Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Z tymi studiami to ja myślę, że musisz zrobić tak, jak czujesz, że będzie dobrze. Tak jak Braza pisze, masz mnóstwo obowiązków, sporo rzeczy musiałabyś przeorganizować. Ale w końcu - czasem trzeba i warto, prawda? :wink:

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nalot przeżyliśmy! Dom ocalał!

Przez trzy godziny dolewałam picie do kubków (Andrzej wycierał to, które się rozlało), zawiązywałam buciki zdejmowane, żeby poskakać na trampolinie, ratowałam świnki przed nadmioarem miłości (na szczęście informacje, że świnki sikają na kolana, a zdenerwowane mogą ugryźć, pomogły) i... liczyłam dzieci. Na okrągło... Poza jednym niekontrolowanym zjazdem ze schodów (szczęśliwie zakończonym tylko ubiciem tylnej części ciała) i jednym przesikaniem majtów obylo się bez wypadków. Prezenty okazały sie mało znaczącym dodatkiem do imprezy - zostały rozpakowane i oglądnięte dopiero po wyjściu gości.

Całe szczęście, że pogoda dopisała!

A dzisiaj zasłużony odpoczynek.

Akademia czy Uniwersytet - wsio ryba, najgorsze, że "ekonomiczny" - to słowo jest tak dalekie od moich zainteresowań, uzdolnień i pasji... A myślę o "zarządzaniu w oświacie".

A myślę o "zarządzaniu w oświacie".

Warto.

Wiem, bo skończyłam. 8)

Naprawdę ciekawe zagadnienia się poznaje, a z ekonomią ma to w sumie niewiele wspólnego, przynajmniej tam, gdzie ja to robiłam, nie było w ogóle o tym mowy, za to były bardzo ciekawe zagadnienia z psychologii, zarządzania zmianą, mierzenia jakości i temu podobne.

Zachęcam, nie będziesz żałowała. :D

Kochana, nauczą Cię, jak to zrobic, żeby zmiana zasad w pracy nie s[potkała się z protestami i niezadowoleniem Twoich pracowników, jak sprawdzić, czy dobrze pracują i pokazać im wyniki tego, jak poprawić wyniki pracy, jak się dowiedzieć za pomocą psychologii czy pracownik jest wobec Ciebie (szefa) szczery... Naprawdę ciekawe i pożyteczne sprawy! :D

A z tym podlewaniem to ja nie wiem, ja juz podlałam... :roll:

Zmarniłam kupę czasu :oops: , ale znalazlam wreszcie nocleg w pobliżu Przełęczy Salmopolskiej. Szukałam, wydzwaniałam, żeby się wreszcie dowiedzieć, że tam... nie ma noclegów! Zajazd po pieronie stoi, a tylko posiłki serwują! No to znalazłam stosunkowo niedaleko. Mam nadzieję, że dzieci nakarmione w zajeździe przejdą jeszcze ten kawałek. Tylko jakoś się dodzwonić tam nie mogę... :-?

My się wybieramy, ale nie wiem, czy cokolwiek z tego wyjdzie :( Nie rezerwowałam wcześniej noclegów, bo nie wiedziałam, czy kasa na ten wyjazd będzie, a teraz to już pupa blada. A właściwie to nawet tego nie wiem, bo w jedny schronisku tylko glebę mogą nam zaproponować, do dwóch się nie da dodzwonić, do ostatniego nawet nie dzwonię, bo co nam po jednym noclegu? Gleba nie jest zła, ale nie wiem, jak dziecka się dostosują. Ja tam nie raz na glebie nocowałam. Wyspać się nie dało, ale wesoło bywało. Jednak dziecka to się raczej nocą powinny wysypiać niż weselić.

Gdyby chociaż dało się dodzwonić do tych dwóch schronisk, to bym podumała nad odwróceniem trasy...

Zamarzył się, oczywiście. Jednak pojedziemy w innym terminie - Madzia ma 2 maja turniej tańca i bardzo chce w nim wystapić (czy to ma coś wspólnego ze świetną kiecką, którą jej na takie okazje nabyłam w ciucharni?). Jako że Andrzej ma urlop przez cały tydzień, urwiemy dziecka ze szkoły i pojedziemy chyba w następny czwartek.

O Uroczysku sobie marzę, ale dzisiaj może wreszcie skończę wklepywanie korekty i będę mogła przejść od marzeń do czynów.