Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Dobry dzionek!

Gdybym w grudniu zobaczyła za oknem to, co zobaczyłam dzisiaj, to bym sie ucieszyła... Biało było. Potem stopniało, ale teraz znów sypie...

Za to cała rodzinka wróciła do formy, a ja byłam w Krakowie koleny raz złożyć mój cenny podpis, bo się pani w banku cóś myknęło :evil: No ale kredyt już zmieniony, chociaż bank nr 1 musi jeszcze się połapać w tym i zniknąć z hipoteki. A kysz! Przy okazji kupiłam wreszcie porządniejszą (mam nadzieję :roll: ) suszarkę do włosów, więc będę szybsza na basenie. I zdjęcia odebrałam! Takie stareńkie - wreszcie zamówiłam odbitki zdjęć zrobionych zaraz po tym, jak Weronika kupiła sobie aparat cyfrowy! Prawie dwie setki tych zdjęć, a to dopiero wakacje 2005!

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ustawić można i więcej niż 23 st. POdejrzewam (nie sprawdzaliśmy bo i po co), że więcej też wydoli. U nas pc jest ustawiona tak, żeby grzala głównie w nocnej taryfie. Gdyby tak jej zadać 25 stopni i kazać grzać cały dzień, to by sie niezły ukrop zrobił.

Oczywiście my mamy pc z kolektorem ziemnym - jakos nie przekonują mnie te "powietrzne", ale to może też mit?

serdeczne dzięki

a wszyscy naokoło straszą problemami, mrozem i ... ech

Ustawić można i więcej niż 23 st. POdejrzewam (nie sprawdzaliśmy bo i po co), że więcej też wydoli. U nas pc jest ustawiona tak, żeby grzala głównie w nocnej taryfie. Gdyby tak jej zadać 25 stopni i kazać grzać cały dzień, to by sie niezły ukrop zrobił.

Oczywiście my mamy pc z kolektorem ziemnym - jakos nie przekonują mnie te "powietrzne", ale to może też mit?

serdeczne dzięki

a wszyscy naokoło straszą problemami, mrozem i ... ech

A ci, którzy straszą, to oczywiście już mają pc i o własnych problemach mówią? Czy może raczej słyszeli, że brat szwagra koleżanki z pracy ma sąsiada, który marznie, bo pc sobie kupił głupek jeden?

:o

A co tutaj tak cicho? :o

Dzień doberek! :D

Wstawać czas! :p

Wstałam dawno. Głowę umyłam, wysuszyłam nową suszarką i zbieramy się do Krakowa. Tylko dziecka sobie film włączyły i ciężko będzie oderwać.

Zdjęć nie poukładalim, bo Andrzej nie ma ich w tatytopie, a przy kompie nie chciało nam się już siedzieć. Bez tego nie damy rady chronologii ustalić. Tak to jest, kiedy się odbitek od razu nie zamówi.