wu 22.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 47 dobry z wieczora jakby kto był ciekaw to Dewey zabwkę dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witanko poranne. Dzisiaj mgła tak nędzna, że można jej nie zauważyć, ale trochę ciapie. A wczoraj to nawet chwilami słoneczko sie pokazywało. Rybke mi wciągnęło do filtra Rurka taka gruba się odczepiła i rybka popłynęła w ostatnią drogę. A Dewey'ek czym się raczy bawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Oooo, biedna rybka... Chyba powinnaś pomyśleć o założeniu jakiejś siateczki na rurkę, żeby czasem się nie powtórzyło. A jakie rybki kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Przede wszystkim ta rurka nie powinna spadać z wężyka. Mam filtr denny + filtr zewnętrzny kubełkowy - zobaczymy, co to warte - i własnie do tego zewnętrznego popłynęła rybka.Na razie mam kosiarkę i molinezje (o jedną mniej niż kupiłam). Dzisiaj Andrzej przywiezie parkę ramirezek, neonki, glonojady i danio. Kupiłam przez allegro. Marzą mi sie jakieś pyszczaki, ale to już do większego akwariuma. Może kiedyś uda się kupić takie do salonu. Musiałabym jendak poczytać, czy są jakieś pyszczaki, które nie niszczą roślin, bo lubię zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dzień dobry aaa zabaweczka u mnie w komentkach zapodana do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.10.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ... Musiałabym jendak poczytać, czy są jakieś pyszczaki, które nie niszczą roślin, bo lubię zielone. ... a może wysłać Ci amurka z mojego stawu ... lubi zielone .... nie niszczy roślin.....po prostu je zżera .... .....zresztą zeżre Ci wszystko ... kit szklany też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jak kit zeżre, to się udusi, bo woda wycieknie, aż tak głupi to ten amurek chyba nie jest Dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Kuzyn mojego ojca niegdyś kupił siedlisko ze stawem. Stanął na brzegu. Zielono było wokół stawu i w stawie. Kuzyn rozmarzonym głosem zaczął wywody: "Najpierw wrzucę amura - wytnie rośliny. Potem wrzucę szczupaka - wytnie amura..." Nie pamiętam, czy dokończyłam, czy tylko miałam ochotę: "Potem rucę się sam i wytnę szczupaka.O apetycie amura wiem,a le ja lubię zielone w akwarium MIEĆ. I nie chodzi mi o plastikowe roślinki. A w moim akwarium, stojącym 15 cm o lewej krawędzi klawiatury, pływają już zakupione rybki. Jeszcze parka prętników i kilka glonków, które mam dostać od sąsiadki, i cała planowana obsada będzie na miejscu. Gratis dostałam kilka małych ślimaczków i jednego wieeeelkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A ten wieeeelkiii to jak jest wielki??? Czy Ty w ogóle robisz zdjęcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 56Pewnie, ze robię zdjęcia, ale nie wszystkiemu. A ślimak jaki wielki? No Chef pewnie powiedziałby, że patelniak. Jak wyrośnięty winniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 57 Jeszcze 3 posty i klaczka To pokaż tego wielkiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzisiaj już nie pokażę. Idę z rodzinką wieczór spędzić. Trzecią część Piratów Madzia sobie zażyczyła. Tylko Małgo się wyindywidualizuje i oglądnie Epokę lodowcową. Pa! Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Mam zachwostkę, co bym wybrała. I jedno i drugie uwielbiam!! Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ja bym oglądnęła oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 http://f.imagehost.org/0086/marc0720-07-3846web.jpg ...Marzą mi sie jakieś pyszczaki, ale to już do większego akwariuma. Może kiedyś uda się kupić takie do salonu.. Tanio odstąpię wielkie akwarium. Do wglądu u nas na strychu. Mam nadzieję, że utrafiłam się z klaczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Bezbłędnie utrafiłaś Nie chcę akwarium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dzień dobry. Rybki oglądasz i nie możesz się oderwać...? Nieeee, akwarium stoi w pracowni, jakbyś tam była, to byś się odezwała. Tak nieśmiało zapytam - czy jest jakaś szansa na dokończenie przygód dzielnej ekipy pracowniczej w Uroczysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Może lepiej zostawić to Uroczysko jednak w spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 dobry wieczór nie zgadzam się ja chcę czytać Uroczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No wiem, sumienie mnie gryzie, że nie piszę, ale gryzie mnie też, kiedy siedzę przy kompie a robota leży. No i co ja mam zrobić? Tak czy siak pogryziona chodzę... Depsia, to akwarium to masz narożne 300 litrów lub więcej, z pokrywą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts