braza 06.07.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Co się ma nie widzieć ... przeciez ja też siedzę... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ale Ty nie praswałaś wczoraj do 3 w nocy... Ja wypadam gorzej w tym porównaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nie ... prasowałam o 6 rano gdy się okazało, że oja koszulka wygląda ... tak jak wygląda... Ale to pikuś w porównaniu z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 O 6 rano spałam smacznie, ale i tak kole 7 się obudziłam - porąbało mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Np, porąbało!!!!Wstałam o 5.30, żeby się w spokoju kawy napić i ... wzięłam za prasowanie - kretynka normalnie!Rano będę mało że unieruchomiona z powodu bólu mięsni, to jeszcze pioruńsko niewyspana.... no cóż, życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A ta Twoja ekipa to się wprowadziła czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ano, wprowadziła się! Będziemy malować Uroczyskowy Dom Teraz ja nie wiem, u kogo jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A liczna ta ekipa? 5 dodatkowych osób u Ciebie to jeszcze jestem w stanie sobie wyobrazić, ale więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Spoko, tylko 3 sztuki Spadam, już nie myślę ... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A ja odwrotnie - właśnie się przebudziłam! I jak teraz zasnę??? Ty mnie tu zostawiasz!Na szczęście znalazłam "Rozrywkę" z 1997 roku z nierozwiązanymi krzyżówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2009 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I rozwiązujesz do tej pory? Jutro!!! Jutro przyjeżdżacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.07.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Znów nam zabraklo jednego dnia, żeby zrobić wszystko, co mieliśmy zamiar zrobić przed wyjazdem. Znaczy "wszystko" w wersji okrojonej, bo prawdziwego "wszystkiego" to w tydzień byśmy nie zrobili. Pakowanie trwa, ale chyba się już kończy. Mama czyta Małgosi i nie wie, że Felicja jest już Jej. Dowie się, kiedy mój brat nią przyjedzie do Opola. My nie będziemy mieli zasięgu - na szczęście! Spadam do pakowania dalej, bo Andrzej przechodzi obk i nic nie mówi, ale wolę nie wiedzieć, co myśli. Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No to do jutra, do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Wyciągam z czeluści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dobra, dobra, dzisiaj jadą już do Ciebie... Puszczam ich tylko dlatego, że masz sytuację wyjątkową, bo nie codziennie człowiek na wieś się wyprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mam nadzieję, że już jest lepiej z morale Brazy i że pogodę macie fajną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Na morale - Agdusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jak zwykle, ja pokrzywdzona, u Brazy dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.07.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dorwawszy się do hotspota w Kołobrzegu, melduję:Brazę postawiliśmy do pionu i zostawiliśmy. Dziecka nagle za morzem zatęskniły, więc upolowawszy pozytywne prognozy pogody na dni kilka udaliśmy się tukej. Nie jestem pewna, czy ta nagła tęsknota za polskim Bałtykiem nie ma czegoś wspólnego z faktem, że Brazylka wciąż się nie zdecydowała na przeprowadzkę w głębokie lasy. Właśnie dzisiaj dosiadaliśmy po kolei jej wysokość. Bossssko było!U Brazy też jest bosssko! Chleb z prawdziwego pieca smakuje o niebo lepiej niż ten z piekarnika! Braza złapała piekarskiego bakcyla po tym, jak upiekła swój pierwszy chleb.Zdjęcia mam, ale dziecka nie wytrzymają tu na tyle długo, żebym mogła powklejać.Pozdrówka dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ....Braza złapała piekarskiego bakcyla po tym, jak upiekła swój pierwszy chleb czas na pierwszy biznes z GS-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts