19501719500414 02.10.2009 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 jak w Uroczysku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Staram się uważać, ale ta mała gadzina jest cholernie szynka i nieobliczalna! Wczoraj to normalnie przegięła!! No właśnie, co słuchać w Uroczysku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No właśnie, co słychać w Uroczysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Wpadnie ktoś doprowadzić do porządku moje potwornie zaniedbane akwarium? To ja ten czas, który miała spędzić na myciu go i płukaniu żwirku poświęcę na pisanie. Ewentualnie jeszcze jest trochę prasowania, pranie do poskładania, bałagan na strychu... Ale w przyszłym tygodniu to ktoregoś dnia oleję te codzienne bzdury, których i tak nigdy nie da się skończyć, i napisze coś. Słowo harcerza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A możesz mi powiedzieć, na ki gwizdek Tobie akwarium (w tym momencie właśnie grzecznie się dziwię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Do oglądania! Akwarium śliczne jest. Miałam akwarium od lat, ale po przeprowadzce do nowego domu zaniedbałam je i rybki odeszły. A teraz chcę znowu mieć. I takie urządzenia sprytne kupiłam, że sprzątania w akwarium będzie znacznie mniej niż dawniej. To akwarium to małe jest - 56 litrów zaledwie, ale na razie musi wystarczyć. Stoi właśnie koło mnie i straszy - takie brudne!A mnie sie marzy wieeeelkie akwarium! Takie 300 litrów minimum. Narożne. Do salonu! Tylko takie akwarium to kosztuje!!! Oj, kosztuje!!! Ale jeżeli wygram w totka, to sobie kupię! Gdy tylko zacznę grać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To może duuużyyyy telewizor kup, też da się oglądać i to bardzo zróżnicowany obraz A poważnie: lubię patrzeć na ryby! W sztabie w centrum radiowym chłopaki mieli ogromne akwarium, a w nim naprawdę piekne ryby (niestety, z nazw pamiętam tylko skalary, piękne skalary!!). Ale za diabła nie chciałabym tego sprzątać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Im większe akwarium, tym mniej sprzątania. Serio! Im większe, tym bardziej stabilny ekosystem się w nim tworzy - roślinki wykorzystują to, co wydalają rybki i produkują tlen, rybki za to dają roślinkom CO2 i tak się to kręci. A teraz zamówiłam na allegro taki sprytny filtr, który z dna wyciąga te farfocle całkiem sam i się muł nie tworzy. I nie będę musiała dzwonem mułu wyciągać ze żwiru rujnując trawniczki! Przynajmniej tak to MA działać. A kosztuje tyle, że POWINNO działać. Daaawno temu znajomy rodziców mial potężne akwarium. W związku z tym, nie mial telewizora. A akwarium zrobił, kiedy budowano takie wielki sklep w Opolu. Jakoś udało mu się nabyć szyby wystawowe. Pewnie "się stłukły" na budowie... Takie czasy były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Z tym sprzątaniem to pewnie masz rację, może teraz nie jest to takie uciążliwe, ale i tak ja osobiście raczej w to nie wejdę Na dzień dzisiejszy wystarcza mi wślepianie się w ogień w kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Z tym sprzątaniem to pewnie masz rację, może teraz nie jest to takie uciążliwe, ale i tak ja osobiście raczej w to nie wejdę Na dzień dzisiejszy wystarcza mi wślepianie się w ogień w kominku. oczywiście w Uroczysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Agduś za tego czarno-rudego kotka umyję akwarium posprzątam wyprasuję i ciacho upiekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Z tym sprzątaniem to pewnie masz rację, może teraz nie jest to takie uciążliwe, ale i tak ja osobiście raczej w to nie wejdę Na dzień dzisiejszy wystarcza mi wślepianie się w ogień w kominku. oczywiście w Uroczysku Oczywiście TAK, a gdzieżby indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Agduś za tego czarno-rudego kotka umyję akwarium posprzątam wyprasuję i ciacho upiekę No żesz kurde! Że też nie miałam czasu wcześniej na foruma zajrzeć! I wcale nie chodzi mi o te prace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 dwa koty w Uroczysku widać tam dawno nie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Agduś jak Ci przeszkadzać nie będzie że ten spryciarz Dewey byłby kotem domowo-działkowym to ja go chętnie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Najszczęśliwsze koty to te domowo-działkowe. Mają wszystko - ciepły dom, pełną michę, mizianie na zawołanie i jednocxśnie myszki, bieganie, drzewka do wspinania. Byle tylko teren był bezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dzień doberek! Słonecznie i pięknie dzisiaj w Czorsztynie, na pewno pojedziemy na jakieś zwiedzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 To chyba moja kocia może powiedzieć, że ma farta, coooo?? Cześć popołudniowo-wieczorne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 dobry wieczór Agduś to co mogę powiedzieć Piotrusiowi że niespodzianka czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dzień doberek. Piękny dzień nam wstał dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts