Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W ostatnim tygodniu szkoly zawsze czulam się jak na kolejce górskiej. Kiedy pracowałam w szkole z wiadomych względów - wystawianie ocen (jak ja tego nie lubiłam!!!), zebrania, rady, lekcje, na których właściwie trudno już było coś sensownego robić, bo dzieciaki miały głowy na wakacjach, uzupełnianie dokumentacji, latanie za nauczycielami, żeby zaległe tematy mi powpisywali do dziennika i inne takie. A teraz jako główna aktywistka też mam kociołek, chociaż znacznie mniejszy. Tyle dobrze, że nie muszę już temperować mamuś opętanych ideą obdarowywania pań - teraz pełnię zaszczytne funkcje w doborowym towarzystwie. Za to w przedszkolu mam się pojawić trzy razy na pokazach karate, tańców i teatrzyku - to sama przyjemność!

Dopóki pracowałam w szkole to oczywiście taka sama kolejka górska, jak wszędzie.

Teraz pracuję gdzie indziej, w szkole tylko zajęcia prowadzę, więc pełen luuuuuz i same przyjemności. :D

U nas w firmie nikt nie mnoży ton papierów. 8)

Po to jest obudowa metodyczna do podręczników i gotowe rozkłady oraz plany wynikowe, opracowane przez najlepszych specjalistów, żeby z nich korzystać, a nie zajmować się wyważaniem otwartych drzwi. :wink:

Dzień dobry w pierwszy dzień wakacji! 8) :D

U nas komers w czwartek - będę ochroniarzem!

Wczoraj był pokaz karate - kompletna kicha. Nie udało się panu. Zamiast, jak co roku, zrobić pokazy w przedszkolu dla każdej grupy osobno, wziął wszystkie dzieci do Akademii, zupełnie bez pomysłu przeprowadził beznadziejny trening, tłum dzieciaków robił, co chciał... Szkoda było czasu!

Dzisiaj luz, tylko Magdę na angielski prowadzę. Jutro wyjazd po kwiatki do Krakowa i pokaz tańców w przedszkolu. Pojutrze angielski Magdy, impreza w przedszkolu i ten komers, na który pewnie się spóźnię (z przedszkola ani myślę urywać się wcześniej!). W piątek KONIEC! I nawet na mszy nie trzeba być, bo idą w czwartek ze szkoły! Świadectwo do gimnazjum dostarczyć i... wakacje!