DPS 26.04.2009 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Z tymi studiami to ja myślę, że musisz zrobić tak, jak czujesz, że będzie dobrze. Tak jak Braza pisze, masz mnóstwo obowiązków, sporo rzeczy musiałabyś przeorganizować. Ale w końcu - czasem trzeba i warto, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Agduś, przeżyłaś ten nalot małej szarańczy??? Dzień doberek, wypadałoby chyba wstać, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 26.04.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A zdradzisz o jakim kierunku myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Nalot przeżyliśmy! Dom ocalał!Przez trzy godziny dolewałam picie do kubków (Andrzej wycierał to, które się rozlało), zawiązywałam buciki zdejmowane, żeby poskakać na trampolinie, ratowałam świnki przed nadmioarem miłości (na szczęście informacje, że świnki sikają na kolana, a zdenerwowane mogą ugryźć, pomogły) i... liczyłam dzieci. Na okrągło... Poza jednym niekontrolowanym zjazdem ze schodów (szczęśliwie zakończonym tylko ubiciem tylnej części ciała) i jednym przesikaniem majtów obylo się bez wypadków. Prezenty okazały sie mało znaczącym dodatkiem do imprezy - zostały rozpakowane i oglądnięte dopiero po wyjściu gości.Całe szczęście, że pogoda dopisała! A dzisiaj zasłużony odpoczynek. Akademia czy Uniwersytet - wsio ryba, najgorsze, że "ekonomiczny" - to słowo jest tak dalekie od moich zainteresowań, uzdolnień i pasji... A myślę o "zarządzaniu w oświacie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Nalot przeżyliśmy! Dom ocalał! Chwała niebiosom!!!!!! A te majty to przesiakne zostały chyba z emocji, co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 taa, Agduś murator-kurator, zarzadzanie zasobami ludzkimi juz w domu nieźle ćwiczysz dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A myślę o "zarządzaniu w oświacie". Warto. Wiem, bo skończyłam. Naprawdę ciekawe zagadnienia się poznaje, a z ekonomią ma to w sumie niewiele wspólnego, przynajmniej tam, gdzie ja to robiłam, nie było w ogóle o tym mowy, za to były bardzo ciekawe zagadnienia z psychologii, zarządzania zmianą, mierzenia jakości i temu podobne. Zachęcam, nie będziesz żałowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Zaintrygowało mnie to zarządzanie zmianą połączone z mierzeniem jakości ... niezmiernie ciekawe zagadnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 No właśnie... , niezmiernie interesujące zagadnienia... Tylko czy ja je pojmę? Będzie padało, czy nie? Bo nie wiem, czy podlewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Podlewaj, a co będziesz sobie żałować Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Kochana, nauczą Cię, jak to zrobic, żeby zmiana zasad w pracy nie s[potkała się z protestami i niezadowoleniem Twoich pracowników, jak sprawdzić, czy dobrze pracują i pokazać im wyniki tego, jak poprawić wyniki pracy, jak się dowiedzieć za pomocą psychologii czy pracownik jest wobec Ciebie (szefa) szczery... Naprawdę ciekawe i pożyteczne sprawy! A z tym podlewaniem to ja nie wiem, ja juz podlałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Zmarniłam kupę czasu , ale znalazlam wreszcie nocleg w pobliżu Przełęczy Salmopolskiej. Szukałam, wydzwaniałam, żeby się wreszcie dowiedzieć, że tam... nie ma noclegów! Zajazd po pieronie stoi, a tylko posiłki serwują! No to znalazłam stosunkowo niedaleko. Mam nadzieję, że dzieci nakarmione w zajeździe przejdą jeszcze ten kawałek. Tylko jakoś się dodzwonić tam nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Kto i kiedy wybiera się na tę Przełęcz Salmopolską???? Już nawet nie pytam, po co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 My się wybieramy, ale nie wiem, czy cokolwiek z tego wyjdzie Nie rezerwowałam wcześniej noclegów, bo nie wiedziałam, czy kasa na ten wyjazd będzie, a teraz to już pupa blada. A właściwie to nawet tego nie wiem, bo w jedny schronisku tylko glebę mogą nam zaproponować, do dwóch się nie da dodzwonić, do ostatniego nawet nie dzwonię, bo co nam po jednym noclegu? Gleba nie jest zła, ale nie wiem, jak dziecka się dostosują. Ja tam nie raz na glebie nocowałam. Wyspać się nie dało, ale wesoło bywało. Jednak dziecka to się raczej nocą powinny wysypiać niż weselić. Gdyby chociaż dało się dodzwonić do tych dwóch schronisk, to bym podumała nad odwróceniem trasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Rozumiem, że długi weekend Wam się zamarzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Hej nooooo dlaczego Ciebie tu nie ma???? Mam nadzieję, że "Uroczysko" płodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Zamarzył się, oczywiście. Jednak pojedziemy w innym terminie - Madzia ma 2 maja turniej tańca i bardzo chce w nim wystapić (czy to ma coś wspólnego ze świetną kiecką, którą jej na takie okazje nabyłam w ciucharni?). Jako że Andrzej ma urlop przez cały tydzień, urwiemy dziecka ze szkoły i pojedziemy chyba w następny czwartek. O Uroczysku sobie marzę, ale dzisiaj może wreszcie skończę wklepywanie korekty i będę mogła przejść od marzeń do czynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Mnie się też by marzyło, ale co zrobić, goście do nas przyjadą na weekend, więc trzeba być i popracować trochę. Życzę, żeby jednak się udało pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Skończyłam!!! Zmiana planów - od niedzieli do środy. Znów kopalim w ogródku. Piknie bedzie! Kiedyś... Jutro juroruję znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A może byś chociaż dla przyzwoitości zajrzała do moich komentów czasem, hę? Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts