Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie też świeci. Rano zrealizowalam drugi etap szaleństwa. Przygotowania do trzeciego czas zacząć.

Braza, pocieszę Cię, że Depsia nie trafiła acz bardzo bym chciała, żeby to był celny strzał.

O żesz kurde! Właśnie sobie uświadomiłam, że szaleństwo wyklucza szaleństwa u Małgoś 5 grudnia! No w mordę jeża - ja już zaczynałam planować...

Szafka do kuchni już posklejana - nawet szybko nam poszło. Schnie przyciśnięta silikatami - przydają się te resztki po budowie. Po południu pewnie ją polakieruję pierwszy raz., pojutrze szlifowanie i drugie lakierowanie, a potem to, co lubię najbardziej - układanie na nowych półkach!

Wiatrołapu na razie nie maluję. Nad drzwiami do holu trzeba poprawić tynk na krawędzi. Czekam z tym na Andrzeja, ja jakoś nie lubię dziabać się z takimi artystycznymi robótkami w gipsie, bo tam wszystko musi byc prościutkie i rowniutkie, żadnego pola dla fantazji twórczej!

Ba, ale co???

Pochwalę się, że nasza półka już właściwie gotowa. Polakierowana, wyszlifowana i polakierowana po raz drugi. Schnie teraz.

A my mieliśmy forumową wizytę. Właściwie to bohaterką była nasza pompa ciepła. I rekuperator też został obgadany i oglądnięty. Przypomniało mi się, jak to my daaaawno temu baliśmy się tej decyzji. Też odwiedziliśmy ludzia, który miał pc...