braza 15.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jakiej niepodległości, Ghany Kropla kwasu .... no, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jakiej niepodległości, Ghany Kropla kwasu .... no, no... Nie odwracaj kota ogonem! Wszyscy wołali, że zdzierca, a Ty twierdziłaś, że to Dobry Znajomy jest. A jak się skończyło? Kwas Ci się nie podoba? A próbowałaś wykapać dziurę w granicie wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Mój kot się nie da odwrócić Czy ja mówiłam, że mi się nie podoba kropla kwasu???!!! Wręcz przeciwnie, jeśli pozwolisz, to ja też takową będę bywać w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nasze koty można odwracać. Szybko wracają do właściwej pozycji. W ogóle to strasznie upierdliwe musi być bycie kotem! Idzie sobie taki sierściuch w swojej niezwykle ważnej sprawie. Dąży wytrwale do celu, jest już tuż tuż, a tu nagle wyciąga się w jego stronę wielka łapa, chwyta w pół i podnosi. Umieszcza na rękach, na kolanach, na kimś, tłamsi, międli, głaszcze, gada głupoty i odstawia tam, gdzie mu się akurat spodoba. A Niezwykle Ważną Kocią Sprawę szlag trafia! Dawno temu, kiedy się wprowadziliśmy, Andrzej sporządził listę prac, które należy wykonać w domu, żeby wreszcie można było uznać go za urządzony. Powoli wykreślaliśmy z niej kolejne pozycje, potem przestaliśmy wykreślać, robiliśmy rzeczy spoza listy. Niedawno Andrzej sporządził nową, aktualna listę. Liczy jedynie 42 pozycje, przy czym są to np. takie drobiazgi jak wykonanie tarasu, balustrady na balkonie, płotu, drewutni... Niedługo czwarta rocznica wprowadzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 dobry wieczór to jeszcze kolejne 4 i będzie nowa lista remontowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Agduś, no jakbym kota słyszała!!!! I te Niezwykle Ważne Kocie Sprawy!!!!! hyba zaraz pójdę i zrobię czarno na białym listę najważniejszych, ważnych i tych mniej ważnych spraw do zrobienia ... zaczynam się bowiem gubić... A ja przez moment światła nie miałam, aha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.01.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Agduś, no jakbym kota słyszała!!!! I te Niezwykle Ważne Kocie Sprawy!!!!! hyba zaraz pójdę i zrobię czarno na białym listę najważniejszych, ważnych i tych mniej ważnych spraw do zrobienia ... zaczynam się bowiem gubić... A ja przez moment światła nie miałam, aha!!! spytaj się futrzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Spytam!! I dlaczego do cholery napisałam "hyba" zamiast "chyba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ... bo interesy ze znajomymi to najgorsze na świecie interesy... No paczta, powiedziała co wiedziała A gdzie Ty byłaś, jak mi tapety i ten koszmarny kamień znajomy zrywał, coooo Braza, Ty lepiej nie przypominaj o tym, bo Ci tu wszyscy gromko wołali na forumie, że Cię ten znajomy w ci..a robi aż grzmi, a Ty go broniłaś jak niepodległości!!! Byłam wśród tych, którzy Cię najgoręcej namawiali do tego, żebyś absolutnie NIKOGO do tych głupich tapet nie zatrudniała, mówiliśmy Ci, żebyś sama, a Ty jak nakręcona: "Klamka zapadła... to dbry znajomy...będzie dobrze... nie chcę sama...". To czego teraz...? Co do cierpliwości, to u nas mówią, że cierpliwośc, to i palcem dół wykopie. Braza, na pewno Ci C zeżarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Eeeejtaaammm czepiacie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dzień dobry lepiej obcym dawać zarobić bo łatwiej przyjść i powiedzieć spadaj nie zapłacę ci bo skopałeś a do znajomego zawsze jakoś głupio się robi i człowiek stratny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 I mając taka świadomośc "znajomi" wykonawcy często paradoksalnie bardziej olewają "znajomych" inwestorów, bo.... to znajomi, powiem im i będzie dobrze, wybaczą mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No coś w tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ciekawe, co gospodyni robi, że znowu ją na 2 dni wcięło! Obmyśla, co zrobić, żebym z tą maszyną nie przyjechała do naprawy....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 gospodyni coś knuje a potem płakusia że z drugiej strony musi się wygrzebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Przyszłam ... o suchym pysku siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 a co wodę Ci zakręcili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nie, Gospodyni nawet kranówy nie dała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Wiedziałam, wiedziałam, że jak napiszę o przyjeździe do nich, to ona od razu ucieknie, pewnie jeszcze z krzykiem uciekała sprzed komputera i gdzieś się zabarykadowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dobry wieczór ale to tak nieładnie gości porzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts