Agduś 20.03.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobry dzionek! Gdybym w grudniu zobaczyła za oknem to, co zobaczyłam dzisiaj, to bym sie ucieszyła... Biało było. Potem stopniało, ale teraz znów sypie... Za to cała rodzinka wróciła do formy, a ja byłam w Krakowie koleny raz złożyć mój cenny podpis, bo się pani w banku cóś myknęło No ale kredyt już zmieniony, chociaż bank nr 1 musi jeszcze się połapać w tym i zniknąć z hipoteki. A kysz! Przy okazji kupiłam wreszcie porządniejszą (mam nadzieję ) suszarkę do włosów, więc będę szybsza na basenie. I zdjęcia odebrałam! Takie stareńkie - wreszcie zamówiłam odbitki zdjęć zrobionych zaraz po tym, jak Weronika kupiła sobie aparat cyfrowy! Prawie dwie setki tych zdjęć, a to dopiero wakacje 2005! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia74 20.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ustawić można i więcej niż 23 st. POdejrzewam (nie sprawdzaliśmy bo i po co), że więcej też wydoli. U nas pc jest ustawiona tak, żeby grzala głównie w nocnej taryfie. Gdyby tak jej zadać 25 stopni i kazać grzać cały dzień, to by sie niezły ukrop zrobił. Oczywiście my mamy pc z kolektorem ziemnym - jakos nie przekonują mnie te "powietrzne", ale to może też mit? serdeczne dzięki a wszyscy naokoło straszą problemami, mrozem i ... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 A co tutaj tak cicho? Dzień doberek! Wstawać czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Jak dla mnie też za cicho!! Miło mam za oknem ... słoneczko .. fajnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Ustawić można i więcej niż 23 st. POdejrzewam (nie sprawdzaliśmy bo i po co), że więcej też wydoli. U nas pc jest ustawiona tak, żeby grzala głównie w nocnej taryfie. Gdyby tak jej zadać 25 stopni i kazać grzać cały dzień, to by sie niezły ukrop zrobił. Oczywiście my mamy pc z kolektorem ziemnym - jakos nie przekonują mnie te "powietrzne", ale to może też mit? serdeczne dzięki a wszyscy naokoło straszą problemami, mrozem i ... ech A ci, którzy straszą, to oczywiście już mają pc i o własnych problemach mówią? Czy może raczej słyszeli, że brat szwagra koleżanki z pracy ma sąsiada, który marznie, bo pc sobie kupił głupek jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 A co tutaj tak cicho? Dzień doberek! Wstawać czas! Wstałam dawno. Głowę umyłam, wysuszyłam nową suszarką i zbieramy się do Krakowa. Tylko dziecka sobie film włączyły i ciężko będzie oderwać. Zdjęć nie poukładalim, bo Andrzej nie ma ich w tatytopie, a przy kompie nie chciało nam się już siedzieć. Bez tego nie damy rady chronologii ustalić. Tak to jest, kiedy się odbitek od razu nie zamówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Agdus, wiesz, ze 28.03 sa poprawiny na czesc Malki? Zeby nie bylo, ze Ci nie mowilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Znowu pić będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Znowu pić będziecie? Sodomia .... co to się porobiło Agduś, zaglądam, i u Ciebie też cicho, a na mnie pyszczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2009 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Znowu pić będziecie? Oczywiscie. Mleczko jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 28, mówisz? Poważnie o tym pomyślę! U mnie cicho? A co? Sama ze sobą mam gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 cześć Agusiu jak Twoje koty malowane? bo zgubiłam kiedys wątek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No jak to "jak"? Są na kominku! Możesz je zobaczyć w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.03.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 no tak, ale myślałam, że jeszcze coś robicie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 28, mówisz? Poważnie o tym pomyślę! U mnie cicho? A co? Sama ze sobą mam gadać? Czasami trzeba porozmawiac z kims rozsadnym. Pomysl koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 U mnie cicho? A co? Sama ze sobą mam gadać? Przynajmniej masz pewność, że to będzie inteligentna rozmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ale ja lubię wymianę poglądów, dyskusję, a na rozdwojenie jaźni jeszcze nie cierpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Przyszłam ... przywlokłąm się ... ale na żadne inteligentne dysputy mnie aktualnie nie stac! Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Eeee, Autorka! Dzień dobry! Co się tak opieprzasz z tym uroczyskiem? Mam nadzieję, żeśta zdrowe i zadowolone som! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts