DPS 01.07.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ha, to rzeczywiście był ktoś mądry inaczej... Program obozu rzeczywiście atrakcyjny, tylko pogratulować organizatorom dobrze wykonanej roboty. Zaczynam już liczyć dni do Waszego przyjazdu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dla mnie takie działania to nic nowego. Jeszcze trzy lata temu to był chleb powszedni! Normalka, bywają instytucje, w których mądrzy inaczej przeważają! Pozdrowienia dla Andrzeja!!! Ja też odliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Się może byś odezwała, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Agduś ... kaj Ty jest??? Bo zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nie dzwoń - żyję!Wczoraj kolejną batalię prowadziłam. Na tym froncie wygrałam, ale juz widzę, że całej kampanii nie wygram przed wyjazdem. No chyba, że wyjazd opóźnimy... Gorrrrącoooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czniaj kampanię!!! Ja Ci dam opóźnianie wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ogrodzenia znów nie damy rady zrobic przed wyjazdem. Jeżeli po powrocie go nie zrobimy, to ja się wyprowadzam!!! Andrzej kazał mi wejść na gg - jakby nie wiedział, że kiedy już odpalę komputer, to na forumie przepadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jeśli wyprowadzisz się do mnie, to życzę aby nigdy nie powstało Przyszłam i zaraz idę, jedziemy do księżniczki Czy przekazać coś od Was jej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nie, nie, wyjazdu nie opóźniajcie, proszę... Bo potem to robi się u mnie gorąco, mnóstwo ludzi przyjeżdża prywatnie (rodzina i inni) i boję się, że nie pomieściłabym wszystkich w jakichś w miarę ludzkich warunkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dla Agdusiów w miarę ludzkie warunki to ... namiot z dostępem do prysznica I doborowe towarzystwo Ale niech Was ręka boska broni opóźnić wyjazd!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Namiot z dostępem do prysznica to już wspaniałe warunki. A jeżeli dodać do tego doborowe towarzystwo - to czysty luksus. Przyzwoicie to było na polu namiotowym kole Białowieży. Wierzcie mi - na pewno nie chcielibyście poczuć zapachów unoszących się wokół tamtejszej latryny Za to woda była ciepła pod prysznicem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ciepłą wodę gwarantuję (...chyba, że coś nie tego z bojlerem i Andrzej najpierw będzie musiał przy nim pogmerać, nie sprawdzałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nie wiem, czy ja takie doborowe towarzystwo jestem, ale namiot i prysznic - na bank mam. No i latrynki nie mam, tylko taki jakiś normalny "przybytek". I w ogóle, dużo innych rzeczy mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Depsia, Ty się już tak nie reklamuj ... księżniczki nie masz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Braza, graj fair! Księżniczkę masz tylko Ty!A doborowe towarzystwo to my będziemy mieć przez całe wakacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wcale nie gram nie fair... to Depsia stosuje nachalną reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 To Wy się bijcie, a my i tak przyjedziemy zgodnie z planem (chyba, że się opóźni - dzisiaj Andrzej przywiezie ceowniki na ogrodzenie, a w niedzielę mamy mieć sztachety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Przepraszam, rękoczynów nie uznaję!!!!! Pokażesz płot, cooooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No dooobra. Może wreszcie pokażę też pracownię, chociaż na razie część książek leży na podłodze i czeka na półkę nad blatem. Jednak nowa będzie Przed wakacjami się nie doczekają. No chyba, żebyśmy ejdnak zostali ten dzień czy dwa, żeby półkę zrobić... Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Półka nie zając!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts