Agduś 10.09.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 PS Wybrałam! Ma być Bosch SGS 45 N 02 EU (niech ich szlag z tymi nazwami!) Ywentualnie SMS 50 M 02 EU (co znaczą te wszystkie literki i cyferki - żadna się nie powtarza, a te zmywarki są prawie identyczne!!! ), ale ta jest droższa, a wcale nie bogatsza. No i o tej pierwszej sklep w Krakowie dodaje gratis piłkę plażową!!! Na taki bonus na pewno się skuszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja bym się też skusiła Nie dałam się wybrać do Trójki ... mogłabym mieć problem z dojazdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Moja lodówka podobno już jedzie, jest nawet nadzieja, że jutro dotrze. Oby i Twoja zmywarka jak najszybciej!!! I oby żyła długo i owocnie bez żadnych awarii!!! Ale nie 26 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dzień dobry! Kiedy zmywarka będzie w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam porannie i z lekka mżysto! Pozdrowienia dla zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.09.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Czekamy na telefon od zmywarki. Sklep w Krakowie nie ma magazynu, więc duże sprzęty muszą dotrzeć z centrali w Warszawie. Jak im się to opłaca, to ja nie wiem. Do 5 dni możemy czekać. Od wczoraj. Ciekawe, czy sobota i niedziela się też wliczają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ja sprawdziłam na stronie firmy kurierskiej, wychodzi, że lodówka już wyjechała z Zielonej Góry do nas. Oby i do Was jak najszybciej sprzęt dotarł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Hej!!! Czy wy się łikendujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Tiaaaa... Łikendujemy się do bólu... Znalazłam rano na łące koło domu trzy potężne kanie (zjedliśmy je, więc gdyby mnie tu jutro nie było - to to nie były kanie...) i piękną imponująco wielką purchawę. Nie purchnęłam jej - taka piękna jest, że szkoda. Zamówiliśmy tynk na dolną część ogrodzenia (ma być taki jak na cokole domu). Kupiliśmy łańcuch, ale psa na nim nie uwiążemy. 16 metrów kupiliśmy, a jeszcze 50 zamówiliśmy. Zabrałam się za sprzątanie. Pokłóciłam się z Młodą, która na każde polecenie odpowiada "nie" (z uzasadnieniem), a po awanturze wykonuje je i uważa, że wszystko jest OK, no bo przecież zrobiła, o co ją prosiłam. Andrzej zawiózł Magdę na urodziny do koleżanki. Ja sprzątałam... Umyłam gary Andrzej zapaćkał klejem narożniki słupków (takie aluminiowe z siatką). Trochę mu pomogłam. Miałam zamiar już dzwonić i umawiać kocię na sterylkę. Zawsze mam taki zamiar, kiedy wchodzę rano do pokoju biednej bezdomnej Madzi i widzę, że w nocy koty chyba jednak nie widzą tak dobrze, jak się powszechnie uważa, bo kuwet nie zauważają. A potem, kiedy już opanuję ten sajgon i nakarmię tabun głodomorów, patrzę, jak się śmiesznie bawią, jak mam popatruje na nie z góry, jak się do niej przysysają, jak śpią razem i... chyba jeszcze poczekamy z tą sterylką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Jedno jest pewne: wspólne mamy awantury z młodymi I sprzątanie Nie wiem, jak wygląda żywa kania, zawsze widziałam ją już tylko na talerzu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 A kto Ci ją na ten talerz wrzucał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Zawsze się ktoś znalazł ... no jak bum cyk cyk, nie wiem jak to coś wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Jak muchomor, tylko trochę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Przeanalizuję to jutro, dzisiaj już padam pysk! Jest szansa, że coś mi z tego wyjdzie... Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 I dzień dobry Za diabła nadal nie wiem, jak ta kania wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Kania to taka: http://turystyka.strefa.pl/grzyby/czubajka_kania.jpg Niezawodny sposób na odróżnienie od czasem podobnego muchomora sromotnikowego to ten pierścień na trzonie. U kani zawsze daje się swobodnie przesuwać w górę i w dół, a u sromotnika jest przyrośnięty do trzonu.Pamiętajcie zawsze o sprawdzeniu, bo zatrucia sromotnikiem są bardzo groźne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Jest pyszna, ale nie odważę się sama jej szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kani się nie szuka, jak już jest, to trudno jej nie zauważyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts