Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakiej niepodległości, Ghany :roll: :wink:

Kropla kwasu .... no, no...

Nie odwracaj kota ogonem! Wszyscy wołali, że zdzierca, a Ty twierdziłaś, że to Dobry Znajomy jest. A jak się skończyło?

Kwas Ci się nie podoba? A próbowałaś wykapać dziurę w granicie wodą?

Nasze koty można odwracać. Szybko wracają do właściwej pozycji. W ogóle to strasznie upierdliwe musi być bycie kotem! Idzie sobie taki sierściuch w swojej niezwykle ważnej sprawie. Dąży wytrwale do celu, jest już tuż tuż, a tu nagle wyciąga się w jego stronę wielka łapa, chwyta w pół i podnosi. Umieszcza na rękach, na kolanach, na kimś, tłamsi, międli, głaszcze, gada głupoty i odstawia tam, gdzie mu się akurat spodoba. A Niezwykle Ważną Kocią Sprawę szlag trafia!

Dawno temu, kiedy się wprowadziliśmy, Andrzej sporządził listę prac, które należy wykonać w domu, żeby wreszcie można było uznać go za urządzony. Powoli wykreślaliśmy z niej kolejne pozycje, potem przestaliśmy wykreślać, robiliśmy rzeczy spoza listy. Niedawno Andrzej sporządził nową, aktualna listę. Liczy jedynie 42 pozycje, przy czym są to np. takie drobiazgi jak wykonanie tarasu, balustrady na balkonie, płotu, drewutni... Niedługo czwarta rocznica wprowadzki...

Agduś, no jakbym kota słyszała!!!! I te Niezwykle Ważne Kocie Sprawy!!!!!

hyba zaraz pójdę i zrobię czarno na białym listę najważniejszych, ważnych i tych mniej ważnych spraw do zrobienia ... zaczynam się bowiem gubić...

A ja przez moment światła nie miałam, aha!!!

Agduś, no jakbym kota słyszała!!!! I te Niezwykle Ważne Kocie Sprawy!!!!!

hyba zaraz pójdę i zrobię czarno na białym listę najważniejszych, ważnych i tych mniej ważnych spraw do zrobienia ... zaczynam się bowiem gubić...

A ja przez moment światła nie miałam, aha!!!

spytaj się futrzaka :roll:

... bo interesy ze znajomymi to najgorsze na świecie interesy... :roll:

No paczta, powiedziała co wiedziała :-? A gdzie Ty byłaś, jak mi tapety i ten koszmarny kamień znajomy zrywał, coooo :-? :wink: :D

Braza, Ty lepiej nie przypominaj o tym, bo Ci tu wszyscy gromko wołali na forumie, że Cię ten znajomy w ci..a robi aż grzmi, a Ty go broniłaś jak niepodległości!!!

:evil:

Byłam wśród tych, którzy Cię najgoręcej namawiali do tego, żebyś absolutnie NIKOGO do tych głupich tapet nie zatrudniała, mówiliśmy Ci, żebyś sama, a Ty jak nakręcona: "Klamka zapadła... to dbry znajomy...będzie dobrze... nie chcę sama...". :evil:

To czego teraz...? :evil: :wink:

Co do cierpliwości, to u nas mówią, że cierpliwośc, to i palcem dół wykopie. :wink:

Braza, na pewno Ci C zeżarło... :lol: