DPS 14.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Czyli szaleństwo wiosenne trwa. Tez latam jak z piórkiem. No to pozdrówka w biegu! Aha - nie ma mowy, żebyście zapomnieli. Jak zapomnicie, to dziewczynki wchodzą, a Wy wracacie po płytkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja na płytkę tez się piszę, nie zdążyłyśmy na powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Wyciągnęłam Cię z czeluści!!! ... dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 15.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 oo, dawno nie byłam, a tu zobaczylam ładny kominek z tych kolorow to 3 ostatnie wydaja sie identyczne.. pomyśle nad nim jesli jeszcze nie pomalowalaś.. tam u góry jaki jest odcień zieleni na podciagu czy belce? dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dobrego dnia http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Hejeczka nie tak zupełnie wczesnoporanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Uroczyście ogłaszam, że kominek WYKOŃCZONY!W czwartek przetarliśmy pierwszą warstwę bejcy papierem ściernym (właściwie to taką siateczką na trzymadełku) i pomalowaliśmy drugą warstwą. Ten zabieg, początkowo nieplanowany, sprawił, że kominek nam wyszlachetniał.Piątek od rana do wieczora spędziłam na gruntownych porządkach, w które czynie włączyła się moja mama. Później wpadła koleżanka, która zazwyczaj wypija kawę zabawiając mnie rozmową, dzieki czemu świetnie idzie mi codzienne porządkowanie kuchni lub gotowanie (zależy, o której wpadnie). Tym razem, widząc rozmach prac, rzuciła się do pomocy i wyszorowała górę wiszących szafek kuchennych oraz drzwi do wiatrołapu. Niedługo po jej wyjściu inna koleżanka wpadła przywożąc moja mamę i Małgo z karate. Kończyłam porządki miło gawędząc (tylko w tej formie sprzątanie staje sie dla mnie czynnością znośną). Z tego wszystkiego odwaliłam w części oficjalnej domu zaniedbane dotychczas porządki wiosenne (świątecznie pominęłam) i nawet umyłam okna oraz wyprałam firanki! Wieczorem padłam jak kawka z pełną świadomością faktu, iż w części prywatnej domu panuje radosny twórczy nieład. Nie byłoby w tym nic szczególnego, gdyby nie fakt, że dzisiaj odbyła się wizytacja. Nic to - ja mam dom, a nie muzeum. Zresztą o tym fakcie przekonałam się szybko, gdyż z moich wczorajszych porządków na dole pozostała... tylko świadomość, że MIAŁAM czysto. C'est la vie!A kominek już zakocony można oglądać. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 A gdzie ten kominek Nie widzę go, nooooo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Już jest!IS się biesił i strasznie długo trwało wklejanie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kominek prześliczny. Super pomysł. Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Zaje.....sty!!!! Podoba mi się, naprawdę mi się podoba!!!! Świetny kolor! To jest bejca do tynków??? Zapamiętaj albo zapisz gdzieś numer - może mi się przydać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kiedyś gdzieś już mówiłam - bardzo mi się podobają odważnie i nieszablonowe rozwiązania. U kogoś... Sama jestem zbyt zachowawcza chyba. Ale naprawdę podoba mi się Wasz kominek - jego forma, piękne kafle z kotami, nietypowy czopuch. Gratuluję inwencji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dziękuuuuję za pochwały. Grzeję się w nich jak kot! Zaje.....sty!!!! Podoba mi się, naprawdę mi się podoba!!!! Świetny kolor! To jest bejca do tynków??? Zapamiętaj albo zapisz gdzieś numer - może mi się przydać!!!! To jest bejca firmy Becker (mam nadzieję, że dobrze zapisałam nazwę z pamięci), a nazywa się TERRA. Tylko, że ona ma inny kolor tak naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Pozdrowienia od kotów na dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witanko! Moje koty jeszcze nie wróciły z polowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam przedpołudniowo Zapisałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ufff! Cały dzień w drodze. Oglądaliśmy ten samochód, wytargowaliśmy 2,5 tysiąca i już już mieliśmy go kupić, kiedy okazało się, że właściciel nie wierzy bankom i chce żywej gotówki. No i bulba, bo takowej nie wieźliśmy, licząc na to, że wystarczy mu przelew dokonany z jego własnego komputera na jego oczach. Skończyło się na wpłaceniu zaliczki. Jutro ma przywieźć autko do Krakowa.Kolorek ma okropny - za ciemny jak na mój gust, ale przebieg niewielki (sprawdzalny) i rocznik słuszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A jaki ten kolorek? I w ogóle, wklej jakis obrazek takiego modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No właśnie, chyba jakąś poglądówkę zrobisz, cooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Pewnie, że zrobię! Na razie nie mam czego fotografować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts