Agduś 18.05.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jesteś PIEKIELKNIE INTELIGENTNYM SKOWRONKIEM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jesteś PIEKIELKNIE INTELIGENTNYM SKOWRONKIEM! Teraz wiem, dlaczego od razu mi sie dobrze z Tobą rozmawiało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Po pierwsze: czy to "będziemy miały pecha" oznacza, że przyjedziesz wtedy, kiedy Agduś? Kto wie .. kto wie ... a może tylko kukułcze jajo podrzucę w postaci córki swojej osobistej... Po drugie: he, z łaski na pociechę powiedziała... Z łaski Ja to wszystko szczerze odszczekałam!!!!! Czekaj, przyjdziesz Ty po coś do mnie, oj, przyjdziesz... No właśnie przyszłam....powiedzieć, zajrzyj do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.05.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Braza, my będziemy kole 8-9 lipca. Szykuj walizki! Od dzisiaj mamy już jak Was zabrać do... siedliska!!!! HURRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.05.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 no prosze jaki zwrot akcji..żeby to tak mój nagle inteligentny w szkole został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kartony już zbieram ... ma ktoś nadmiar Agduś, Wy przyjeżdżacie na całe dwa miesiące, rozumiem Depsia może da się namówić na dłużej ... Już ten fotel kupię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Aaaa ... i chciałam jeszcze dodać, że macie świetny samochód!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Heeeejjjj Się przywitać przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Braza, my będziemy kole 8-9 lipca. Szykuj walizki! Od dzisiaj mamy już jak Was zabrać do... siedliska!!!! HURRA!!! Moja piekielna inteligencja nie rozumie. Macie zamiar się rozdwoić? Bo u mnie ten sam termin. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Moja inteligencja też nie bardzo sobie z tym radzłai, więc postanowiłam się z tym przespać Nadal nie kumam, ale co tam Będziemy wszyscy zadoooowooooleeeeniiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Braza, my będziemy kole 8-9 lipca. Szykuj walizki! Od dzisiaj mamy już jak Was zabrać do... siedliska!!!! HURRA!!! Moja piekielna inteligencja nie rozumie. Macie zamiar się rozdwoić? Bo u mnie ten sam termin. Dzień dobry! O rrrany! Nie wyrywajcie z kontekstu! To była zapowiedź przyjazdu do Depsi, propozycja spotkania na szczycie i zabrania Brazy z dziecięciem do Uroczyska. Nasze nowe autko ma 7 miejsc i właśnie w tym celu zostało zakupione! Acha, i żeby Brazylka już tam czekała na nas! Dopytywałaś się o możliwość postawienia jej u tego faceta w stajni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Będę dopytywać w sobotę lub w niedzielę, jesteśmy umówione z Panią na uroczyste przekazanie kluczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Liczę na fotorelację z tej uroczystości. Tylko się ubierz odpowiednio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 I koniecznie wiosenne zdjęcia Uroczyska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Liczę na fotorelację z tej uroczystości. Tylko się ubierz odpowiednio! To suknię wieczorową mam założyć Matko, nie mam nawet takiej!!!!! Zdjęcia mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.05.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 To suknię wieczorową mam założyć Matko, nie mam nawet takiej!!!!! Zdjęcia mogę zrobić ..zastanawia mnie, jak zrobisz zdjęcia sukni wieczorowej skoro jej nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Pożyczę ... ukradnę .... w sklepie zrobię ... sposobów jest mnóstwo No, może kradzież sobie daruję, bo już wtedy musiałabym ją zostawić, a po ki gwizdek mi ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.05.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Skoro już wlazłam na forum to chociaż pozdrowionka zostawię Miłego wieczoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Weź Karlę, zrobi Ci zdjęcia. Kieckę jakąś znajdziesz, co to za problem, siedlisko znalazłaś, to i kieckę dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Z siedliska to i pożytek jaki będzie, a z kiecki wieczorowej Eeeee ... jakiegoś photoshopa poszukam i se dorobię tę kieckę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts