Agduś 08.12.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Czy ja coś przegapiłam?? Jaka bańka?? Cywilizacja jest fajna - mnóstwo sklepów do wyboru, świąteczny nastrój na ulicach, hałas samochodów, tysiące pałętających się chwilami chyba bez sensu ludzi itp. No żyć nie umierać!!! Ciąg dalszy jest nadal najbardziej oczekiwanym ciągiem dalszym ... wszyscy wiemy o jaki ciąg dalszy chodzi No nie Dochtór http://fc08.deviantart.com/fs28/f/2008/048/2/3/Leaf_Cat_emoticon_lick_GAIARO_by_kaniachocolate.gif Jestem zdegustowana A ja zdumiona... A ja zaskoczona! (nie wiem czym, ale tak do kompletu sobie napiszę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Agduś to ja pozbieram rozumki i napiszę Ci o co kaman cobyś mogła wybrać najlepciejszą Zbieraj i pisz - coś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No my z Brazą zdegustowane i zdumione tym jęzorem wystawionym i latającym, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No my z Brazą zdegustowane i zdumione tym jęzorem wystawionym i latającym, a Ty? Zdziwiona, że Was jęzor zdegustował i zdumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a czemu Które "czemu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam się, zdumiona faktem Twojego zdziwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień dobry no w sumie to ja już zginęłam kto się czemu dziwi i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Wszyscy dziwimy się światu - ot i wszystko!Witam porannie!Siedzę sobie przy zasłużonym śniadanku i próbuję dylemata rozwiązać - co dzisiaj zrobić? Tyyyyle mam pomysłów a dzień taki krótki.A z lewej strony patrzy na mnie z 50 par oczek. Jeść chcą. A co mi tam - dam im! Taka będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a to paskudy spokojnie nie dadzą zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam się, zdumiona faktem Twojego zdziwienia. Dołączam .. na tyle mnie stać przy aktualnym zdumieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Nie zdumiewaj się bardziej, bo Ci oczka wyjdą - nie mają się o co oprzeć, bo patrzałek nie nosisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ło matko, masz ich już koło pięćdziesiątki? Gupiki i neonki też? Fajnie już chyba akwarium wygląda, co? Pochwal się, wstaw jakieś zdjątko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 13 neonków, 4 molinezje, 2 kosiarki, 4 danio. Dorosłe gupiki padły wszystkie po kolei (Więcej w sklepie nie kupię!!! Normalnie kupuje wyłącznie na allegro i zawsze wszystko było ok. Teraz się dałam skusić, bo piękne i nietypowe miał te gupiki. No i mnie pokarało.), ale jedna zdążyła wydać na świat potomstwo. Dziewczyny twierdzą, że tego narybku (kilka molinezji i gupiki) jest dobrze ponad 20 sztuk - ja nie liczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Padły wszystkie? Ha, czasem tak jest, że one w sklepie mają inne warunki, w domu inne i jak takie wydelikacone, to padają... No to jak z tą fotka akwarium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 W tej chwili akwarium nie wygląda pięknie, bo mam w nim kotnik plastikowy z tymi małymi. Na razie przypominają robaczki. Przynajmniej dużym rybom... Gupikowa to zjadała każde małe, które nie zdążyło uciec przez ruszt na dno kotnika Zdjęcie zrobię, ale najpierw wysprzątam wiatrołap (zamówiliśmy jakieś preparaty do linoleum, bo już okropnie wygląda), zamontuję kwiatki na nowej półce i obfotografuję hurtem. Gupiki ze sklepu były ewidentnie chore. Na szczęście szybko zadziałałam, wlałam MFC i choroba się nie rozprzestrzeniła, ale gupików nie udało się uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzień dobry u nas są w sumie dwa większe sklepy zoo gdzie rybki można kupić i w jednym zapodają rybki piękne ale przywożone ze świata więc one są już wymęczone podróżą i takie tam a w drugim kupują od lokalnych hodowców więc one do naszych warunków zwyczajne i rosną aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Zdjęcie zrobię, ale najpierw wysprzątam wiatrołap (zamówiliśmy jakieś preparaty do linoleum, bo już okropnie wygląda), zamontuję kwiatki na nowej półce i obfotografuję hurtem. Aż tak Ło matko!!!!!! Dzień doberek ... szkoda rybek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Co "aż tak"??? Kwiatki są wiszące, a mają się piąć po sznurkach. Najpierw trza wkręcić haczyki w ścianę (Andrzej ciągle zapomina albo nie ma czasu), potem sznurki uwiązać, kwiatki postawić i rozciągnąć na sznurkach. I będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry Agduś normalnie pracowita jak pszczółka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts