Agduś 26.10.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Pamiętam taką jedną noc, kiedy w obejściu straszyło, ale to nie było na strychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Pamiętam taką jedną noc, kiedy w obejściu straszyło, ale to nie było na strychu... Agduś... W razie czego to ja Cię znajdę... A akwarium zostało zmierzone. Po pierwsze - pokrywy brak. Po drugie - ma wymiary 100 x 40 x 40 cm. Po trzecie - w razie czego do odebrania u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Pamiętam taką jedną noc, kiedy w obejściu straszyło, ale to nie było na strychu... Depsia wywar z grzybków warzyła.... Wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Pamiętam taką jedną noc, kiedy w obejściu straszyło, ale to nie było na strychu... Agduś... W razie czego to ja Cię znajdę... A akwarium zostało zmierzone. Po pierwsze - pokrywy brak. Po drugie - ma wymiary 100 x 40 x 40 cm. Po trzecie - w razie czego do odebrania u nas. Po pierwsze: W razie czego? Po drugie: Pewnie, że znajdziesz - adresu nie mam zamiaru zmieniać. Za to pokrywki będę miaął dla Ciebie - mama zapodała, że ma ich dużo. Po trzecie - za małe i pokrywy brak - szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry wieczór duże akwarium dobre akwarium samo się sprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.10.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja jestem chętna na wszystko, co zielonym do góry rośnie! Kur nie mam. . Przytargałam to od Brazy. Agduś właściwie to nie byłoby z tym większego problemu. Mój mąż co 2 tygodnie jest w Krakowie a bywa, że i co tydzień. Tylko, że on tak po 18 tej mógłby Ci to zielonym rosnące do góry przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Pamiętam taką jedną noc, kiedy w obejściu straszyło, ale to nie było na strychu... Agduś... W razie czego to ja Cię znajdę... A akwarium zostało zmierzone. Po pierwsze - pokrywy brak. Po drugie - ma wymiary 100 x 40 x 40 cm. Po trzecie - w razie czego do odebrania u nas. Po pierwsze: W razie czego? Po drugie: Pewnie, że znajdziesz - adresu nie mam zamiaru zmieniać. Za to pokrywki będę miaął dla Ciebie - mama zapodała, że ma ich dużo. Po trzecie - za małe i pokrywy brak - szkoda. Po pierwsze: jak będzie Ci się za dużo przypominało. Po drugie: super, bardzo się cieszę! Po trzecie: fakt, szkoda, już myślałam, że się klunkra pozbędę... Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzień dobry Dewey urósł, psotnik okropny i chyba mnie podrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No śliczna ta klaczka jest!!!!! Popołudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Pies z kulawą nogą nie zajrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Pamiętam taką jedną noc, kiedy w obejściu straszyło, ale to nie było na strychu... Agduś... W razie czego to ja Cię znajdę... A akwarium zostało zmierzone. Po pierwsze - pokrywy brak. Po drugie - ma wymiary 100 x 40 x 40 cm. Po trzecie - w razie czego do odebrania u nas. Po pierwsze: W razie czego? Po drugie: Pewnie, że znajdziesz - adresu nie mam zamiaru zmieniać. Za to pokrywki będę miaął dla Ciebie - mama zapodała, że ma ich dużo. Po trzecie - za małe i pokrywy brak - szkoda. Po pierwsze: jak będzie Ci się za dużo przypominało. Po drugie: super, bardzo się cieszę! Po trzecie: fakt, szkoda, już myślałam, że się klunkra pozbędę... Dzień doberek! Po pierwsze: Ja mam doooobrą pamięć. Zwłaszcza do zabawnych historii. I lubię takowe opowiadać. A tę szczególnie dobrze pamiętam, bo sok wisniowy sobie zrobiłam i zawsze mi się kojarzy. Po drugie: To dam znać, kiedy już będą u mnie. Po trzecie: Pokrywa kosztuje niewiele mniej niż całe akwarium. Popytaj w okolicy, może w szkole chcą mieć akwarium, może ktoś chce terrarium zrobić (moim dzieciom marzy się gekon, więc nie wspominaj przy nich, że masz takie cóś na zbyciu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dzień dobry Dewey urósł, psotnik okropny i chyba mnie podrywa Małż nie jest zazdrosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja jestem chętna na wszystko, co zielonym do góry rośnie! Kur nie mam. . Przytargałam to od Brazy. Agduś właściwie to nie byłoby z tym większego problemu. Mój mąż co 2 tygodnie jest w Krakowie a bywa, że i co tydzień. Tylko, że on tak po 18 tej mógłby Ci to zielonym rosnące do góry przekazać. A w której części Krakowa bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Pies z kulawą nogą nie zajrzał No właśnie... Nadrabiam zaległości (bo mi się nie chce wklejać kilku cytatów w jeden post ) PS Czy ktoś widzial mojego kota??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dzień dobry jak to nikt nie zajrzał ja się witałam kota nie widziałam a małż zazdrosny nie jest bo Dewey podrywa mnie jak maż śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Mój kot wrócil i się myje. Ciekawe, gdzie był... Może poszedł nalać na drzwi wątku o pozbywaniu się kotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 na kotach sie nie znam mam co prawda jednego takiego, ale nie nadaje sie do miziania , bo w glowie siedzi ale Piotrusia zapraszam w okresie miedzyswiatecznym do B. moj pies lakomy na glaskanie bardziej ode mnie a ja tez nie pogardze Piotrusia przytulaniem P.s. wiem co napiszesz.... nie wybieram sie niesty w okolice M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts