Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Np, porąbało!!!!

Wstałam o 5.30, żeby się w spokoju kawy napić i ... wzięłam za prasowanie - kretynka normalnie!

Rano będę mało że unieruchomiona z powodu bólu mięsni, to jeszcze pioruńsko niewyspana.... no cóż, życie...

Znów nam zabraklo jednego dnia, żeby zrobić wszystko, co mieliśmy zamiar zrobić przed wyjazdem. Znaczy "wszystko" w wersji okrojonej, bo prawdziwego "wszystkiego" to w tydzień byśmy nie zrobili.

Pakowanie trwa, ale chyba się już kończy.

Mama czyta Małgosi i nie wie, że Felicja jest już Jej. Dowie się, kiedy mój brat nią przyjedzie do Opola. My nie będziemy mieli zasięgu - na szczęście!

Spadam do pakowania dalej, bo Andrzej przechodzi obk i nic nie mówi, ale wolę nie wiedzieć, co myśli.

Do jutra!

• 2 weeks później...

Dorwawszy się do hotspota w Kołobrzegu, melduję:

Brazę postawiliśmy do pionu i zostawiliśmy. Dziecka nagle za morzem zatęskniły, więc upolowawszy pozytywne prognozy pogody na dni kilka udaliśmy się tukej. Nie jestem pewna, czy ta nagła tęsknota za polskim Bałtykiem nie ma czegoś wspólnego z faktem, że Brazylka wciąż się nie zdecydowała na przeprowadzkę w głębokie lasy. Właśnie dzisiaj dosiadaliśmy po kolei jej wysokość. Bossssko było!

U Brazy też jest bosssko! Chleb z prawdziwego pieca smakuje o niebo lepiej niż ten z piekarnika! Braza złapała piekarskiego bakcyla po tym, jak upiekła swój pierwszy chleb.

Zdjęcia mam, ale dziecka nie wytrzymają tu na tyle długo, żebym mogła powklejać.

Pozdrówka dla wszystkich!!!