braza 11.05.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Gwoździk, bo Ty się nie znasz!! ...to prawda Nie stresuj się, ja się nie znam na waleniu ..................... w bębny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.05.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No i dobrze, że sie nie znasz! Chciałbyś się znać na wszystkim? Nie do wytrzymania byś był! Z młotkami by za tobą latali po komentach! Ale fajne burze u nas były (w dzień się nie boję)!!! Jedna za drugą. I ogródek mi podlało. Malowania dzisiaj nie było (karate, tańce...). Zanim mogliśmy się do tego zabrać, zrobiło się ciemno na próbowanie kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Zaczynam się przyzwyczajać do czekania Jakby Gwoździk na wszystkim się znał, to byłby dziwoląg!! Dobrze, że się nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ja Wam mówię, on lepszy cwaniak jest. Ani sie nie spodziewamy, na czym on może się jeszcze znać! On taki więcej cichociemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzień dobry ... na coś bardziej mądrego mnie nie stać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dobry!Pięknie u nas pada od rana!A dzisiaj zebranie w szkole i znów nie wiadomo, czy uda się ruszyć z kominkiem. A tak bym chciała mieć to już z głowy i wreszcie postrzątać na dole.... do następnego razu... holl trzeba wreszcie pomalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No i czy ja nie mówiłam, że zaangażowanie Wasze wielkie jest? No to oby udało się jak najszybciej ten kominek pomalować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Eeeee, zaangażowani, może się bardziej zaangażujcie w kominek, cooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ciekawe jak się mamy angażować, skoro w poniedziałek są tańce i karate (angielski się nie liczy, bo jasno, więc Wero sama chodzi), a we wtorek było zebranie w szkole. Odniosłam wrażenie, że nauczyciele już się nie mogą doczekać, kiedy tę szóstą klasę wypchną ze szkoły. Nawet nie narzekają, nie skarżą, wszyscy jacyś tacy mili i uśmiechnięci...Dzisiaj wolne popołudnie, więc kominek zostanie pokonany.Oglądaliście wczoraj naszą gwiazdę telewizyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Nie, niestety, byłyśmy na treningu O której jest dzisiaj powtórka, wiesz może?? Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Nie mam pojęcia, o której powtórka. Mamy nagrane, jakby co. Muszę oglądanąć, bo z zebrania wróciłam w połowie filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Moje dziecko już wypatrzyło, przynajmniej w przybliżeniu - tak kole 13.20 Pogratuluj Wero!!!! I może przy okazji poproś o autograf dla nas, później może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Występu gratuluję bardzo, chociaż też nie mogłam oglądać, bo był w tym czasie gość, a dzisiaj na powtórce to ja już do pracy jadę. Domagam się płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jeżeli nie zapomnimy, zabierzemy płytkę w wakacje. O rrrany, ale się obżarłam. Andrzej był dzisiaj służbowo w Zakopcu i przywiózł bunca, oscypka, redykołki, bryndzę i korbaczyki... A tu trza się za malowanie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Poza oscypkiem i bryndzą nie mam pojęcia, o czym mówisz, ale wierzę na słowo, że dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Bunc jest super. Uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wyszło coś z tego kominka??? ... doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.05.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wyszło i nie wyszło... Wyszła bejca - za szybko. Cały pomaloowaliśmy, ale różni się odcieniami, bo pod koniec trzeba było oszczędzać. Dzisiaj Andrzej dokupi bejcę, przetrzemy kominek siatką i pomalujemy jeszcze raz. Bardziej się uwidoczni struktura tynku. Bunc (bundz) to taki biały ser. Nie wiem, jak go robią, ale jest zupełnie inny niż zwykły ser. To chyba taki niedojrzały, nieposolony (albo mniej słony) nieuwędzony oscypek. Też są różne - niesolone, leciutko posolone, twardsze i całkiem miękkie. Niby powinien być owczy, ale w to ja specjalnie nie wierzę. Tym bardziej, że owca nie krowa i mleko daje tylko latem. Nie przywiozę Ci, bo to delikatne i szybko się psuje. Redykołki na pewno jadłaś - to te małe serki zwane potocznie oscypkami (oscypki są duże). Korbaczyki to chyba nie nasz wymysł, bo najpierw jadałam je w Czechach a dopiero później w Polsce. To takie warkoczyki z parzonego sera. Spadam do przedszkola - znów społecznie się udzielam.A dzisiaj przyjeżdża moja mama. W chałupie bajzel ogólnowykończeniowy, bo przez ten kominek to czasu nie było na nic, no i wokół niego gazety, pędzle i takie tam...W sobotę impreza rodzinna w szerokim gronie (urodziny Madzi, imieniny Weroniki), potem młode wybywają na imprezę urodzinową koleżanki i kolegi.Weekendy do końca maja mam zajęte.Za tydzień impreza Madzi dla dzieci.Za dwa tygodnie Małgo idzie do koleżanek na urodziny w sobotę, a w niedzielę ma pokaz karate.A potem Dni NIepołomic i koncert Perfectu. Babysiterka pilnie potrzebna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Matko Jak Ty to robisz Za informacje o serach dziękuję mocno W nieświadomości żyłam co do tych redykałek, spór bym toczyła zaciekły, że to oscypki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.05.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 http://zdrowaszkola.blox.pl/resource/truskawki.jpg na dobry dzien zostawiam dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts