Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Dzięki za wyciagnięcie z czelusci zapomnienia. Ja nie mam zakładek, więc szukam cierpliwie komentarzy na coraz odleglejszych stronach. Ywentualnie otwieram Twoje, wpisuję coś i klikam w link do moich komentów pod postem :lol:

Latam, a w przelocie cieszę się wiosną. Niedługo wylatujemy na święta. I całe szczęście, bo nawet nie zamarkowałam w tym roku porządków świątecznych. Andrzej ciągle coś dłubie w domu, a ja nie daję rady nawet codziennym porządkom i tym po dłubaniu. No ale meble w kuchni już wypięknione są (przy okazji wszystko zakurzone, ale to nic). I kwiatków część przesadziłam!

A dzisiaj mam dzień wyjściowy - w sądzie już rano załatwiłam, teraz biegnę na obrady jury w przedszkolu i jadę potem do US w Wieliczce. Przy okazji nowe prawko sobie załatwię. Po południu tylko karate Małgosiowe i być może Magdowe, jeżeli się zdecyduje. Gdybym miała laptopa, to bym czekając na nie mogła płodzić Uroczysko w Akademii Karate. :wink: Niestety - zajączek tylko dzieciom prezenty przynosi, więc na laptopa liczyć nie mogę. Może korektę tam sobie wezmę?

Za to jakie piekne storczyki dostałam od Andrzeja! No mówię Wam!

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie tam wszystko sie podoba, a nawet nie. :lol:

Okna mam pomyte, bo wykorzystałam dzieci niecnie w tym celu, dzisiaj mam szczery zamiar nadal je wykorzystywać, przy sprzataniu. 8)

Jutro muszą z Babcią popiec ciasta. :o :wink:

Jaka pobudka??? O tej porze to ja już dawno nie spałam! Ale się dzisiaj nachodziłam znowu! Tym razem po Krakowie dla odmiany. Jakieś straszne kilometry zaliczyłam szukając odpowiednich prezentów od długouchego dla dziecków. Trudno coś sensownego wymyślić, bo one wszystko już mają. No, może nie wszystko, ale wszystko co sensowne, potrzebne i w zasięgu finansowych możliwości marchewkożercy.

Nasze dzieci, niestety, nie dają się wykorzystywać. Są w pełni świadome swoich praw. :-? Nawet, gdy mama wyjdzie z siebie i stanie obok z potwornym rykiem i pianą na ustach, one czując, że ich duma i godność osobista zostały urażone, co najwyżej rzucą dąsa i znikną w pokojach lub na podwórku. I tyle :( A mama się nie wyrobi z porządkami za Chiny ludowe, więc porządki świąteczne w tym roku zostały zawieszone. Może zdążę z wiosennymi...

Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych

pełnych wiary nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny

i wśród przyjaciół

oraz wesołego "Alleluja".

http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg

Owcy, kozy czy baranka,

prezentu od zająca z samego ranka,

święconki jadalnej, pisanki niebanalnej,

dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego

http://republika.pl/blog_hs_861431/3017099/tr/kurczaczki.jpg

SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Dagmara