się, bo on był duży. Ten słoń miał taki duży statek i on płynął, i miał takie żagle do płynienia, takie skrzydełka z drewnem, z patykiem, a nie z drewnem. I ten słoń płynął do Warszawy. I on taki krzyżyk miał i takie żagle wiatrujące. Już wystarczy pisania. http://img99.imageshack.us/img99/2738/20073672.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Madzia podyktowała mi wtedy kilka takich bajek, potem zilustrowała je, a ja zrobiłam z tego książeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 boska ta bajeczka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Wiecej prosimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Nie ma sprawy, oto bajeczka druga: 9.03.2004. Druga bajka o słoniu Słoń zapukał do mojego kolegi i ta małpa też zapukała do mojego kolegi. I ten słoń poszedł i on poleciał za domem jak balonik. I słoń ten pobiegał jak konik i temu kolegu się przyśnił jakiś potwór, a on się nie bał, bo on był duży. Ty się nie boisz potworów? A ja tak, bo one są duże. Ja bym chciała mieć w domu takiego małego potworka i bawić się z nim.I ten słoń tak poszedł na dole, tam były baloniki i spadochron i samolot. I ten kolega tam miał jakieś dokumenty i coś naprawiał tymi dokumentami. I ten kolega już spał i już nie przyśnił mu się ten potwór. Mój kolega nazywa się Francuz, a koleżanka Tylka. Śmieszne imię ma.I ten słoń tak sobie szedł i szedł, i szedł. Do domu szedł. Daleko on mieszka. I spróbował wybić szybę. On jest niegrzeczny ten słoń. To nie ten słoń, który jest na kołdrze, tylko inny. Po co jest ten słoń? No bo żeby pomagać innym słoniom. I ten słoń znowu był takim balonikiem i odleciał. On się wygłupiał jak kurczak. http://img99.imageshack.us/img99/7959/potwr.th.jpgPotwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts