braza 10.05.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Padłam jak pijana kawka Dzień dobry w deszczowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ech, Wy to dobrze macie, pogadać prawie jak na czacie możecie... Przeprowadzenie takiej pogawędki mnie zabrałoby dobrze ponad godzinę. No ale poczytac Was przynajmniej mogę. Dzień dobry! Czekam niecierpliwie na zdjęcia kominka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Jak będzie tak jak teraz, to mi się skończy takie szybkie nadawanie ... chyba, że TePsa coś wymyśli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Wiesz co? Ja Ci zyczę, żeby się skończyło, wraz ze zmianą miejsca zamieszkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No dzięki za życzenia Coś wymyślę, na pewno, a jak już, to tak Cię opier...., że wymiękniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ale tu bojowo od samego rana!Zapowiadali u nas deszcz, a tu słoneczko pięknie świeci od samego rana.Przydałyby się porządne opady, ale nie ulewa, tylko spokojny deszczyk co najmniej przez całą dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ten spokojny to ja miałam przez całą noc i do południa Bojowo, bo Depsia mi grozi! To karalne chyba jest, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 U nas wczoraj w nocy pięknie popadało i namoczyło porządnie, dzisiaj z rana też troszeczkę, więc na razie jestem zadowolona. A ten front z burzami do Was poszedł, więc mam nadzieję, że i u Was się zdarzy dobry deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Na razie grzmi gdzieś w oddali, ale padać nie chce. Czekam. Przepikowałam sałatę do doniczek torfowych i posiałam ogórcy. http://img512.imageshack.us/img512/6800/9winie.jpgBy agdus at 2009-05-10 Czy te oczy mogą kłamać??? http://img512.imageshack.us/img512/4254/9kominek.jpgBy agdus at 2009-05-10 Kominek w bieli. Nawet nieźle wygląda, ale jednak go zabejcujemy. http://img512.imageshack.us/img512/7383/9faktura.jpgBy agdus at 2009-05-10 Faktura. Widać?Dawno, dawno temu nieudolny tynkarz używając byle jakiego tynku osiągal taki efekt mimochodem. Pewnie marzeniem wtedy był tynk gładki jak pupa niemowlaka. Teraz trzeba kupić drogi tynk strukturalny i nieźle się nagowić nad techniką wykonania, żeby takie mazaje mieć. http://img512.imageshack.us/img512/1313/9kolory.jpgBy agdus at 2009-05-10 Kolory brane pod uwagę. Pierwszy to kolor bejcy, którą kupiliśmy. Podoba mi się, ale nie pasuje do kafli - jest zbyt zimny. Szkoda. Kolejne próbki to ta sama bejca z dodatkiem różnych ocieplających pigmentów. Pewnie i tak na monitorach nie będzie widać rzeczywistych odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Po zdjęciach to mi jakoś tak ta ostatnia bejca pasuje, ale za małe te zdjęcia, nie bardzo mogę przypasować ... ślepa jestem TE oczy nie mogą kłamać ... ale świnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Na tym zdjęciu to one się w ogóle nie bardzo różnią między sobą. My wybraliśmy drugą próbkę, może ciut mniej żółci dodamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Mnie się taki biały podoba... Ale ja konserwatywna dość jestem, jeśli chodzi o wnętrza i ich wystrój. Pewnie nie odważyłabym się na żadne śmielsze rozwiązania kolorystyczne i stylistyczne. Struktura bardzo ładna i w ogóle, kominek przepiękny - zupełnie inny niż większość. A obrazek z oczami pozostaje dla mnie tajemnicą - mój net nie chce go otwierać. Pewnie rano się uda, wtedy ma lepszy zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A mi sie podoba ten właśnie zimny, który Tobie się Agduś nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Mnie się ten zimny bardzo podoba, ale nie pasuje do kafli (może tego na zdjęciu nie widać, bo ono przekłamuje kolory, ale tak niestety jest). Wybraliśmy drugi, bo pasuje do... leżącego trzykolorowego kota z kafla nad wkładem. No, może ciut mniej żółtego dodamy i będzie podobniejszy do pierwszej wersji. Dzisiaj siedziałam i wgapiałam się w biały kominek. Nie wygląda źle, ale bardziej pasowałyby do niego ciemniejsze kafle. Takie jasne muszą mieć kontrastowe tło. Jutro bejcujemy - mam nadzieję, że efekt będzie zadowalający. Chyba bym się pocięła, gdyby wyszedł jakiś koszmarek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Koszmarek nie wyjdzie, tylko nie dodajcie za dużo żółtego, bo wtedy ja się pochlastam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzień dobry! Kciuki trzymam, żeby kolorki ładnie wyszły i dobrze pasowały. A świneczki - słodziaki, że koniec świata, zwłąszcza ta rozczochrana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.05.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Agduś - wybacz, ale mi się żaden odcień nie podoba ... przynajmniej jak patrzę na te "maźnięcia" ... możesz zaproponować inną paletę barw ? PS. Jak już pomalujesz ... to wtedy ocenimy ..... będzie Pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Gwoździk, bo Ty się nie znasz!! ...doberek! Pozdrowienia dla jej rozczochranej mości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Gwoździk, bo Ty się nie znasz!! ...to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts