Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wtorek:

Szkoła, przedszkole, dom, szkoła, dom - obiad dla Madzi, angielski, przedszkole, lekarka, dom, szkoła-zebranie, amen.

Środa:

Szkoła, przedszkole, dom - śniadanie w biegu, przedszkole, wyjazd na konkurs do Podłęża jako obstawa, przedszkole, zakupy, szkoła, przedszkole, dom - obiad i sadzenie do wieczora.

Dzisiaj spokojniej, bo mama przyjechała i zaprowadziła Małgo do przedszkola, a teraz odbiera Magdę z basenu. Jeszcze tylko Magdę na angielski i odebrać Małgo.

Wszystko posadzone, trochę posiane. Teraz dom odkopuję przed imprezami. Rodzinka to pikuś, ale dwudziestka dzieciaków zajrzy w każdy kąt! :lol:

Witanko!

Zapomniałam, że we wtorek jeszcze byłam w sądzie i w banku.

Dzisiaj tylko do banku pojechałam zawieźć to, co dostałam w sądzie.

I wiecie co? W środku Krakowa, jakby nigdy nic, zamówiłam sobie te wiklinowe korytka! Na wymiar mi zrobią. I wiecie po ile? Po 20 zł sztuka! No w szoku byłam!

A, zapomniałabym sie pochwalić! Zarejestrowali nasze Towarzystwo! Pismo z sądu dostałam. Ten listonosz to nas chyba za kryminalistów ma, bo ciągle do nas sądy i prokuratury piszą (częściej do Andrzeja jednak). :D Trza się dalej do roboty brać.

Iść na te studia podyplomowe, czy nie iść? Na Akademii Ekonomicznej są - już sama nazwa tej uczelni mnie przeraża!

I w ogóle tak mi jakoś wesoło!

No bo impreza była - umieniny (to nie literówka).

Wtorek:

Szkoła, przedszkole, dom, szkoła, dom - obiad dla Madzi, angielski, przedszkole, lekarka, dom, szkoła-zebranie, amen.

Środa:

Szkoła, przedszkole, dom - śniadanie w biegu, przedszkole, wyjazd na konkurs do Podłęża jako obstawa, przedszkole, zakupy, szkoła, przedszkole, dom - obiad i sadzenie do wieczora.

Dzisiaj spokojniej, bo mama przyjechała i zaprowadziła Małgo do przedszkola, a teraz odbiera Magdę z basenu. Jeszcze tylko Magdę na angielski i odebrać Małgo.

Wszystko posadzone, trochę posiane. Teraz dom odkopuję przed imprezami. Rodzinka to pikuś, ale dwudziestka dzieciaków zajrzy w każdy kąt! :lol:

prawie jakbym czytała swój grafik :roll: