braza 08.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Eskadra lotnicza widzę nabiera sił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Agduś, w sprawie przyjazdu prowadzę negocjacje z Sołtysem - boi się, że nasz 14-letni (naprawdę!) akumulator padnie, jak auto będzie w mrozy pod chmurką stało. Namawiam go na uszycie kołderki specjalnej dla akumulatora. No co, jakby pod maskę włożyć i dobrze opatulić... Staram się w każdym razie. I powiem Ci, że widać, iż aparacik nowszy i lepszy macie - kolorki inne i kontrast lepszy i w ogóle, fajne zdjęcia robi. Latające koty, powiadasz... A co na to doktor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Depsia, namawiaj, namawiaj. Akumulator zawsze można wyjąć i zabrać do domku. Jakby co, to i prostownik mamy, coby podładować i prądu pożyczymy. Jest jeszcze jedna opcja - nowy akumulator. No bo skoro się boicie z domu wyjeżdżać ze starym, to może nadszedł czas, by mu podziękować za lata służby?Avatarem Sołtysa skuś.Aparacik rzeczywiście bez porównania lepszy. Wciąż jednak podchodzę do niego z nieśmiałością. No mądrzejszy ode mnie jest i tego nie da się ukryć! Sądzisz, że powinniśmy nasze koty zabrać do weta? One się całkiem dobrze czują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ja też mam prostownik ... jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2010 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ja też mam prostownik ... jakby co... Ale ja oprocz prostownika mam jeszcze kino z Avatarem w poblizu. Forum zguplo i nie przyjmuje polskich znakow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wiedziałam, że mnie przelicytujesz... Miłęgo dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dzień dobry ja tam musiałam kupić nowy akumulator i teraz mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witanko poranne! No jak tam idą negocjacje? Kiedy przyjedziecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 No Depsia! Gdzie jesteś? Po akumulator pojechaliście, czy Cię Sołtys zamordował za nadmierne trucie o wyjeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A jeśli to drugie, to co my zrobimy?? ...... eeee nieeee, to raczej niemożliwe, Depsia by Go zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jeżei go zabiła, to siedzi. I nie przyjedzie? Z kim ja na Avatara pójdę??? Braza, nie wpadłabyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ady jezdem przecie! Sołtysam molestowała z tem wyjazdem, aż go zmolestowałam. Zgodził się na wyjazd, teraz tylko ustalić konkrety trzeba. Dzisiaj wtorek - a do kiedy tego Avatara grają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Hurrra! Hurrrra! Hurrrra!!! Do końca miesiąca grają!!! Co nie znaczy, że nie możecie wcześniej przyjechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 To ja już nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Nie musisz, ale możesz. Ino wiem, że nie przyjedziesz, to co się będę napinała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzień dobry Agduś no daj Brazuli szansę no daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Szansę to ona ma cały czas. Poza okresami, kiedy wyjeżdżamy, drzwi są dla niej zawsze otwarte. Ino skorzystać nie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 może chce tylko nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Pewnie, że chce!!!! Zawsze i o każdej porze!!! Ale nie wychodzi - jeszcze. Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hurrra! Depsia przyjeżdża w piątek!!! Właśnie dzwoniła. Z wrażenia to mi się znienackowo komputer wyłączył podczas rozmowy. Tak sam z siebie Depsia, czy to Ty tak na kompy działasz? Foldery ze zdjęciami iskałam zamiast pranie poskładać... A przecież trza zacząć sprzątanie wielkie robić na przyjęcie gości! Licząc noce, to może zdążę... Zaraz lecę po Magdę, to po drodze kupię szczoteczkę do zębów, coby fugi dobrze wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts