Agduś 02.11.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Piszę to z całą sympatią - kiedy Jazep był u nas, miałam chwilami wrażenie, że prowadzi obserwacje pod hasłem "potomkowie wielkiego Marcinkiewicza w środowisku naturalnym". Często podkreślał, że u nas, jak w Lucynce (a to był drewniany, modrzwiowy dworek położony na białoruskiej głębokiej wsi). Szukałam tych podobieństw i znaleźć nie mogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Bo Twoje wewnętrzne oko nie nadąża, grunt, że Jazep widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 To ja chyba położę moje wewnętrzne oko spać i oddam komputer Andrzejowi. Albo sobie poczytam trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Moje wewnętrzne oko mi mówi, że też powinnam się zwinąć... Pozdrowienia dla dziewczynek i Czarodzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dzięki i vice wersal!Idę przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 uuuu już wszyscy poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jeszcze jestem, chociaż miało mnie nie być. Jednakowoż, kiedy zauważyłam, że wpadłaś, to nie mogłam sobie odmówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 noooo nie ma to jak ładnie zawyć sobie Agduś aaaaaaaaaaaaaaaa co zielone zbierasz bo trochu to można zielonego od mojej babci podprowadzić a jakbyś kciała co elegantsze to siora kumpeli ma szkółkę i tam w naprawdę dobrych pieniądzach drzewka i krzaczki zanabyć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ja bardzo chętnie, ale to już wiosną, bo teraz to trza myśleć o owijaniu na zimę co wrażliwszej zieleniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 nie no to ja mówić na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Chyba jednak moją najbliższą przyszłością będzie wanna a zaraz potem łoże małżeńskie.Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dzień doberek! U nas deszczyk kapie, pogoda iście listopadowa, więc oczywiście planujemy wypad do miasta. Młodszy synek dzisiaj maturę próbną pisze z matematyki, stresik lekki mi towarzyszy... Nie wiedzieć czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.11.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Aniu, a Ty z jakich stron? Może razem będziemy wyciągały wszelkie zielsko od kog się da? Jeszcze rok i ja będę się już mogła tym i owym podzielić. Witam z rana Ja z (prawie) Opola jestem, do wyciągania zielska się zgłaszam jak najbardziej Na razie do dzielenia się mam drobiazgi: irysy, nasturcje (nasiona), lawendę. A w przyszłym roku może dalie - teraz były pierwszy rok, muszę poszukać jak porozdzielać te bulwy, które wykopałam, zobaczymy jak wyrosną latem. Wie ktoś może co z tymi daliami zrobić? U nas pogoda taka sobie, pochmurno ale nie pada i nie wieje (wczoraj byla masakra).... A ja z dzieciakami w domu siedzę, bo się pochorowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witanko! U nas jeszcze słoneczko, ale skoro u Ciebie Depsiu pada, to i do nas przyjdzie niedługo Miłego wypadu życzę, a próbną maturą się nie przejmuj - lepiej chyba, żeby nie poszła rewelacyjnie, bo młody uzna, że już wszystko umie i nie musi się uczyć. Przydałoby się tak o stopień niżej niż by chciał. Aniu, ja ponad pięć lat temu wyprowadziłam się z Opola, ale czasem tam bywam. Mam dużo irysów, ale po wiosennej rewolucji w ogródku nie zdążyły się jeszcze rozrosnąć tak, żeby dało się je dzielić. Jeszcze rok i będą, mam nadzieję, rozrośnięte. Wiosną się okaże, co się nadaje do podziału. Na pewno dobrych truskawek mam duuużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzień dobry Aniu mój małż z opolskiego u mojej babci trochu sasanek można podkraść, jukki ogrodowe, krzew Mojżesza to tak na szybko co pamiętam że rozrośnięt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Sasanki mam - zobaczę wiosną, jak przezimują. Krzew Mojżesza bardzo chętnie. Wprawdzie mam jeden, ale jakiś taki mały i wcale w tym roku nie chciał się rozrosnąć. O kwitnięciu nawet nie pomyślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Agduś a jakie kolory sasanek masz i pełne masz czy zwykłe a kolor krzewu jaki bo ich chyba więcej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Sasanki chyba mam tylko zwykłe. Te, które kwitły, były fioletowe, ale nie wiem, czy nie dostałam sadzonek białych - one za małe były i jeszcze nie kwitły. Pełnych nie mam. A krzew nie raczył był zakwitnąć, więc nie wiem, jakiego jest koloru. O ile dobrze pamiętam, to kupowałam taki jasnofioletowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 aha sasanki są fioletowe, czerwone i białe no i pełne takie grubiutkie i puchate a krzewy to nie wiem czy nie widzialam białych i takich w odcieniu czerwonawym aaaaaaaaa jukk ogrodowych nie chcesz?? ładnie wyglądają i jeszcze ładniej kwitną i toto w ziemi sobie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts