braza 21.04.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Soboty to ja Ci nie zazdroszczę!!! To bardzo miło z Twojej strony, że się dowlokłaś do komputera i dałaś znak życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 O matko kochana! 20 sztuk????!!! No to ja bym nie podjęła się, za żadne skarby! Jesteś wielka, wiesz? Chapeau bas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Właściwie to ja się chyba obrażę ... zaczęło się od braku "Uroczyska" i ... doszliśmy do braku Autorki No nie podoba mi się to Słonko świeci!!! U Ciebie też???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Gdyby nie Depsia, gadałabym sama ze sobą Miłego dzionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no dobra, nie będę taka odezwę się cobyś nie musiała gadać do lustra dobry dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.04.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Wtorek: Szkoła, przedszkole, dom, szkoła, dom - obiad dla Madzi, angielski, przedszkole, lekarka, dom, szkoła-zebranie, amen. Środa: Szkoła, przedszkole, dom - śniadanie w biegu, przedszkole, wyjazd na konkurs do Podłęża jako obstawa, przedszkole, zakupy, szkoła, przedszkole, dom - obiad i sadzenie do wieczora. Dzisiaj spokojniej, bo mama przyjechała i zaprowadziła Małgo do przedszkola, a teraz odbiera Magdę z basenu. Jeszcze tylko Magdę na angielski i odebrać Małgo. Wszystko posadzone, trochę posiane. Teraz dom odkopuję przed imprezami. Rodzinka to pikuś, ale dwudziestka dzieciaków zajrzy w każdy kąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.04.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Agdus, nie moze Cie nie byc na zlocie, bo kto to opisze potem? http://forum.muratordom.pl/post3296224.htm#3296224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ja bym nie dała rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no właśnie..musisz być w sercu historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Jeśli Agduś opisze, to tak, jakbym tam była Ja to pisałam w odniesieniu do dwóch dni z Jej życia wziętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2009 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Wreszcie ktoś mnie docenił na tym forum. Brazunia, Ty to mądra jesteś, wiesz? Dzień dobry! Jakbym napisała od siebie, to mówię Wam, jakie dni ostatnio mam, to szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja tam Ciebie Depsia zawsze doceniam Witanko! Odgruzowywanie trwa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witanko! Zapomniałam, że we wtorek jeszcze byłam w sądzie i w banku. Dzisiaj tylko do banku pojechałam zawieźć to, co dostałam w sądzie. I wiecie co? W środku Krakowa, jakby nigdy nic, zamówiłam sobie te wiklinowe korytka! Na wymiar mi zrobią. I wiecie po ile? Po 20 zł sztuka! No w szoku byłam! A, zapomniałabym sie pochwalić! Zarejestrowali nasze Towarzystwo! Pismo z sądu dostałam. Ten listonosz to nas chyba za kryminalistów ma, bo ciągle do nas sądy i prokuratury piszą (częściej do Andrzeja jednak). Trza się dalej do roboty brać. Iść na te studia podyplomowe, czy nie iść? Na Akademii Ekonomicznej są - już sama nazwa tej uczelni mnie przeraża! I w ogóle tak mi jakoś wesoło! No bo impreza była - umieniny (to nie literówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Wtorek: Szkoła, przedszkole, dom, szkoła, dom - obiad dla Madzi, angielski, przedszkole, lekarka, dom, szkoła-zebranie, amen. Środa: Szkoła, przedszkole, dom - śniadanie w biegu, przedszkole, wyjazd na konkurs do Podłęża jako obstawa, przedszkole, zakupy, szkoła, przedszkole, dom - obiad i sadzenie do wieczora. Dzisiaj spokojniej, bo mama przyjechała i zaprowadziła Małgo do przedszkola, a teraz odbiera Magdę z basenu. Jeszcze tylko Magdę na angielski i odebrać Małgo. Wszystko posadzone, trochę posiane. Teraz dom odkopuję przed imprezami. Rodzinka to pikuś, ale dwudziestka dzieciaków zajrzy w każdy kąt! prawie jakbym czytała swój grafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mialam to samo z tymi listami z sadu. Czlowiek sie nieswojo jednak czuje, zwlaszcza jak mu ktos przez ramie na poczcie spoglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 taki sąd to dobry numer na wyganianie przyszłych zięciów cześć grafik mam podobny, ale juz nie chadzam do przedszkola .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Specjalnie dla Małgo z życzeniami takiego samego słodkiego uśmiechu przez długie, długie lata!!! http://www.artsklep.pl/plakaty/galerie/kubus-puchatek-i-przyjac_55.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Gotowa do ostatecznego starcia ze Straszliwą 20-tką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 25.04.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Iść na te studia podyplomowe, czy nie iść? Na Akademii Ekonomicznej są - już sama nazwa tej uczelni mnie przeraża! No to niech Cię nie przeraża, bo się zmieniła. Teraz to już nie Akademia tylko Uniwersytet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ja bym na studia poszła ... pewnie, można ocipieć z nadmiaru obowiązków, ale warto spróbować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts