Agduś 03.07.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nie przypomina zająca - to fakt! Aczkolwiek przydałaby się... A tak naprawdę, to przed wyjazdem baaardzo bym chciała, żebyśmy zdążyli drzwi do szaf wyszlifować, okleić, polakierować i przykręcić, coby goście wreszcie nie musieli się w nasze ciuchy wpatrywać. No i to ogrodzenie... I pakowanie... Jak ja tego nie lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Skoro gościom do tej pory widok Waszych ciuchów nie przeszkadzał, to dlaczego nagle miałoby się to zmienić Pakuj się qurna i przestań wymyślać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 MNIE przeszkadza! Nie lubię pakowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A kto lubi???? Niestety, same do plecaków nie wlezą .... Jak mają Tobie przeszkadzać???!!!! Toć wyjedziesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Oczyma wyobraźni będę je widziała. Do roboty muszę się brać - śniadanko dawno zjedzne, więc pretekst do siedzenia przy kompie się skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jak zobaczysz mój bajzel to Ci wyobraźnia wysiądzie! Psuka na mnie dziwnie patrzy ... czego ona może chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Moja już dawno była! Andrzej przez pomyłke zadzwonil do mnie o 6.37! Psuke wyprowadziłam, na targu byłam, to i owo załatwiłam, ogarnęłam na dole i siadłam do śniadanka, które, niestety, już się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzień doberek. Chyba naprawdę mamy lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Noooo, to ja tu czytam, że Braza nie fair zagrywa! Konie mam pod nosem też, i bryczka tam jest, koleżanko! Byłaś, to wiesz, jak jest u Eli. Ogrodzenie koniecznie bym chciała zobaczyć takoż, więc jeśli zdjęcia będa to koniecznie poproszę. Baseny gotowe na przyjęcie 3 młodych dam. Liczę dni. Już tylko 4!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Koni Kochana to jest miliony, Księżniczka Brazylia jest tylko jedna ... wcale się się nie zdziwię, jak oberwę .... wcale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ogrodzenia nie zobaczycie przed wakacjami. To se ne da! No bo przedłużanie pobytu w domu jakoś mnie nie pociąga... Wybaczycie? Na razie dzisiaj Andrzej wyrównał wysokości słupków (bo jakoś się panom murarzom nie udało zrobić jednakowych ) i poprzyklejał daszki. Nie wszystkie, bo kątówka się zepsuła i nie mógł poprzycinać tych, które tego wymagały. Wczoraj przywiózł z Krakowa kształtowniki poprzycinane już własnoręcznie na wymiar. Mamy zamiar zamocować je i prowizorycznie przyczepić do nich resztki siatki, które nam zostały z ogrodzenia. Po powrocie zamówimy sztachety wraz z resztą drewna (na drewutnię i taras) i poprzykręcamy je. Znaczy pewnie Andrzej poprzykręca, ja zapewne pomaluję drewnochronem, bo malowanie to moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wybaczam!!!!!!! Ukłony dla Andrzeja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Idę sie ukłonić i... umyć z tego czosnku, co to na komary nie działał. Wprawdzie Andrzej miał raczej miłe skojarzenia (co tu tak kiełbasą pachnie - zapytał przechodząc mimo), ale zapachu czosnku nie lubi (czyżby w poprzednim wcieleniu...?). Ja już nie czuję - chyba się przyzwyczaiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ty się ciesz, że tylko Andrzejowi z kiełbasa się skojarzyło, a nie na przykład psom po sąsiedzku Dobranoc, też się zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2009 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nooo, jeśli to ma być tyle zachodu z tym ogrodzeniem, to pewnie, że po wakacjach je trzeba zrobić. Czosnek na komary? Nie słyszałam. Nacierałaś się nim? Jeszcze 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Czosnkowe wit.... tfu ... poranne witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Chyba się zmyło. W każdym bądź razie Andrzej nie narzekał. Tak - w przypływie rozpaczy rozgniotłam ząbek i się smarowałam. A co? Cos sie nie podoba?Gdzieś czytałam, że na komary trzeba jeść witaminę B (leją na to!) albo czosnek. No to się posmarowałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Na czosnek też leją ... okazuje się Używam Off'a - działa (u mnie przynajmniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Gdybym miała Offa, to bym się nim spryskała grubą warstwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Właśnie mi się skończył, muszę nadrobić niedopatrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts