Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hurrra! Depsia przyjeżdża w piątek!!! Właśnie dzwoniła. Z wrażenia to mi się znienackowo komputer wyłączył podczas rozmowy. Tak sam z siebie :o Depsia, czy to Ty tak na kompy działasz?

Foldery ze zdjęciami iskałam zamiast pranie poskładać... A przecież trza zacząć sprzątanie wielkie robić na przyjęcie gości! Licząc noce, to może zdążę... Zaraz lecę po Magdę, to po drodze kupię szczoteczkę do zębów, coby fugi dobrze wyczyścić.

Hurrra, jedziemy do Agdusiów!!! :D :D :D

Jak na komputery? Gdziezby, skądby, przecie ja to jak do rany przyłóz, gangrena gotowa. :D 8)

Agduś, i tak u Ciebie zawsze tak sterylnie, że ta szczoteczka to potem może mi się do żębów nada, jakby co... :wink: :lol:

Jutro za pakowanie się zabieram! :D :D :D

Hurrra! Depsia przyjeżdża w piątek!!! Właśnie dzwoniła. Z wrażenia to mi się znienackowo komputer wyłączył podczas rozmowy. Tak sam z siebie :o Depsia, czy to Ty tak na kompy działasz?

Foldery ze zdjęciami iskałam zamiast pranie poskładać... A przecież trza zacząć sprzątanie wielkie robić na przyjęcie gości! Licząc noce, to może zdążę... Zaraz lecę po Magdę, to po drodze kupię szczoteczkę do zębów, coby fugi dobrze wyczyścić.

Hurrra, jedziemy do Agdusiów!!! :D :D :D

Jak na komputery? Gdziezby, skądby, przecie ja to jak do rany przyłóz, gangrena gotowa. :D 8)

Agduś, i tak u Ciebie zawsze tak sterylnie, że ta szczoteczka to potem może mi się do żębów nada, jakby co... :wink: :lol:

Jutro za pakowanie się zabieram! :D :D :D

Depsia, ustaliłyśmy, że my mamy NORMALNIE, a nie sterylnie. Na wszelki wypadek sprawdzę, czy mam jeszcze zapas szczoteczek do zębów dla gości (kiedyś kupiliśmy hurtowo i w razie W wydajemy). Zresztą pierniczę fugi - doła mam, chleb tylko zrobię i lecę do kumpeli. Takiej, z która mogę sobie soczyście poprzeklinać - to mi dobrze na doły robi.

I żeby nie było - to nie ma nic wspólnego z Waszym przyjazdem (bo już czuję, że zaraz byś coś takiego zainsynuowała). Wręcz przeciwnie - czuję, że mi przejdzie, kiedy tylko dasz znać, że jedziecie. No chyba, że wcześniej pomoże terapia językowa.[/img]

Byłam u kumpeli. Porzucałyśmy razem jak polonistka z pedagogiem i od razu mi lepiej! A nawet nie miąchałyśmy na temat, który mnie wqrwił! Magiczna jest moc pewnych słów. No ale o tym wiemy już od pierwszej klasy, kiedy to czytaliśmy lekturę "Czarodziejskie słowa".

Ja mogę od jutra razem z Tobą porzucać w razie potrzeby, od czasu do czasu potrzebne to jest każdemu. :wink:

Pakować się idę, prognoza na jutro fatalna, ale nie rezygnujemy, za bardzo sie nastawiliśmy.

Jakoś powoli sobie dojedziemy, ruszymy przed południem, więc pewnie dotrzemy w miarę wcześnie. :D

No spróbowalibyście zrezygnować!!! :evil: Żebyście widzieli miny dziewczyn na wieść o Waszym przyjeździe, to już bylibyście w drodze!

Chętnie posłucham, jak rzucasz mięsem. Jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie w tej akcji...

Właśnie kończę przygotowania do przyszłowtorkowych warsztatów. Przeca od jutra nie będę miała na to czasu!

Wusia nie obgryzaj szponów!

Lubię być nawiedzana. Zawsze chciałam mieszkać w nawiedzonym domu. Ale tak nie za bardzo nawiedzonym... Krew tryskająca po ścianach wygląda nieestetycznie, duchy brzęczące łańcuchami spać nie dają po nocach. Wolę gości bez tych atrybutów.