braza 11.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Córcia jeszcze nie śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ależ ja myślałam o fotelu ustawionym przy kominku... A Ty o czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nikt mnie nie odwiedza, więc się sama wyciągnę z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja Cię odwiedzam! Tylko mi net baaaardzo powoli chodzi. Jak Brazy nie ma, to i Ciebie zaraz nie ma... Co prawda ja ostatnio też mało jestem, zajęta jakaś się zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Przyganiał kocioł garnkowi...Ja jestem prawie zawsze raz dziennie, a czasem i drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ależ ja myślałam o fotelu ustawionym przy kominku... A Ty o czym? Też o fotelu, tyle że go nie mam. To drogi interes a kasa akurat przestała nas lubić, więc mam ochotę poużywać brzydkich wyrazów i lepiej by było, żeby córcia tego nie słyszała Wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór Agduś no wiesz wet mówił że koło 10 miesiąca ale jakby zaczął znaczyć to można wcześniej zawsze mogę powiedzieć że zaczął wiesz z tym kotem i wanną to nie wiem jak mój małż by się do tego odniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Bry wieczór! Wusia, wejdź na jakieś kocie wewątki i sie dopytaj. Nie miałam nigdy kocura, więc nie wiem dokładnie, kiedy trza odjajczać. Mogę zapytać mamy, ona ma trzy exkocury, ale wiekowe, więc może nie pamiętać. Braza, sofę masz. Poskładana prawie jak fotel, a nawet lepsza, bo dwuosobowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 no muszę popytac jak co to mam jeszcze coś dwóch albo trzech wetów do dopytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No i też z tej sofy korzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Znów muszę się z czeluści drugiej strony wygrzebywać.Wpadałam tylko na moment w sprawie zamówienia książek na mikołajki do przedszkola. Miało być inaczej - przedszkole funduje paczki, rodzice nie biegają po sklepach tylko pakują. Dlaczego więc wyszło na to, że ja zamawiam książki dla prawie całego przedszkola? Czyżby dlatego, że zeszłoroczne paczki robione w systemie "rodzice tylko pakują" nie podobały mi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Tak!!! Jeszcze latasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dobry wieczór Agduś jak już przestaniesz latać to ja właśnie czekam na rano żeby sprawdzić co mi urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Doberek! Słonko wysłałam! Wuśka, ja nie wiem, co Ty gadasz, naprawdę, co Ty gadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.11.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Latam?Dzisiaj tylko sufit w holu malowałam. Jeszcze chyba drugi raz pomaluję. Andrzej wreszcie okleił drzwi szafek u Magdy. Może jeszcze w wiatrołapie okleimy. Jak chlebek? Wpadłam się ogłosić z wołaniem o pomoc: Magda miała sie nauczyć na konkurs poezji angielskiej. Konkurs w poniedziałek, a ona zgubiła karteczkę z wierszykiem, który dostała od pani. Każde dziecko miało inny, więc nie mamy do kogo zadzwonić. Wierszyk był krótki (góra 10 krótkich wersów) o bałwanku, ale inne dzieci miały różne tematy, więc nie musi być zimowy. Przeszukałam książki w domu, ale niczego takiego nie znalazłam. Jeżeli ktoś mógłby mi przepisać krótki łatwy wierszyk na dowolny temat albo podać link do jakiejś strony z takimi wierszykami będę dozgonnie wdzięczna! Depsia, może Ty cos znajdziesz? Takie na poziomie Madzi (ona się uczy od zeszłego roku). A może ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Tu sa jakies... http://www.bethanyroberts.com/OnceThereWasaSnowman.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 dobry wieczór no chlebek to taki raczej kwaśny wyszedł i taki niezbyt wysoki ale w środku mnięciutki i z dużą ilością dziurków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2009 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Małgoś, dzięki za link do bałwanków! Wusia, najważniejsze, że wyszedł. Teraz eksperymentuj, aż będzie taki, jaki lubicie najbardziej. Mniej zakwasu, krótsze rośnięcie w lekko ciepłym piekarniku, dodatek mąki kukurydzianej i będzie mniej kwaśny. Pochwalę się - hol pomalowany! Weronika wyrwała mi siłą wałek i pomalowała cały hol dwa razy! Zostały mi tylko paski przy suficie. Na razie nie można było sufitu oklejać, bo farba za świeża. Tego całego oklejania i malowania małym wałkiem i pędzelkiem to najbardziej nie lubię, ale trzeba będzie. Najbardziej lubię malowanie dużych powierzchni, ale nie mogłam nie pozwolić Weronice, bo tak się rwała do malowania... Nawet potem posprzątała, podłogę wytarła, wałek umyła i korytko. A my w tym czasie okleiliśmy tapetą drzwi szafy w wiatrołapie. Ale się pięknie zrobiło! No prawie, bo ściany jeszcze zostały. Ale i tak się nie mogłam nacieszyć tym widokiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 No widzisz, jakie Ty masz dobre i pracowite, pomocne dziecko? Jakies zdjęcia byś pokazała tej szafy i tego malowania... Ciekawa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Pokażę, tylko dokończę malowanie pod sufitem. Jeszcze mam do pokazania blat w pracowni, który Ty widziałaś w realu ale w dzienniku jeszcze się nim nie pochwaliłam. Daliśmy ciała - kupując tapetę Andrzej stwierdził, że jedna rolka wystarczy. Oczywiście okazało się, że nie To jest stara kolekcja, więc w sklepach już jej nie ma. Szukałam w internetowych a Andrzej w marketach budowlanych. Jeszcze nam zostały zwykłe sklepy z tapetami, ale to w tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts