Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agduś, w sprawie przyjazdu prowadzę negocjacje z Sołtysem - boi się, że nasz 14-letni (naprawdę!) akumulator padnie, jak auto będzie w mrozy pod chmurką stało. :roll:

Namawiam go na uszycie kołderki specjalnej dla akumulatora. 8) :D

No co, jakby pod maskę włożyć i dobrze opatulić... :lol:

Staram się w każdym razie.

I powiem Ci, że widać, iż aparacik nowszy i lepszy macie - kolorki inne i kontrast lepszy i w ogóle, fajne zdjęcia robi. :D

Latające koty, powiadasz... A co na to doktor? :D

Depsia, namawiaj, namawiaj. Akumulator zawsze można wyjąć i zabrać do domku. Jakby co, to i prostownik mamy, coby podładować i prądu pożyczymy. Jest jeszcze jedna opcja - nowy akumulator. No bo skoro się boicie z domu wyjeżdżać ze starym, to może nadszedł czas, by mu podziękować za lata służby?

Aparacik rzeczywiście bez porównania lepszy. Wciąż jednak podchodzę do niego z nieśmiałością. No mądrzejszy ode mnie jest i tego nie da się ukryć!

Sądzisz, że powinniśmy nasze koty zabrać do weta? One się całkiem dobrze czują!

Ady jezdem przecie! :D

Sołtysam molestowała z tem wyjazdem, aż go zmolestowałam. 8)

Zgodził się na wyjazd, teraz tylko ustalić konkrety trzeba.

Dzisiaj wtorek - a do kiedy tego Avatara grają?

Hurrra! Depsia przyjeżdża w piątek!!! Właśnie dzwoniła. Z wrażenia to mi się znienackowo komputer wyłączył podczas rozmowy. Tak sam z siebie :o Depsia, czy to Ty tak na kompy działasz?

Foldery ze zdjęciami iskałam zamiast pranie poskładać... A przecież trza zacząć sprzątanie wielkie robić na przyjęcie gości! Licząc noce, to może zdążę... Zaraz lecę po Magdę, to po drodze kupię szczoteczkę do zębów, coby fugi dobrze wyczyścić.