Agduś 29.06.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Fajnie się gada, ale do roboty trza się jakiej wziąć... Zgadnij, za ile kupiliśmy wczoraj Małgo rolki (dodam, że tanio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Skoro tanio, to za 130zł - przyjmuję, że w miarę dobrej jakości. My naszej kupowaliśmy za 169 w Quelle, ale to parę lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Do 130 zł to my normalnie kupujemy (Magda takie dostała na urodziny). Te były naprawdę tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Widziałam nówki dobrej marki po 15 zł - w lumpeksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Do 130 zł to my normalnie kupujemy (Magda takie dostała na urodziny). Te były naprawdę tanie. Dobra, strzelam - 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Prawie trafilaś - w Realu były po... 5 zł!Wyglądają nie gorzej niż Magdowe, te za ponad stówkę. Nawet, gdyby miały wytrzymać tylko jeden sezon to za takie pieniadze się opłacało! A rozsuwane są, więc powinny posłużyć dłużej.Tylko kiedy i gdzie na nich jeździć? Upał taki, że z domu nie chce się nosa wychylić. A ja musze z Małgo na szczepienie jechać! Mam nadzieję, że się obędzie bez gorączki po szczepieniu, bo w taką pogodę to fatalny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ło matko, dlaczego nie kupiłaś drugiej pary????? U mnie też gorąco ... normalnie tzw. "zdziwko" mnie chwyciło, chyba się już przyzwyczaiłam do zimna Psukę zgoniłam ledwo dyszy, to nie pogoda dla takiej masy. Mam nadzieję, że Małgo przejdzie to bezkonfliktowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Rozmiar był jeden - Małgosiowy. Kupię lepsiejszą szczepionkę, bo wcześniej też takie miała i może jakoś się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Szkoda! Co prawda teraz to bardziej się nam rowery przydadzą niż rolki, ale ... Powodzenia w walce ze szczepionką, a właściciwie jej skutkami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cena rolek rzeczywiście bardzo atrakcyjna - za taką cenę, jak piszesz - nawet na jeden sezon opłacało się. Trzymam kciuki za Małgo i brak skutków ubocznych szczepienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 I jak się czuje zaszczepiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kupiłam Infanrix, bo do tej pory byla nim szczepiona i jak na razie (odpukać) nic złego się nie dzieje. Małgo była, jak zwykle, bardzo dzielna.Dzwoniłam do Madzi (nie wytrzymałam). Ona chyba nie miala zamiaru dzwonić, bo... nie ma czasu. Rano pławila się w basenie (jest na terenie ośrodka), po obiedzie wybierali się na konie, a poza tym jeszcze roztańczanie przed śniadaniem i dwa razy po półtorej godziny tańca. Myślę, że dzieci wieczorem padają jak kawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 To Madzia full wypas tam ma!!!! Brawo dla Małgo!! Musze się pochwalić - moja Młoda nigdy nie panikowała przy zastrzykach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Za to jej o trzy miesiące młodsza koleżanka tak. I to jak! Jako sześciolatki nie mogłyśmy jej we dwie z pielęgniarką utrzymać. Lekarka musiała pomóc! Teraz już trochę odpuściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wygląda na to, że program pobytu na Madzinym obozie jest naprawdę atrakcyjny. To bardzo dobrze, to ważne, żeby dzieciaki miały zajęcie cały czas. A Małgo na szczęście jest prawdziwą młodą damą , która z byle powodu nie sieje paniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja myślę, że to instynkt samozachowawczy każe opiekunom zapewniać dzieciom rozrywki od rana do wieczora. Dzięki temu mogą spać! Dziecka tam raczej takie młode są (najwięcej z drugiej klasy, ale są też pierwszaki i zerówkowicze, starszych jakieś pojedyncze egzemplarze z trzeciej i czwartej klasy), więc łatwiej je zmęczyć. W dodatku sam ośrodek dysponuje atrakcjami (obserwatorium astronomiczne w wieży, która się rozdziawia jak paszczęka rekina, zjazd na miotle z wieży, ciuchcia, lepienie z gliny, konie, zdobywanie wieży skrzynkowej , jarwaho czyli wahadło , zjazd tyrolski ) Tych trzech ostatnich nie mają w programie, ale można sobie dokupić. Część dzieciaków tańczy w przedszkolu albo w szkole po lekcjach i te będą miały tylko raz dziennie tańce na obozie, ale te z klubu mają mieć więcej zajęć tanecznych. Nie zapomnę widoku kolonii organizowanych w Domu Turysty w Wiśle. Dzieciaki całymi dniami wisiały na parapetach okiennych, a wychowawcy siedzieli przy kawie na tarasie. Może ze dwa razy na turnus gdzieś się ruszali na spacer! Obłęd! A rodzice za to płacili pewnie niemało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Program pobytu rewelka!!! Tylko pozazdrościć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 I co się dziwić, że zadzwonić nie ma czasu?Kurczę, przez te wakacje to mi się całkiem dni tygodnia mylą. Jutro środa, a nie sobota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Środa ... chyba ... tak środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Andrzej odsypia zarwane noce, bo ktoś mądry inaczej wymyślił, że sezon urlopowy to najlepszy moment do wykonania jakichś zmasowanych kontroli, które potem trza przeanalizować, przeżuć, zapisać, przeliczyć, wpisać w tabelki itd. Od soboty siedizał nad tym popołudniami i nocami Jakby nie można było tego samego zrobić miesiąc wcześniej albo we wrześniu na ten przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts