Agduś 31.08.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Stara kuchnia nijak nie pasowała rozmiarami do nowej kuchni. Za dużo jej było.Brazę poniekąd rozumiem, bo ten składzik pod wiatą też jakieś dziwne uczucia we mnie budził. Może tam jakiś nieboszczyk leży zakopany... Odpychające miejsce.My też możemy odebrać biurko, a na szafki musimy czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 PS Szlag nam trafił zmywarkę Trza kupić nową. Jak ja tego nie lubię! Nie tylko wydawania kasy, ale też wybierania na szybko.) Na naprawę trza by wydać ponad 5 stówek, co przy jej wieku się nie kalkukuje. Programator wysiadł. Co jest teraz z tym sprzętem - niby coraz lepszy, a psuje się po kilka latach bezpowrotnie - ech, gdzie te Polary, które 10 lat i więcej wytrzymywały??? Nasza pralka Polar miala 10 lat, kiedy poległa, a oprała trójkę dzieci! Nowa Mastercook bezustannie sprawia jakieś kłopoty! Lodówka ma 12 i nadal działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A ja przyszłam się przywitać! Może już niedługo będę mogła na dłużej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 I co, kupiliście już tę nową zmywarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.09.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Braza, wiesz, że ciagle czekam na to Twoje "na dłużej". Zmywarki nie kupiliśmy, bo nie możemy wybrać. Już, już byłam zdecydowana na Whirpoola - cena, programy, zużycie wody i prądu, decybele, bajewy - wszystko mi odpowiadało. A potem poczytałam, że whirpoole awaryjne są. No i szukanie od nowa... Mam już dosyć! Ja chcę zmywarkę! Żeby była tania, cicha, oszczędna, wygodna w układaniu naczyń, niezawodna i ładna! Zna ktoś taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Widziałaś mojego Elektroluxa, no nie?? Są też większe! Ja jestem z niej bardzo zadowolona!!! Chyba zacznę malować belki w salonie ... tylko, że mi się nie chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Łooooo, a gdzieżeś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Braza, wiesz, że ciagle czekam na to Twoje "na dłużej". Zmywarki nie kupiliśmy, bo nie możemy wybrać. Już, już byłam zdecydowana na Whirpoola - cena, programy, zużycie wody i prądu, decybele, bajewy - wszystko mi odpowiadało. A potem poczytałam, że whirpoole awaryjne są. No i szukanie od nowa... Mam już dosyć! Ja chcę zmywarkę! Żeby była tania, cicha, oszczędna, wygodna w układaniu naczyń, niezawodna i ładna! Zna ktoś taką? Tylko Bosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wczoraj esa jej wysłałam, że TYLKO BOSCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jestem, jestem. Dzięki za smsa. Przeczytałam i się utwierdziłam, bo trochę wczesniej właśnie Boscha wybrałam. Dzisiaj Andrzej ma przywieźć. Mam nadzieję, że się uda, bo to jakiś dziwny sklep internetowy, co to normalnie wysyła kurierem, ale dwa razy w tygodniu można odbierać w Krakowie prosto z magazynu i właśnie dzisiaj jest ten dzień, kiedy można.Ostatecznie wybieraliśmy między Elektroluxem a Boschem i padło na tego drugiego, bo znalazłam taki typ, który odpowiadał mi pod względem parametrów i ceny. Od razu odrzuciliśmy Mastercooka, bo na samą myśl o mojej pralce tej firmy dostaję wysypki! Wyjątkowo nieudany egzemplarz. Chyba niestety czekam, aż się zepsuje nieodwracalnie. Na razie tylko mnie wkurza, ale jakoś tam pierze, więc wyrzucić jej jeszcze nie można. Jak mnie bardziej wkurzy, to jej krzywdę zrobię, ale to dopiero kiedy się otrząśniemy po szoku wywołanym koniecznością zakupu zmywarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No to bardzo dobrze, że Bosch! Popatrz, a nasza pralka (znasz, w łązience w domu) ma już 10 lat i chodzi jak zegarek, a przecież Mastercook. Nawet filtra nie ma i nie trzeba w niej niczego czyścić, jak dla nas wyjątkowo udany zakup. Sporo chyba jednak zależy też od łutu szczęścia, na jaki egzemplarz się trafi. Oby Wasz Bosch był niezawodny i w ogóle najlepszy przez wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Gratuluję zakupu! U mnie zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Eeee tam! Nie ma czego gratulować - w magazynie nie było. Może będzie we wtorek. Do wtorku muszę myć sama A dzisiaj na konto zakupu zostawiłam wszystko po obiedzie w zlewie... Poczeka do jutra. Za to Andrzej, korzystając z okazji, ze autem pojechał, kupił opony. Letnie. Bo w promocji teraz są. Zimowych też nam trza, ale pewnie w promocji będą wiosną. Czy ktoś ma cynk, że zimy nie będzie??? Albo koła z zimowymi oponami na zbyciu ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No popatrz! Rozejrzyj się jeszcze za jakimś autem na zbyciu.... Garów nie myj! Do wtorku niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Chyba jednak do wtorku by nam zabrakło czystych... A szkoda A czemu mam się rozglądać za autem? Chociaż mały damski samochodzik to by mi się przydał - renówka wciąż wydaje mi się za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Za takim prawie za darmo ... dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Prawie za darmo to kupisz najwyżej jeżdżący (czasami) problem. Ciekawe z tą zmywarką, to znaczy, że jak ktos w necie u nich kupił to też tyle czeka na dostawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.09.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nie, dostawy mają codziennie, ale wydają z magazynu miejscowym tylko dwa razy w tygodniu. Nie będziemy wybrzydzać, bo najtaniej ten typ zmywarki sprzedają... A BRW przegina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Moje BRW dało biurko. Zaraz dzwonię, czy regał też dadzą?? Lecę, pogadamy później! Może uda może uda mi się słuchawki podłączyć do skypa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Regał też już jest, jutro odbieram. Ty zabiłaś kogoś w tym BRW i Cię byli uprzejmi posadzić Jak się fachowo nazywają te klatki, co to ubijają myszę a nie trzeba jej paluchami wyjmować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts