Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cisza na forumie, wszyscy świętują...

Myśmy też świętowali. Mimo ciągłego solidnego deszczu, dziewczyny postanowiły wystartować w Biegu Niepodległości. Musieliśmy jechać do Wieliczki, bo tutaj przestali organizować.

Wróciliśmy z trzema medalistkami: Madzia - złoto, Małgo i Wera - srebro.

http://img94.imageshack.us/img94/6280/p1010110f.jpg

By agdus, shot with C725UZ at 2009-11-11

http://img94.imageshack.us/img94/5806/p1010112f.jpg

A skoro juz rozładowałam zdjecia, to pokażę jeszcze radosną tfurczość Weroniki w wiatrołapie. Dorwała się do farby, którą malowałam sufit i upiększyła ścianę podobizną ulubieńca wszystkich trzech - kotka Rysia:

http://img94.imageshack.us/img94/9324/p1010091i.jpg

Zachwycone siostry orzekły, że mamy wyciąć dziurę w tapecie, żeby nie zakrywać kotka Rysia.

Nooo, to chyba przyjdzie założyć Wam mini zoo i agroturystykę możecie otwierać! :lol:

Tylko nie wiem, czemu w takich dużych Niepołomkach się zbudowaliście - tam bankowo prawa miejskie są... :roll:

Kupcie dom na wsi, bo nie dacie rady z temi zwierzakami. 8) :D :D :D

Wero włosy już jakiś czas temu ścięła, nie? Dobrze jej, niech nosi te krótkie!

Czy ten względny porządek to taki, co ostatnio widziałam? :lol:

No to chyba i tak postępy zrobiła... :wink:

Kotek Rysio bossski jest, a juz jak łapie kruczki, to ja nie mogę... I te kruczki też są świetne, zwłaszcza song na drucie. :lol:

Pogratulować młodej artystce proszę, a wszystkim dziewczynkom bardzo gratuluję medali w Biegu Niepodległości. Niezmiennie mają w tym względzie mój wielki podziw!

pytałam weta to powiedział że tak koło 10 miesiąca życia można mu kuku zrobić no chyba że zacznie znaczyć to wcześniej ja się nie znam ale skoro wet tak mówi to widać wie co mówi :roll: znaczy kotunio to chyba raczej tęskni bo wspina się tylko po to żeby się na kolanach rozkokosić :lol: :lol: :lol:

Niepołomki to miasto całą gębą. Królewskie w dodatku.

Włosy rzeczywiście ze dwa tygodnie temu ścięte.

Porządek jakby nawet mniej względny niż widziałaś. Koleżanka częściej bywa :wink:

W Tobie Wusia, w Tobie! Przecież za Tobą łazi. Miziania za mało ma! Pewnie terz to by spał z Tobą w łóżku albo zaprosił Cię do swojej noclegowni w łązience. W wannie to nawet nie byłoby Wam tak źle razem...

Ja czytałam, że odjajcza się półroczne koty, bo jak zaczną znaczyć, to i po odjajczeniu im tak zostaje. Ty się dobrze dopytaj, bo to nie ma żartów!