wu 14.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry Agduś i jak te warsztaty się udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No i proszę - nie ma jej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jak "nie ma" jak jestem?Wczoraj musiałam buty sobie kupić. Jak ja tego nie lubię! No ale moje stare zimowe się rozwaliły. Z racji wieku miały pełne prawo to zrobić, ale i tak czułam do nich żal. No bo już mnie nie obcierały (tylko kilka dni na początku sezonu), a tu dziury w podeszwach im wylazły. Pojechalim do Krakowa z misją kupienia butów natentychmiast. Powiodło się, ale trochę trwało. Co mi się któreś podobały, to brązowe były, a ja czarnych potrzebowałam. Nawet przymierzyłam takie jedne - piękne brązowe. Na szczęście obtarły mnie już przy mierzeniu, więc się wyleczyłam. Jeżeli już były czarne i ładne, to numeru nie było. Wreszcie znalazłam czarne, ładne i nawet nie obtarły mnie przy mierzeniu! Dzisiaj już poprawiły ten błąd, ale tylko w jednym miejscu, więc jest super! Warsztaty się podobno udały - tak twierdzili obecni. Nie wiem - z grzeczności, czy szczerze.Mnie się też podobało - zwłaszcza niespodzianka na koniec. Depsia, nie będzie tak łatwo mnie złapać. W obecności mojego ślubnego chyba się nie spiję - jakoś głupio by mi było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ze ślubnym coś trzeba będzie począć... Spić w pierwszej kolejności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 o to dobry pomysł najpierw zbyć przytomności ślubnego a potem balować samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 On chyba też się przy mnie nie urąbie w biedroneczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no musisz sprawdzić nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witanko wieczorne ... na nic więcej nie będę się wysilać, bo i tak nie wiem co napisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No wiadomo, że tak świadomie to nie, ale może uda się jakos podstępnie. Trzeba coś wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Zaczynam się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dzień dobry Agduś ale czego że Ty w biedronkę czy Mąż w biedronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jakby co, to jestem, żeby nie było, że mnie nie ma! P.S. Coraz bardziej nie lubię tej baby z Allegro i samego Allegro tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Zaczynam się bać... No coś Ty, przecież ja dobra, spolegliwa i łagodna jestem! Będzie dooooobrze, będzie pani zadowolooooona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 P.S. Coraz bardziej nie lubię tej baby z Allegro i samego Allegro tyż Jak po forum hulała fuga to zainstalowałam sobie Mozilla Firefox z jakimś dodatkiem blokującym reklamy i teraz żadnej baby nie widuję Program jest darmowy, do ściągnięcia z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Miałam IE, teraz ledwie się z Operą pogodziłam miałabym jakiegoś Godzillę instalować? Za dużo wymagacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja od prawie początku bytności na forum mam Operę, Frosia mi poleciła. I baaaaardzo lubie tę przeglądarkę, mozna ja sobie genialnie poustawiać pod swoje potrzeby. I w sumie nie wiem, jak to sie dzieje, bo zupełnie, absolutnie niczego nie instalowałam dodatkowego, a te reklamy latające na forumie nigdy mi się nie pokazują. Bardzo więc jestem z tego powodu szczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Czyli nie ma znaczenia jaka przeglądarka - no poza IE chyba - byleby reklam nie pokazywała I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja pracuję z liskiem, też ich nie widzę, tylko same strzałki. Niestety, zdarzą się, że przez przypadek w tę strzałkę kliknę no i efekt jest Witanko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dobry wieczór ja wrzuciłam IE 8 i bez specjalnych ustawień babę z allego odpukać szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Agduś - over!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts