braza 26.03.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Miałam ochotę poczytać coś fajnego i ... gucio!!! Dlaczeeeeegooooo?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Agdus, to bedziesz? Tym razem spokojniejsze towarzystwo sie zapowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Małgoś, kurczę, żal mi jak diabli, ale nie dam rady.... No chciałabym...... A jakby co, to gdzie i o której? Ślimaczy mi się ta ostatnia robota koszmarnie, bo ciągle coś załatwiam, dokądś jeżdżę, jakieś banki, sądy, US i inne takie i tak po parę stron dziennie robię, a mam ich w sumie 450. Uroczysko musi poczekach, chociaż wolałabym napisać codziennie dwa odcinki. No cóż - rzeczywistość - jakże przyziemna - skrzeczy. Za to mam wreszcie drzwi do szafek w kuchni (prawie wszystkie) i ładną obudowę szafki stanowiącej półwysep (w miejsce ordynarnej płyty meblowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Przyszłam ... i co, dotarła ta wiadomość jeszcze raz??? No taki śliczny konik był ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Moja przyszla. Bez kunia, ale przyszla. Agdus w razie czego to od 3:30 jestesmy w Bunkrze, a jak by co to dzwon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Już mi się wyklarowało - jedziemy po półki na kominek i po trociny przy okazji. I jeszcze oglądniemy szczeble do płotu (zmiana koncepcji ogrodzenia nastąpiła i będą ordynarne szczeble). A ja muszę przy okazji zapytać Górala, czy i za ile by nam zrobił taras. Andrzej nie zapyta, bo jest przeciw. Nie przeciw tarasowi w ogóle, tylko przeciwko temu, żeby ktokolwiek ten taras za pieniądze wykonał. No bo przecież on sam może go zrobić. A że za 5 lat znajdzie na to czas, to już insza inszość. Za to będzie taniej. Ja nie wątpię w to, że BY wykonał. Tylko najpierw trzeba zrobić ogrodzenie, balustradę balkonu, szafki i blat do pracowni, gładzie w hollu, tapety w wiatrołapie, gładzie w dwóch łazienkach, malowanie w obu, podłogę z żywicy z muszelkami w jednej, oświetlenie w jednej łazience, oświetlenie w korytarzu na górze, domek ogrodowy dla dzieci, rozbudowa placu zabaw... No to czy nie lepiej, żeby Góral zrobił taras? Ciekawe, ile za niego zaśpiewa... Może cena bedzie odpowiedzią na powyższe pytanie... Tak czy siak nie dam rady się wybrać na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 To smutno, ze nie przyjedziesz, ale z tarasem masz racje - lepiej, zeby ktos to zrobil. Chlopy tak maja, ze chca same wszystko, a potem lata mijaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Niech Góral zrobi taras!!! Przy takich planach to ja tyłka na Waszym tarasie "robionym" przez Andrzeja jeszcze długo nie posadzę... Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wróciliśmy! Tarasu Góral nie zrobi, bo juz się nie bawi w "duże" rzeczy. Teraz robi tylko schody i na brak zamówień nie narzeka. Zastanawiam się, gdzie i jak szukać kogoś do tego tarasu. Zacznę od wypytywania sąsiadów. Za to znaleźliśmy w jednym miejscu drewno wszelakie (łącznie z modrzewiowym) i sztachety, które przyjadą jednym transpotrtem z drewnem na taras, drewutnię, balustradę, domek dla dzieci i plac zabaw. Może jeszcze coś się przypomni. Teraz trzeba wszelkie potrzeby podliczyć i zamówić. A w górach zima! Śnieg leży wszędzie grubą warstwą! Czasami nie jest źle mieszkać niżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Rany, znaczy się taras będzie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Duch moze zrobic taras tylko on tez na brak zamowien nie narzeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.03.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Duch, jak sam stwierdził, jest za drogi, jak na Kraków, a co dopiero na Niepołomice! Czy taras będzie, to się jeszcze okaże. Na razie będzie drewno. Trafiło nam się, że jeden kuzyn drewnem handluje i przywozi je pod dom, drugi robi sztachety, więc wszystko pojedzie jednym transportem. No i modrzew miał, a to wcale nie jest takie oczywiste! Wiosna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Niech będzie, że wiosna... u mnie mokro i pochmurno, ale wierze Ci na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzień dobry. Potwierdzam - wiosna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Coś ściemniacie z tą wiosną, zmarzłam dzisiaj jak na Antarktydzie Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A gdzieżeś się dzisiaj pętała? Nie powinnaś przypadkiem w łóżku leżeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Sprawy wagi państwowej ... państwa Brazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Skoro tutaj takie puchy, to idę do lekarza... Hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzień doberek. Idź, idź, może wreszcie Cię wyleczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A mnie te sprawy wagi państwowej interesują! A do lekarza idź - tylko do mądrego! I lecz się, bo niedługo upały przyjdą, a Ty taka chora będziesz leżała? U nas pochmurno, wczoraj deszczowo, ale wiosną pachnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts