braza 25.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wcale się nie dziwię! Ja bym jeszcze zabrała to, co dałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No ale w tym roku znów zawieźliśmy małe conieco. Tym razem też dla Magdy, żeby nie wyszła na aspołeczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mi tam społeczność i aspołecznośc lotto, córci też, ale zobaczymy jak będzie na nowym miejscu. Gdybym się nie odzywała, to poczekaj ... Forum mi się wiesza jak zwykle po północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mnie też przed chwilą zaszalało, ale już odzyskało sprawność (mam nadzieję).Ja tam na ogół namawiam dziecka do "społeczności", ale nie za wszelką cenę i nie bez pomyślunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Chyba powisiało i się odwiesiło ... mam nadzieję Z tą społecznością to różnie u nas bywa, czasami po prostu nam się nie chce pewnych głupot uskuteczniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Toż własnie napisałam "nie bez pomyślunku". A przez to całe uspołecznianie i budzenie poczucia odpowiedzialności za świat moje dziecka w lesie papierka czy butelki nie wyrzucą za Chiny Ludowe, za to w domu już tak! No bo domu nie trzeba chronić, dom to nie "środowisko naturalne", więc paczka po chrupkach, torebka po cukierkach itp. lądują pod łóżkiem, w szufladzie, na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No popatrz ... to aby nie moja córcia z Wami mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Taż ja cały czas mówię, że one z Werą baaardzo podobne do siebie są (choć pewne różnice jednak widzę...). Aż cud, że się jeszcze nie pokłóciły na dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 One się szanują nawzajem i to Je ratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Chyba tak. No i to, że się widują rzadko. Może żal im czasu na kłótnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Też tak może być... co by jednak nie było, dobrze że się zgadzają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Prowda!No i zawsze mają w odwodzie młode - jak się pokłócą ze sobą, to mogą walczyć o ich względy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Młode to mają dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Oj, żebyś Ty wiedziała, jakie tu formacje polityczne powstają i padają! Jakie sojusze są zawierane, jakie pakty o nieagresji! Nawet pisemne! Nie wiem, czy to niebo czy piekiełko! Polityka na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dziewczyny się uczą. Moja w tym temacie ma mniejsze doświadczenie, chociaż dochodza mnie słuchy, że w szkole z "psiapsiólkami" coś podobnego wyczyniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Gdzieś musi trenować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Trening czyni mistrza ... Oby tylko nie przedobrzyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witanko! Z Krakowa wróciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzień doberek! Jak miło poczytać, że nie tylko ja sięnapracowałam! Tyle, że ja nie atakowałam okopów wroga, ja go ścigałam po kuchni i po obejściu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Eee... Ja się dzisiaj obijałam... Rano chleb się upiekł sam. Ja w tym czasie usunęłam ślady pokrewieństwa z małpami, łeb umyłam i w ogóle popracowałam nad upodobnieniem się do ludzi. Potem zadowolona z efektów zapakowałam jeden chleb i trzy dziecka do busa i pojechałam do Krakowa na lody. Wprawdzie to dziecka były proszone z okazji zakończenia roku szkolnego,ale i ja się załapałam na smakołyki u Słodkiego Wencla. Zakupy na Kleparzu zrobiliśmy już z Andrzejem, na obiad proszony się udaliśmy, posiedzieliśmy i wóciliśmy... Totalna laba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts