Agduś 14.06.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Znaczy co? Zwierz jakiś się przyplątał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Gorzej .... na priva pisałam Przewidywania były inne, a rzeczywistość inna ... do d....y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Nie pitol! Nie ma tak źle, żeby jakoś nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 No ... jakoś to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Czołem z rana!!! Niedługo koniec roku szkolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ja dzisiaj mam ostatnie zajęcia z dzieciakami. I wakacje całą gębą. Dzień dobry słoneczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.06.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 W ostatnim tygodniu szkoly zawsze czulam się jak na kolejce górskiej. Kiedy pracowałam w szkole z wiadomych względów - wystawianie ocen (jak ja tego nie lubiłam!!!), zebrania, rady, lekcje, na których właściwie trudno już było coś sensownego robić, bo dzieciaki miały głowy na wakacjach, uzupełnianie dokumentacji, latanie za nauczycielami, żeby zaległe tematy mi powpisywali do dziennika i inne takie. A teraz jako główna aktywistka też mam kociołek, chociaż znacznie mniejszy. Tyle dobrze, że nie muszę już temperować mamuś opętanych ideą obdarowywania pań - teraz pełnię zaszczytne funkcje w doborowym towarzystwie. Za to w przedszkolu mam się pojawić trzy razy na pokazach karate, tańców i teatrzyku - to sama przyjemność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A ja w tym roku luuuuzzzzz!!! Zawsze ganiałam jak z pieprzem, teraz na spokojnie - zamówiłam kwiatki, zamówiłam mały prezencik dla Pani (zasłużyła w pełni!!!), resztę przelałam na innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dopóki pracowałam w szkole to oczywiście taka sama kolejka górska, jak wszędzie. Teraz pracuję gdzie indziej, w szkole tylko zajęcia prowadzę, więc pełen luuuuuz i same przyjemności. U nas w firmie nikt nie mnoży ton papierów. Po to jest obudowa metodyczna do podręczników i gotowe rozkłady oraz plany wynikowe, opracowane przez najlepszych specjalistów, żeby z nich korzystać, a nie zajmować się wyważaniem otwartych drzwi. Dzień dobry w pierwszy dzień wakacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Do wakacji to ja mam jeszcze 3 dni, ale i tak luuuuzzzz ... dzisiaj pożegnalna dyskoteka, zaszalejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 U nas komers w czwartek - będę ochroniarzem!Wczoraj był pokaz karate - kompletna kicha. Nie udało się panu. Zamiast, jak co roku, zrobić pokazy w przedszkolu dla każdej grupy osobno, wziął wszystkie dzieci do Akademii, zupełnie bez pomysłu przeprowadził beznadziejny trening, tłum dzieciaków robił, co chciał... Szkoda było czasu!Dzisiaj luz, tylko Magdę na angielski prowadzę. Jutro wyjazd po kwiatki do Krakowa i pokaz tańców w przedszkolu. Pojutrze angielski Magdy, impreza w przedszkolu i ten komers, na który pewnie się spóźnię (z przedszkola ani myślę urywać się wcześniej!). W piątek KONIEC! I nawet na mszy nie trzeba być, bo idą w czwartek ze szkoły! Świadectwo do gimnazjum dostarczyć i... wakacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Matko, gimnazjum!!!!Musze zadzwonić do Czaplinka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Uff, zlatałam się. Gimnazjum... Oj, jak to u nas już dawno było... U nas za rok znów matura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ano jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.06.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 cześć Gospodyni Depesiu, u nas też za rok matura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A ja to zazdraszczam czasami koleżankom, które będąc w moim wieku mają już prawie dorosłe dzieci... Chociaż pewnie, gdybym zaczęła wcześniej, to na trójce bym nie poprzestała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja też.. Które też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dołączam do tych zazdrośników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 jak które? gdyby nie złe przypadki miałabym piątkę chciałabym jeszcze... ale juz wiek nie ten.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts