DPS 01.05.2009 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzień dobry! Znowu deszczu nie było u nas, cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Agdusiowa Rodzinka to pewnie wyjechana jest No, to bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.05.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witanko! Ta pisałam, że wyjeżdżamy w niedzielę, bo jutro Madzia tańczy w czarnych majtkach. Szyfrujecie w MOICH komentach, a ja niczego nie kumam! Nieładnie! Policzyć mi się udało, ale miśka nie zauważyłam, więc na szpiega się nie nadaję. Nad resetowaniem sie podumam. Muszę zajrzeć do kalendarza, bo nawał imprez rodzinych trwa (w maju 6 okazji, nie licząc Dnia Matki). Dzisiaj byliśma na targach kwiatowych, czy jakoś tak. Nawet majątku nie wydałam, chyba dlatego, że nie miałam , no ale parę chabazi nabyliśmy.... parenaście chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Madzi przekaż, że mocno Ją wspieram w tych czarnych majtkach!!! Niech da reszcie popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A ja to mam nadzieję na jakieś foty tego tańca i czarnych majtów. A jakie chabazie kupiliście? Opowiadaj! I chciałam powiedzieć, że to Braza szyfruje z Gwoździkiem, ja też zgłaszałam niezadowolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.05.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Foty będą, ale nie wiem czy akurat majtków.Cahbazie różne są - głównie byliny, ale też winogrona i wierzby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ja to bym chciała majty, bo ja czarnych nie mam, a jak bym zobaczyła jakie to mają być, żeby ładne były, to może bym i sobie nabyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Depsia, nabyj ... wierz na słowo Czy Madzia dokopała konkurencji????? A właściwie ... po co ja pytam, na pewno dokopała!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 No dooooobra, to nabyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Będzie Pani zadooooowooooloooonaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 I no własnie, jak Madzi poszło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.05.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 miś jest staryyyy... co ty Gwoździku jakieś te no zabytki tu serwujesz a majty czarne trza mieć na wszelkie niespodziewane okazje, jak na ten przykład taniec nie tylko z gwiazdami dzień doberek witam przed burzowo tak się zbiera i straszy i grzmi i dmucha i kurcze ani kropelki nie spada Depeesia jakis taniec z warząchwią trza odtańcować, albo pranie zrobić i na polu wywiesić, coby deszcz sprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 U mnie pranie na balkonie 3 dni wisiało w celu zaczarowania i ... psińco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Kuffa, już drugie wyschło w ogrodzie i jajco, babcia też wysuszyła. Chyba jakiś taniec Indian na sprowadzenie deszczu potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.05.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no u mnie pranie też nie pomogło pokropiło ledwo ledwo, jakby kilka ptaków nasiurało i tyle było kurde bele deszczu.. ech marność a tak grzmiało jakby nie wiem jaka burza miała iść i już się cieszyłam, że trochę roślinki odetchną a tu jajco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 U mnie nawet nie udawało, że grzmi, sucho a wiatr zimny jak smok. Dopiero pod wieczór lekko się uspokoił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A się nam Agduś wywojażuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień dobry! Ona to w ogóle ostatnio na forumie z nami nie gada prawie. Dobrze, że przyjedzie chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mało, że nie gada to i "Uroczyska" nie kontynuuje Muszę z Autorką rozmowę przeprowadzić poważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 tia... samo życie no obowiązki, szkoła i inne się nawarstwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts