braza 07.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No i jestem, a Ty gdzie???? Pozdrowienia od Brazylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dziękuję za pozdrowienia! I vice versa - przekaż koniecznie! Śmy dzisiaj sie zabrali wreszcie za hol i wiatrołap. Andzrej wygładzil sufity i próbował ściany, ale okazało się, że gips, którym wcześniej utykał co większe dziury, był jakiś felerny i się sypie. Częściowo zeskrobany, w całości zagruntowany czeka na dalsze działania czyli na szpachlę akrylową. A ja polakierowałam drzwi do zbiornika pc (zastąpią te drzwi, które teraz go zasłaniają a powinny wisieć między pom. gosp. a wiatrołapem) i pomalowałam sufit w wiatrołapie. Oczywiście wszystko jest zakurzone od tego gipsu i akrylu Nic to, będę miała motywację do porządków świątecznych. I jeszcze upiekłam chlebek! Pychotka! Wusia - zakwas ruszył w podróż do Ciebie. Wyślę Ci na pw instrukcję, ale masz ją też u Depsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Noooo, to się nieźle zawzięliście Oczywiście przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Malowanie sufitu - brrr... Nijak nie ogę sobie z tym nigdy dać rady, więc wysyłam zawsze Sołtysa na drabinę. Agduś - wyrazy uznania, podziwiam! Brazę zresztą też, przecież też sama malowała sufity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Nawet przez moment fajnie było ... przez moment Teraz mam jeszcze parę rzeczy do pomalowania, ale czuję dziwny pędzlo-farbowstręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja tam nie dziwię Ci się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 ... Nie lubię, jak ci z zachodu piszą o złej pogodzie, bo ona prędzej czy później do mnie przyjdzie. ... no mam dokładnie to samo ... nie cierpię tych skubańców z zachodu co mi pogody zazdraszczają i kraczą pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dobry wieczór dzieki Aguś zaraz się w foremki stosowne zaopatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ... Nie lubię, jak ci z zachodu piszą o złej pogodzie, bo ona prędzej czy później do mnie przyjdzie. ... no mam dokładnie to samo ... nie cierpię tych skubańców z zachodu co mi pogody zazdraszczają i kraczą pozdróweczka Jestem oburzona! Postponuje się tutaj porządnych ludzi! Agduś, czy Ty tego nie widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dzień dobry ja na południu to się nie poczuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ja to raczej północny zachód, to się też nie poczuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 No to w sumie ja to środkowy zachód tylko, więc też może nie powinnam się poczuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Wszyscy tu przyszli, żeby się powypierać zachodu... Ciekawe czemu? dawniej to raczej o zachodzie się marzyło (no może nie o tym polskim dzikim zachodzie zanym czasami Rumunią), a teraz nikt nie chce być z zachodu. Ja tam dzisiaj nie wiem, skąd jestem, bo taka mgła, że nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień dobry Agduś a bo to dlatego że nikt nie chce być winnym złej pogody u niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzień dobry. Na zachodzie bez zmian... Szaro, buro i ponuro. I to chyba pójdzie na wschód i na południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 u mnie już i tak pogody nie popsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Do nas już dzoszło, więc nie masz po co krakać. A ja sobie zaraz rano pomalowałam drugi raz sufit w wiatrołapie! A teraz pójdę pooklejać schody i inne takie przed malowaniem sufitu w holu. Tylko że dzisiaj angielskie i baseny, więc dużo więcej nie zrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Agduś ale przygotowane będzie to już połowa roboty z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Przylazłam, chociaż nie mam pojęcia jak trafiłam ... ledwo na oczy patrzę, tak mi się spać chce... Padało, szaro było i ... eeee, no mogło być gorzej w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 AAAgduś przylazło dzisiaj do mnie coś dziwnego, listonosz wsadził mi to za klamkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts