Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak "nie ma" jak jestem?

Wczoraj musiałam buty sobie kupić. Jak ja tego nie lubię! No ale moje stare zimowe się rozwaliły. Z racji wieku miały pełne prawo to zrobić, ale i tak czułam do nich żal. No bo już mnie nie obcierały (tylko kilka dni na początku sezonu), a tu dziury w podeszwach im wylazły. Pojechalim do Krakowa z misją kupienia butów natentychmiast. Powiodło się, ale trochę trwało. Co mi się któreś podobały, to brązowe były, a ja czarnych potrzebowałam. Nawet przymierzyłam takie jedne - piękne brązowe. Na szczęście obtarły mnie już przy mierzeniu, więc się wyleczyłam. Jeżeli już były czarne i ładne, to numeru nie było. Wreszcie znalazłam czarne, ładne i nawet nie obtarły mnie przy mierzeniu! Dzisiaj już poprawiły ten błąd, ale tylko w jednym miejscu, więc jest super!

Warsztaty się podobno udały - tak twierdzili obecni. Nie wiem - z grzeczności, czy szczerze.

Mnie się też podobało - zwłaszcza niespodzianka na koniec.

Depsia, nie będzie tak łatwo mnie złapać. W obecności mojego ślubnego chyba się nie spiję - jakoś głupio by mi było.

Ja od prawie początku bytności na forum mam Operę, Frosia mi poleciła. I baaaaardzo lubie tę przeglądarkę, mozna ja sobie genialnie poustawiać pod swoje potrzeby. :D

I w sumie nie wiem, jak to sie dzieje, bo zupełnie, absolutnie niczego nie instalowałam dodatkowego, a te reklamy latające na forumie nigdy mi się nie pokazują. :o :D

Bardzo więc jestem z tego powodu szczęśliwa. :D :D :D