braza 25.11.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Gratuluję bałwanków U nas w tym roku jak dziadkowi się nie odwidzi to tylko 3 sztuki będziemy + zwierzyniec. Ale jakoś się tym nie martwię... aż wstyd normalnie. Cholera, prezentów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Czego masz się niby wstydzić??? Najważniejsze, żeby przyjemnie było! Ta ja nikogo na siłę nie zapraszam. Prezentów szukaj w necie. Ja część mikołajowych tak załatwiłam i mam juz upatrzonych trochę pod choinkę. Jeżeli chodzi o zakupy, to mam niewiele lepiej niż Ty. Wprawdzie na miejscu podstawowe rzeczy, ale po cokolwiek bardizje finezyjnego niż jarzynka na zupę, chleb czy skarpetki trzeba jechać do Krakowa. Przez moment zastanawiałam się nad bałwankami, ale samodzielnie doszłam do rozwiązania zagadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Aaaa, no widzisz, Wusia? W życiu bym nie wpadła, co z tymi bałwankami! W necie prezentów, powiadasz...? Hmmmm, może... Nie wiem.... Pomyślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzieńdobry DPS-ia a bo przez Piotrusia to mam kanałowe ukierunkowanie na bałwanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To się pewnie śniegu nie możesz doczekać? My dzisiaj będziemy w przedszkolu tworzyć cuda z siana. Ciekawa jestem, czy to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 nie Agduś po prostu muszę się przełamać i kupić Mu tego cholernego bałwanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Niech zgadnę - 2 metry wysokości, dmuchany, podświetlony od środka? Postawisz na środku pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 pudło - mały, okragły, kłujący, z długimi nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Kaktus na nóżkach?Kolczasty pająk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Agduś przecie piszę że bałwanek Piotruś wypatrzył na wystawie w kwiaciarni wiszącego bałwanka nie jest duży ma maks 20 cm długości i zrobiony jest z takiego białego kłującego goś jak sztuczna choinka tylko białe i ma doczepione takie długie nóżki ogólnie ładny jest tylko cenę ma nieładną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Boszszsz, co one tu wypisują... Kolczasty pająk, bałwanek na długich nóżkach... Tiaaaa... To ja się tylko przywitam i się ewakuuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Przez wzgląd na tego pająko-baławanka też tylko mówię dobry wieczór i spadam ... mam ochotę zatrzymać tę resztę zdrowego rozsądku jaka mi jeszcze została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Iiiieee tam, Ty resztkę zdrowego rozsądku już dawno straciłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To potwarz Jeszcze mi się coś kołacze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witanko!Śniły mi się dzisiaj białe kolczaste pająki przebrane za bałwanki i biegające po kaktusach. A powinny rybki! Wczoraj dziecka zafascynowane studiowały położnictwo. Obserwowały narodziny małych gupików. Mama gupikowa została odłowiona do kotnika i sypała małymi. Większość zdążyła uciec po ruszt, pozostałe mamusia wcięła. A z jaką zawziętością polowała na nie! Dziecka doszły do wniosku, że one to miały dobrze - nie zjadłam ich! Miło mi się zorbilo. Do czasu - Wero wymyśliła, że pewnie każda z nich miała zjedzoną bliźniaczkę, a one są tymi szczęśliwymi, które zdążyły uciec. Słoneczko u nas lekko zachmurzone, ale i tak jest ładnie. Rozanielona pogodą chciałam innym też poprawić nastrój. Padło na sprzedawców handlujących na niepołomickim targowisku. W efekcie przytargałam lekko licząc 13 kg. Jakieś 3 km mam z targu do domu... Ramię cały czas czuję. Idę sprzątać w salonie po wczorajszym malowaniu. Kinkiety i gniazdka przesunięte, ściana zagłaskana i pomalowana. Rozpędziłam się i będę przy okazji porządków malowała też tę zieloną wnękę z półkami na książki. Na ciemniejszy zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzień dobry Agduś no sorki za bałwanka mądre dziecka masz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dzień dobry! Ja dzisiaj wpadłam na fajną inspirację dekoracji świątecznej, chyba taką zrobię. Jeśli zrobię, to się pochwalę, a co! I ona nie ma nic wspólnego z kolczastymi pająkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Miałam bardzo podobny sen Muszę powiedzieć córci, jaką ma świetną mamę ... w końcu też Jej nie zjadłam, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 No, nie zjadłaś! Jednak ludzie to mają fajnie w porównaniu z gupikami!Od razu się człowieku lepiej na duszy robi. Ja w ramach świątecznych dekoracji mam zamiar umyć okna. To będzie duuuża różnica!Jak zwykle się przed świętami rozpędzam, czego to ja nie zrobię i jak zwykle czasu mi pewnie zabraknie. Na razie przekonałam się dzisiaj, że samo poobklejanie półek na książki w salonie i misternych podpórek pod nie zajmie mi duuużo czasu. No ale zawzięłam się, że pomaluję tę ścianę, skoro już zdjęłam wszystkie książki. Jakoś tak, kiedy stoją na półkach, wydaje mi się, że mam ich strasznie mało (nawet sobie westchnęłam do Weroniki, że kiedyś to książki były tanie i można było mieć ich dużo, a teraz są drogie, więc mamy mało, na co moje dziecię wybałuszyło oczy ze zdziwienia), a kiedy je zdejmuję, odkurzam i układam z powrotem, to jest ich znacznie więcej. I tak trzeba koniecznie nową półkę zrobić w holu, bo na tych kilku się nie mieszczą. Kiedy mi przejdzie zapał do wykańczania, to może wreszcie się zainteresuję decoupage'em jakoś bardziej praktycznie. Trochę mnie zniechęca fakt, że to na początku jest duży wydatek chyba, a efekty niewiadome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja też myślałam, że mamy mało książek... zapomniałam tylko, że jeszcze u Taty niektóre koczują ... cholera, sporo tego. Nie mam pojęcia, o co chodzi w tym decoupag'u więc się nawet nie rwę, ale fakt, wychodzą piękne rzeczy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts