Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadłam na moment, ale nie na tyle, żeby opowiedzieć o rewelacjach ostatniego tygodnia. Zamelduję tylko, że wszystkie zadania zostały wypełnione. Strój dworski uszyty (pochwalę się zdjęciem, kiedy je zrobię), zebrania zaliczone. Bal Madzi przeniesiony na przyszły czwartek, strój Elizabeth Swan zamówiony na Allegro (gdyby nie doszedł, mamy w odwodzie strój jeździecki). Dziękuję za wizytowanie pod moją nieobecność!

Dziękuję pilnowaczom! Tylko dzieki Wam nikt mi komentarzy nie ukradł! Znów wpadłam na chwilkę, ale tym razem zniknę, bo wybieramy się na Avatar do IMAXu! W końcu też nam się należy! No nie? A w ogóle to dzisiaj miałam lajtowy dzionek. Rozleniwiłam się normalnie! I przyszły tydzień zapowiada się w miarę leniwie. W poniedziałek jadę jako opieka na kulig przedszkolaków, we wtorek mam pierwsze zajęcia w gimnazjum i poza normalnymi zajęciami (angielski, basen, balet, astronomia) nic więcej się nie kroi. Madzię tylko na bal wyprawię i tyle.

:oops: Przesadzacie z tymi wyrazami podziwu. Jeżeli się to wszystko dobrze poupycha w czasie, to naprawdę niczego nie trzeba brać, żeby się wyrobić. :oops: