braza 29.04.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To ja czekam na kolejne odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A może byś chociaż dla przyzwoitości zajrzała do moich komentów czasem, hę? Dzień dobry! Zaglądam, ale nie zawsze mam czas się odezwać mądrzej i obszerniej niż "dzień dobry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Korektę skończyłaś, koniec dyspensy. Co posadziłaś i posiałaś, opowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 I tak czekam juz 12 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 I kolejne 12 minęło Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Normalnie recydywa to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Normalnie recydywa to jest. A dużo za to grozi dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.04.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Eeee... Właśnie szukamy kogoś, kto przed pierwszym może pożyczyć parę stówek, bo inaczej nie pojedziemy. Dwie instytucje miały nam przelać kasę na początku tygodnia i nic! Na razie nie sadziłam wiele nowego. Te wykopane przed rewolucją inaczej skomponowałam, zasiałam rzodkiewkę marchewkę i takie tam. Jakieś kwiatki też, bo na razie bylin na całość nie kupię. Jeszcze łubin i nasturcje posieję, ale te miały na torebce napisane, coby siać w maju. Noce na razie zimne, więc poczekam na ten maj. Jeżeli kasa będzie to jakieś krzaczki kupię i tyle. Andrzeja pomęczę o podpórki pod fasolę i groszek. Rozsadę sałaty muszę niedługo przepikować. Przedwczoraj zaczęliśmy rewolucję w kąciku krzaczkowym - wycięliśmy trawska, zrobiliśmy drenaż, wywaliłam stamtąd sosnę pod brzozy, posadziłam jałowca, posypaliśmy to piaskiem, na który rzucimy włókninę i żwir. Nie przepadam za ogródkami całymi pokrytymi włókniną i żwirem, ale pod krzaczkami to nie będzie źle wyglądało, a odpadnie mi pielenie tego kawałka. W miedzyczasie (znaczy, gdy to pisałam) znalazł się człek majętny gotowy udzielić pożyczki. Takoż raczej pojedziemy. A ja zaraz biegnę szukać czarnych majtek na turniej tańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tego człeka możesz podesłać też do mnie... Dlaczego akurat czarne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.04.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bo ma czarną krótką kieckę, która może się w tańcu podnieść i ukazać światu majty. No to majty muszą być czarne pod czarnymi rajtkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 koncepcja jak najbardziej słuszna z tymi majtami wiem bo też na turniejach bywam i zdjęcia cykam i nie ma to jak obciachowe białe albo różowe gacie prześwitujące spod czarnej kiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cześć Agduś ..w nawiązaniu do tego, co napisałaś o mnie w moich komentach ... .. obejrzyj to i sprawdź swoją "czujność rewolucyjną" (jeżeli przejdziesz test pozytywnie .. wstąpisz do mojego klubu ) http://www.youtube.com/watch?v=Ahg6qcgoay4&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja misia zobaczyłam aha!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.04.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja misia zobaczyłam aha!!!!! ... co się dziwisz ....no przecież "krasnale są małe" .. to test dla Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No wiem ... i "mają czerwone czapeczki"!!! Pogubiłam się w liczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Eeee, nie wiem o co chodzi z tymi krasnalami, a YT i tak nie obejrzę z moim netem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tego nigdzie się nie da obejrzeć, bo to ściśle tajne Depsiu Droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Szyfrem jedziecie jakimś, ja nic nie rozumiem, i to nieładnie tak w towarzystwie się zachowywać. Wychodzę, Brazuniu droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Szyfr pochodzi z czasów targów ... reszty się domyśl (skojarz z moimi pytaniami gdzie i czy samodzielne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Agdus, 8.05 w piatek przyjezdza Olga OK do Krakuffka i idziemy sie zresetowac. Gdybys chciala przylaczyc to sie nie krepuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts